- 2 Mart 2018
- 873
- 1.182
- 113
- 31
Ah bi anlasam bi geldim sonucu gosterdim deger cok fazla dusmus yatisini vericez dedi sagliksiz bi gebelik kurtajla dokulara bakicaz sonra tekrar kan degerlerini takip edicez dis gebelikmi yada neden sagliksiz ondan sonra anlicaz dedi keseyi almayacaklarmis yani biraz daha bekliyelim daha erken degilmi demistim doktora bu derece sagliksiz gebelikler oncelikle anneye zarar verir dediO ne demek ki acaba :/
Bence acilen baska bi doktora gorunmelisinAh bi anlasam bi geldim sonucu gosterdim deger cok fazla dusmus yatisini vericez dedi sagliksiz bi gebelik kurtajla dokulara bakicaz sonra tekrar kan degerlerini takip edicez dis gebelikmi yada neden sagliksiz ondan sonra anlicaz dedi keseyi almayacaklarmis yani biraz daha bekliyelim daha erken degilmi demistim doktora bu derece sagliksiz gebelikler oncelikle anneye zarar verir dedi
Kaçıncı haftadasın? Yani bhcg düştü diye mi bu operasyonu yapıyorlar sadece yoksa başka bir durum mu var? Farklı bir durum gibi kese alınmıyor kürtajla dokulara bakmak ne demek. Bi doktor görüşü daha alma imkanın olmaz mı? Tabi şuanki doktoruna güvenin tamsa sen hiç bize bakma tabiAh bi anlasam bi geldim sonucu gosterdim deger cok fazla dusmus yatisini vericez dedi sagliksiz bi gebelik kurtajla dokulara bakicaz sonra tekrar kan degerlerini takip edicez dis gebelikmi yada neden sagliksiz ondan sonra anlicaz dedi keseyi almayacaklarmis yani biraz daha bekliyelim daha erken degilmi demistim doktora bu derece sagliksiz gebelikler oncelikle anneye zarar verir dedi
Kesinlikle başka bir doktora gitmelisiniz... Doktor tam olarak emin değil... Güven vermiyor..Ah bi anlasam bi geldim sonucu gosterdim deger cok fazla dusmus yatisini vericez dedi sagliksiz bi gebelik kurtajla dokulara bakicaz sonra tekrar kan degerlerini takip edicez dis gebelikmi yada neden sagliksiz ondan sonra anlicaz dedi keseyi almayacaklarmis yani biraz daha bekliyelim daha erken degilmi demistim doktora bu derece sagliksiz gebelikler oncelikle anneye zarar verir dedi
Bu doktora guvenim hic yok bugun ozelde bo dpltordan randevu alabilmistim o sirada bu doktorun istedigi tahlilleri yaptirayim sonucu gidecegim doktorada gosteririm diye dusunmustum o niyetle gelmistim ama en son kesene gore degerin en az 3000 5000 olmasinlazimken 1000 bile degil ve ilerlemiyo sagliksiz bi gebelik yakindan takip edicez seni demisti simdi direk yatisi verdiKaçıncı haftadasın? Yani bhcg düştü diye mi bu operasyonu yapıyorlar sadece yoksa başka bir durum mu var? Farklı bir durum gibi kese alınmıyor kürtajla dokulara bakmak ne demek. Bi doktor görüşü daha alma imkanın olmaz mı? Tabi şuanki doktoruna güvenin tamsa sen hiç bize bakma tabi
Tamam bunlari dedi de Allah korusun işinin ehli olmayan birinin eline dusersen telafisi olmayacak seyler yaşarsın. Saat daha gec degil durumunu izah etsen butun ozeldeki doktorlar seni hemen alirlar. Ben kanamam oldugunda randevusuz habersiz cat diye gitmistim doktor beni havada yakaladı valla sagolsun durum acil olunca. Maddi durumun iyi degilse de baska bir devlet hastanesi doktoruna git. Ama 2.bi doktor görüşü mutlaka alBu doktora guvenim hic yok bugun ozelde bo dpltordan randevu alabilmistim o sirada bu doktorun istedigi tahlilleri yaptirayim sonucu gidecegim doktorada gosteririm diye dusunmustum o niyetle gelmistim ama en son kesene gore degerin en az 3000 5000 olmasinlazimken 1000 bile degil ve ilerlemiyo sagliksiz bi gebelik yakindan takip edicez seni demisti simdi direk yatisi verdi
Pişman olmadan başka bir doktora git canım mutlaka. Bhcg düştü diye neyin yatışını veriyo ki başka bi sebep söylese neyseBu doktora guvenim hic yok bugun ozelde bo dpltordan randevu alabilmistim o sirada bu doktorun istedigi tahlilleri yaptirayim sonucu gidecegim doktorada gosteririm diye dusunmustum o niyetle gelmistim ama en son kesene gore degerin en az 3000 5000 olmasinlazimken 1000 bile degil ve ilerlemiyo sagliksiz bi gebelik yakindan takip edicez seni demisti simdi direk yatisi verdi
Çok zor bir süreç ama sizin sağlığınız herşeyden daha önemli. Allah sabır versin. Bunu yaşayan çok insan var. Sakın kendinizi suçlamayın. Doğada böyle bir düzen olmasa insanların yüzde altmış sağlıksız olurdu demişti bize doktor. Bunda da bir hayır vardır. Elbet evlat acısı zor. Heveslendin heyecanlandın şimdi hayal kırıklığı yaşıyorsun ama unutma bu günler geçecek . Hiç korkma. Rabbim bizden birşeyi alıyorsa daha iyisini vermek için alıyordur. Böyle düşün. Kendine dikkat et. Uyanınca odanda olacaksın herşey bitmiş olacak . Ama psikolojik acısı devam edecek. İsyana düşmeden bu süreci duayla atlatmaya çalışın. İnşallah rabbim size daha güzel zamanda daha sağlıklı şekilde hayırlı evlatlar nasip ederKızlar bugun kan degerlerime baktik yine artmamis doktor hemen yatis verdi kürtaj yapıcaz icini temizlicez sebebini ogrenmis olucaz bu saglikli kese degil dedi neye ugradigimi sasirdim biraz bekliyelim dedim anneye zarar verme rizki cokbu durumda dedi yattim bekliyorum hastanede kurtaj olucam
Valla ben de sağlık ocağında yaptırdım. Aynı gün akşama kadar da nette açıklandı sonuçlar. Özeldeki doktora gösterdim gerekli tüm testleri yapmış aile hekiminiz demişti. Sadece ilaç vs alırken aile hekimine değilde kadın doğum doktoruna mutlaka sorun .Kızlar şimdi saglık ocagına gittim doktorumuz gebelik kan tahlilleri yapıldımı dedi hayır dedim 3 tüp kan aldırdı gebelikte yapılması bakılması gereken tahlillermiş bakalım ne cıkacak salı günüde doktora gidecegim inşallahhhh kalp atısını duyarımcok tedirginim
Ben hapşuruktan bol portakalla kurtuldum kızlar. Öyle şiddetli hapşururdum ki kasıklarıma kramp girerdi. Bol c vitamini alın. Bitki çayı içmeyin. Bol su tüketin. Ve terleyince mutlaka üstünüzü değişin. Ben terleyip terleyip baştan aşağı üst değiştim bir kaç gün oda rahatlattı.Aynen bende korkuyorum hapsırdıktan sonraÇok zor ya gece hiç uyuyamadim bir çözüm bulabilirseniz bizede haber verirsiniz
3 hamileliğim hiç bu gibi bi durumla karşılaşmadım, doktor rahmi neden temizliyor gebeliği etkileyebilecek neyi çıkaracak, dış gebelik zaten yok kesen ortada kesede bebek oluşmadı ise boş gebelikten kürtaj yada düşük yapmanı bekleyebilir, bebeği göremedi ise vajinadan bakarak görebilir belkide geç döllenmedir henüz oluşmamıştır. 2.bir doktorun görüşünü almadan müdahale ettirmeyin kaçın oradan bi bahane bulup bebeğin seni zehirleme durumunda idrarda protein fazlası çıkar boyle bişey tespit edildimi kiAh bi anlasam bi geldim sonucu gosterdim deger cok fazla dusmus yatisini vericez dedi sagliksiz bi gebelik kurtajla dokulara bakicaz sonra tekrar kan degerlerini takip edicez dis gebelikmi yada neden sagliksiz ondan sonra anlicaz dedi keseyi almayacaklarmis yani biraz daha bekliyelim daha erken degilmi demistim doktora bu derece sagliksiz gebelikler oncelikle anneye zarar verir dedi
Ya Allah korusun dış gebelikse çok tehlikeli. Eğer tecrübeli bir doktorsa güvenin.Ah bi anlasam bi geldim sonucu gosterdim deger cok fazla dusmus yatisini vericez dedi sagliksiz bi gebelik kurtajla dokulara bakicaz sonra tekrar kan degerlerini takip edicez dis gebelikmi yada neden sagliksiz ondan sonra anlicaz dedi keseyi almayacaklarmis yani biraz daha bekliyelim daha erken degilmi demistim doktora bu derece sagliksiz gebelikler oncelikle anneye zarar verir dedi
Gerçekten annelik duygusuyla acele karar veriyoruz ama durumu olmayan nasıl ödesin o parayı .Bilemedim ki.. Hemşire öyle söyleyince mecbur ben de bazılarını özelde yaptırdım. İstanbulda yaşayıp şak diye devletten sıra alınamıyor... Aradım taaaaaaa nisana vermişlerdi sırayı.. Ben de amaaan dedim.. Yaptırayım gitsin.. Ama ta durumum vardı da yaptırdım.. Olmayana allah yardım etsin.
hatırladım tabii hatırlamam mı iki kişiydiniz hatta sanki eğitime birlikte gidiyodunuz ay çok sevindim yine aynıyız canımsın yaaBende 2016 nisan annesiyim berdinc ismini anımsargibiyim ben nickimi değiştirdim sebnemmn idi belki hatırlarsın. Hatta gebe eğitimindeki bilgilerimi gelip size yazıyorul diye grubun fahri ebesine çıkmıştı adımnasılsın iyisin inş hoşgeldin
Gerçekten annelik duygusuyla acele karar veriyoruz ama durumu olmayan nasıl ödesin o parayı .
Bana da sağlık ocağında yapıldı ayrıntılı şekilde. Hiç özele gerek kalmadı. Hatta ben şaşırdım böyle ayrıntılı nasıl yaptı sağlık ocağı diye.
Demekki sağlık ocaklarindada fark var,bende ilk sağlık ocağına gittim ama en önemli olanlar yapilmiyormus orada.bende mecbur özelde yaptırdım hepsini ama öylee 600 falan degil 240 tl ödedim.Gerçekten annelik duygusuyla acele karar veriyoruz ama durumu olmayan nasıl ödesin o parayı .
Bana da sağlık ocağında yapıldı ayrıntılı şekilde. Hiç özele gerek kalmadı. Hatta ben şaşırdım böyle ayrıntılı nasıl yaptı sağlık ocağı diye.
Aynen. Aslında sağlık ocakları bence çoğu yapar. Çünkü labaratuara gönderiliyor hepsi. Ortak . Ve netten açıklanıyor sonuçlar. Çoğu arkadaşımda sağlık ocağında yaptırdı. İkili teste vs para vereceğiz ztn bari bunlar normal olsunDemekki sağlık ocaklarindada fark var,bende ilk sağlık ocağına gittim ama en önemli olanlar yapilmiyormus orada.bende mecbur özelde yaptırdım hepsini ama öylee 600 falan degil 240 tl ödedim.
Oda çok tabiki,çünkü buz daha yolun başındayız daha ne masraflar gidecek allah durumu olmayana yardım etsin
Geçmiş olsun inşllah her şey yoluna girer.Kizlar oldum operasyonu doktor tahmin ettigim gibi iltihap cok fazlaymis ultrason cihazi boyutunda temizledik daha ileri gitseydik keseye zarar verebilirdik dedi sali gunu kan tahliline bakicaz temizlige ragmen degerin duzelmezse dis gebelikten suphelenicez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?