Benim son adet 25 ocak ama gec dollenme olmus 4 subat olarak değiştirdi doktor gebelik başlangıç tarihini :) su an birebir gidiyorSorma valla :) 4 şubat son adet.. ultrasonda daha geriden cıktı ama salı günü kontrol var ordaki ultrasona göre revize edicem ben de tarihi. Senin birebir mi gidiyor?
Of baya korku yaşamışsın canım benim yaa. Çok şükür görmüşsünMerhaba.Doktora gittim.Doktor baya bir bakti ama ne kese ne bebek gorunmedi..Baya bir ugrasti..Keseyi zorla gordu ama o da net gorunmuyor dedi.Baya korktum.Radyolojiye gondericem seni onun cihazi daha iyi onda gorunur dedi.Radyolojiye indik ve orda kese hemen gorundu.Biraz ugrasinca bebek de gorundu.Kalp atisini da gorduk ama baya korkuttu bizi.
Cok üzüldüm canım. Nasıl yani almış mı dünkü dr keseyi, bebegi?Gittim bi doktora daha işlemden sonra ona sonuçlarımı gösterdim sağlıksız bir gebelikmiş bizimde son kararımız sonlandırmak olurdu bu durumda biraz daha beklerdik belki ama beklememiz sonucu degistirmezdi dedi hattaha uzun suren bi düsük ile sizin sağlıgız daha fazla etkilenip ileride olacak gebeliginizdede sorun yasamanıza sebep olabilirdi dedi simdi salı gününü bekliyecegiz
Keseyi birakmis bebegide alma islemi yapmamis ama bebek operasyondan oncede yok gorunuyormus oyle kayitlara gecmis baktigi cihazdada sadece karnimdan bakabildi vajinalden bakamadi islem yapilmis cihaz keseyede simdi zarar verebilir dedi sali gunu kan tahlili sonucuyla tekrar gidicem ozaman net olarak konusacak ama o islem sonucu kesede kalmayacak bebekte gebelik sonlanmis cunki zaten kanamam ve agrim var belkide kesede gidiyordur suanCok üzüldüm canım. Nasıl yani almış mı dünkü dr keseyi, bebegi?
2hafta sonra çağırdı beni işte nisanın 9unda gidicem tekrar.Benim kesenin etrafında kanama görüldü.O yüzden takipte tutmak istemiş olabilirSagol tesekkur ederim:))Bana 1 ay sonra gel dedi.Biraz uzun degil mi?Sizi kac gun sonra cagirdi?
Benimde sat 29 ocak,benim doktorum da 6 şubat olarak değiştirdi tarihiBenim son adet 25 ocak ama gec dollenme olmus 4 subat olarak değiştirdi doktor gebelik başlangıç tarihini :) su an birebir gidiyor
merhaba arkadasim senden rica etsem bebek ve keseyi kacinci haftada gördün ve kalp stisini birde gec dollenme oldugu nasil anlasildi cunku bendede boyle bir ihtim var galiba kese gec goruldu simdi kontrol persembe inssllah kalp atisini duyarim gecen kontrolde duyamadikBenim son adet 25 ocak ama gec dollenme olmus 4 subat olarak değiştirdi doktor gebelik başlangıç tarihini :) su an birebir gidiyor
Ge c döllenmeyi doktor ultrasyonda hafta söylüyor senin son regli tarihine uyumlu olmuyor zaten öyle anlaşılıyor benim de iki defa başıma geldi yani doktor sana 1 hafta Geç söylerse regline göre korkma şu an benim takibim ultrasyona haftama gore yapiliyormerhaba arkadasim senden rica etsem bebek ve keseyi kacinci haftada gördün ve kalp stisini birde gec dollenme oldugu nasil anlasildi cunku bendede boyle bir ihtim var galiba kese gec goruldu simdi kontrol persembe inssllah kalp atisini duyarim gecen kontrolde duyamadik
Anladim.Sizin ozel bir durumunuz varmis.Dediginiz gibi olabilir.Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi..2hafta sonra çağırdı beni işte nisanın 9unda gidicem tekrar.Benim kesenin etrafında kanama görüldü.O yüzden takipte tutmak istemiş olabilir
Ay kuzumm ck sukurr Allaha..cok sevindimm hep guzel haberler al kuzundann insallah..hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah..bnde sali gunu guzel seyler duyarm insallah :)Şimdi doktordan çıktım Allaha şükür herşey çok yolundaymış,bebeğim 2,3 cm olmuş bile
Yarın 9 haftalık oluyoruz,3 hafta sonrasına gün verdi nasıl geçecek o günler bilmiyorum
İnşallahAnladim.Sizin ozel bir durumunuz varmis.Dediginiz gibi olabilir.Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi..
merhaba arkadasim senden rica etsem bebek ve keseyi kacinci haftada gördün ve kalp stisini birde gec dollenme oldugu nasil anlasildi cunku bendede boyle bir ihtim var galiba kese gec goruldu simdi kontrol persembe inssllah kalp atisini duyarim gecen kontrolde duyamadik
Çok teşekkür edrim canımAy kuzumm ck sukurr Allaha..cok sevindimm hep guzel haberler al kuzundann insallah..hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah..bnde sali gunu guzel seyler duyarm insallah :)
O şekeri nerden bulucsz benımde bulantılarım varBurdan bir arkadaş zencefilli şeker tavsiye etmişti bulantı için. Aldım da işe yaradı gibi sanki hafifletti biraz
Masallah canım cok sevindim bende salıgübü kalp atışı için gidecegim inşallahhhh böyle güzel haberler le dönerimŞimdi doktordan çıktım Allaha şükür herşey çok yolundaymış,bebeğim 2,3 cm olmuş bile
Yarın 9 haftalık oluyoruz,3 hafta sonrasına gün verdi nasıl geçecek o günler bilmiyorum
A101de vardı natur adıO şekeri nerden bulucsz benımde bulantılarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?