2019 Kasim anneleri buraya:)

Of baya korku yaşamışsın canım benim yaa. Çok şükür görmüşsün

Cok üzüldüm canım. Nasıl yani almış mı dünkü dr keseyi, bebegi?

Cok üzüldüm canım. Nasıl yani almış mı dünkü dr keseyi, bebegi?
Keseyi birakmis bebegide alma islemi yapmamis ama bebek operasyondan oncede yok gorunuyormus oyle kayitlara gecmis baktigi cihazdada sadece karnimdan bakabildi vajinalden bakamadi islem yapilmis cihaz keseyede simdi zarar verebilir dedi sali gunu kan tahlili sonucuyla tekrar gidicem ozaman net olarak konusacak ama o islem sonucu kesede kalmayacak bebekte gebelik sonlanmis cunki zaten kanamam ve agrim var belkide kesede gidiyordur suan

Sagol tesekkur ederim:))Bana 1 ay sonra gel dedi.Biraz uzun degil mi?Sizi kac gun sonra cagirdi?
2hafta sonra çağırdı beni işte nisanın 9unda gidicem tekrar.Benim kesenin etrafında kanama görüldü.O yüzden takipte tutmak istemiş olabilir

Benim son adet 25 ocak ama gec dollenme olmus 4 subat olarak değiştirdi doktor gebelik başlangıç tarihini :) su an birebir gidiyor
merhaba arkadasim senden rica etsem bebek ve keseyi kacinci haftada gördün ve kalp stisini birde gec dollenme oldugu nasil anlasildi cunku bendede boyle bir ihtim var galiba kese gec goruldu simdi kontrol persembe inssllah kalp atisini duyarim gecen kontrolde duyamadik

Ge c döllenmeyi doktor ultrasyonda hafta söylüyor senin son regli tarihine uyumlu olmuyor zaten öyle anlaşılıyor benim de iki defa başıma geldi yani doktor sana 1 hafta Geç söylerse regline göre korkma şu an benim takibim ultrasyona haftama gore yapiliyor

Şimdi doktordan çıktım Allaha şükür herşey çok yolundaymış,bebeğim 2,3 cm olmuş bile
Yarın 9 haftalık oluyoruz,3 hafta sonrasına gün verdi nasıl geçecek o günler bilmiyorum
Ay kuzumm ck sukurr Allaha..cok sevindimm hep guzel haberler al kuzundann insallah..hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah..bnde sali gunu guzel seyler duyarm insallah :)

Burdan bir arkadaş zencefilli şeker tavsiye etmişti bulantı için. Aldım da işe yaradı gibi sanki hafifletti biraz

Merhaba kuzum, keseyi 4.5 haftalikken gördük. Normalde adet tarihime gore 6 haftalik olmasi gerekiyordu ama kesenin boyundan dolayi 4.5 haftalik olduğunu soyledi doktor. Buna gore belirledi 4 subatlik süreyi. Bir de benim adetim 1 hafta gecikmis olmasina ragmen hcg 72 idi. 1 haftalik gecikmelerde daha yuksek oluyormus hcg. Ancak benim gec dollenme olduğu icin 72ymiş.
Kalp atışını 6+5 haftalikken duyduk. Su an 7+6haftalik :)

Ay kuzumm ck sukurr Allaha..cok sevindimm hep guzel haberler al kuzundann insallah..hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah..bnde sali gunu guzel seyler duyarm insallah :)
Çok teşekkür edrim canım
seninkinede az kalmış salı günü müjdeli haberlerle geleceksin inşallah
yaza bomba gibi gireceğiz bu moralle

Bu arada limon zararlı değil tam tersi yararlı dedi doktorum istediğim kadar tüketebilirmişim.
Ama taze inek sütüne hayır dedi pastörize süt olacakmış,yoğurtuda yapacaksan hazır sütten yap dedi
Sizde doktorlarıniza danışın arkadaşlar,bakalım çoğunluk ne diyecek ona gore ilerlemeyelim

Şimdi doktordan çıktım Allaha şükür herşey çok yolundaymış,bebeğim 2,3 cm olmuş bile
Yarın 9 haftalık oluyoruz,3 hafta sonrasına gün verdi nasıl geçecek o günler bilmiyorum
Masallah canım cok sevindim bende salıgübü kalp atışı için gidecegim inşallahhhh böyle güzel haberler le dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…