2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar selam. Bir şey sormak istiyorum. Yarın tahlillerimi yapmaya gideceğim idrar ve kan. Aç olmak gerekiyor mu? Ilk verdiğim testlerde öyle bir durum yoktu. Meal ettim bunda. Aç olarak asla gidemem. Sabah kalkınca çok aç oluyorum.
canim bende tok gitmistim hatta cok az yemistim doktor tamemen ac olmam gerektigini soyledi yarin sabah gel ver dedi 2 kez gitmek durumunda kaldim yani devlet hastanesiydi bu arada

Kesinlikle yaptırıcam. Benim kuzenimin eşi o kadar zayıftır ki 1.65 boylarında 50 kilo falandır yani. Şeker testi yaptırmayacaktı annesi yaptırma yaptırma dedi diye sonra yaptırabileceğim son gün içime kuşku düştü dedi en yakındaki hastaneye girmiş yaptırmış. Şekeri 400 çıkmış 😲 hamileliği boyunca diyet yaptı. Ya yüklemeyi yaptırmasaydı nolcaktı Allah korusun. Kimse onda şeker çıkmasını beklemezdi. Ben bu riski almam ve birçok güvendiğim doktor yaptırmaktan yana. Ben yaptırmadım bişey olmadı diyenlere bakma canım onlarda çıkmadı e sende çıkmayacağı ne malum. 1 dilim pasta, 1-2 bardak kola,gazoz hiç mi içmiyorsun? Bu riski almaya değmez bence
İnan ki tüketemiyorum. Haklısın yaptırmakta fayda var. Ama ben iki aydır çay dahi içemiyorum. Meyve suyu vs asla içemem. Normalde de kola gazoz tüketmem.
Ekmek bana şekerli geliyor. Tam buğday daha hafif diye ona başladım. Önce böyle değildim. Ben tatlı memleketinde büyüdüm ama şuan tatlı düşünürken yyüreğim kalkıyor. 4 litre su içiyorum. Bol ayran içiyorum. Öyle abur cubur asla yemiyorum. Şekeri sadece meyvede alıyorum.oda günde bir veya iki tane yiyorum. Öyle marul salatalık tüketiyorum.
Eskiden böyle değildim. Gebelikle böyle oldum. Bakalım doktor ne diyecek aşırı ısrar ederse haklılık payı var diye düşünürüm

Kesinlikle yaptırıcam. Benim kuzenimin eşi o kadar zayıftır ki 1.65 boylarında 50 kilo falandır yani. Şeker testi yaptırmayacaktı annesi yaptırma yaptırma dedi diye sonra yaptırabileceğim son gün içime kuşku düştü dedi en yakındaki hastaneye girmiş yaptırmış. Şekeri 400 çıkmış 😲 hamileliği boyunca diyet yaptı. Ya yüklemeyi yaptırmasaydı nolcaktı Allah korusun. Kimse onda şeker çıkmasını beklemezdi. Ben bu riski almam ve birçok güvendiğim doktor yaptırmaktan yana. Ben yaptırmadım bişey olmadı diyenlere bakma canım onlarda çıkmadı e sende çıkmayacağı ne malum. 1 dilim pasta, 1-2 bardak kola,gazoz hiç mi içmiyorsun? Bu riski almaya değmez bence
ilk basta bende kesinlikle yptirmam diyordum sonra guvendigim bi doktorun yaptirilmasi gerektigini dusundugunu ogrenince yaptirmaya karar verdim

ilk basta bende kesinlikle yptirmam diyordum sonra guvendigim bi doktorun yaptirilmasi gerektigini dusundugunu ogrenince yaptirmaya karar verdim
Ya düşünsene 3 dilim baklavaya eşdeğer bir şeker bu. Şeker çıkar da bilmezsen çok ciddi sonuçları var. Bi de hani ben yediklerime dikkat ediyorum demekle de olmuyor baya ciddi ve sıkı bir diyeti var. Kuzenin eşi ızgara ve sebze yiyodum sadece dedi.

Yemek yapmak dert değil ki o yemeği yalnız yemek sıkıntı. Şöyle mercimekli köfteyi bibere batırıp yiyecek biri yok yanımda😂
Evet o zor gercekten biz hepimiz antepli oldugumuz icin problem olmuyor. 3 yasindaki oglum bile o kadar aci yiyorki. Yemek isterken basina acili kelimesi koyar öyle olsun diye. Ona hamileyken emzirirkende cok aci yemistim. Ama bu kez cok kötü oldum hep cikardigim icin bayadir aci yemedim

Kayseride malesef. Ama öyle özlüyorum ki. Şöyle komşular toplanıp köfte yapmayı. Ay sıcak pideye salça sürüp yemeyi. Yerlisiyim ben antepin. Eşim malesef içanadoludan. O yemek seçiyor diye herşeyi yapamıyorum 😞
Aşık olunmaz mı valla mis gibi memleket.
canım bizde yerlisiyiz. hangi semt belki aynıdır. şuan aynı semtte degilim ama dogdugum semt yazıcık mah. şehreküstü yada kale altı hangisini bilirsen :)

İnan ki tüketemiyorum. Haklısın yaptırmakta fayda var. Ama ben iki aydır çay dahi içemiyorum. Meyve suyu vs asla içemem. Normalde de kola gazoz tüketmem.
Ekmek bana şekerli geliyor. Tam buğday daha hafif diye ona başladım. Önce böyle değildim. Ben tatlı memleketinde büyüdüm ama şuan tatlı düşünürken yyüreğim kalkıyor. 4 litre su içiyorum. Bol ayran içiyorum. Öyle abur cubur asla yemiyorum. Şekeri sadece meyvede alıyorum.oda günde bir veya iki tane yiyorum. Öyle marul salatalık tüketiyorum.
Eskiden böyle değildim. Gebelikle böyle oldum. Bakalım doktor ne diyecek aşırı ısrar ederse haklılık payı var diye düşünürüm
Bende kızımda çok zorlandım zaten kusup duruyodum hatta nasıl kusmadan içicem ben bunu diye kara kara düşünüyodum. Limon falan sıkmışlardı içmiştim öyle.

Ya düşünsene 3 dilim baklavaya eşdeğer bir şeker bu. Şeker çıkar da bilmezsen çok ciddi sonuçları var. Bi de hani ben yediklerime dikkat ediyorum demekle de olmuyor baya ciddi ve sıkı bir diyeti var. Kuzenin eşi ızgara ve sebze yiyodum sadece dedi.
Tabi tabi yemekle ilgisi yok bende dikkat etmeye calisiyorum elimden geldigince ama ne cikacagini bilemeyiz

canım bizde yerlisiyiz. hangi semt belki aynıdır. şuan aynı semtte degilim ama dogdugum semt yazıcık mah. şehreküstü yada kale altı hangisini bilirsen :)
Hahaha aynı vallaa. yazıcıklıyım bende. Şuan bizdr orda değiliz ama 600 sene aynı evde kaydımız var. Baya eskiyiz orda

Aynen hatta dört ay dolmadan içim rahat etmeyecek.
Ztn beslenmemize dikkat edersek şeker sorunu olmaz inşallah. Doktor şeker çıksa diyet verecek. Ben o şeyi asla içemem. Ben çaya bile şeker atamıyorum. Kuru meyve bana şuan aşırı şekerli geliyor. Onu nasıl içeyim.
25 veya 26 da da ben gidicem doktora. Heralde on gün sonraki kontrole çağırır hem ikili testi yapar hemde cinsiyeti tahminen söyler.
Hala lekeniz oluyormu sizinde
Aynen ben de şeker hic kullanmıyorım şekerli şeyler yiyemiyorum. Kanama tamamen kesildi. Doktor randevum gecen salıydı aradan 9 gün gecti her dakika endişe içindeyim bu ne kötü bir duyguymuş, şu günlerimizi bir atlatsak. Ben ikili tarama yaptıracagım inşallah bir şey cıkmayacak ama yaptırmazsam kafamda sürekli şüpheyle yaşayamam doğuma kadar. Şeker yükleme yaptırmayalım saglık ocagındaki hemşireye sormuştum nasıl bişi diye, 4 tane baklavayı ardarda yemişsin gibi bişi demişti. Benim doktor gram şeker yemiceksin diyo zaten hiç sanmıyorum yaptırtacagını.

Hahaha aynı vallaa. yazıcıklıyım bende. Şuan bizdr orda değiliz ama 600 sene aynı evde kaydımız var. Baya eskiyiz orda
aaa :) valla o zaman ben belki tanımasamda babannem babamm tanıyabilir, bizimkilerde rahat 70 80 senedir ordadır. babannem hala orda oturur. peki şeyi bilir misin şuan aklıma gelen o bostancı mamedi :) :) onu tanıyan çok

Harika besleniyorsun bence. Şekerin olsa bile verecegi diyet senin şu anki saglıklı beslendigin sekilde olur. Zaten saglıklı ve ölcülü beslendiginde şeker sorununu ortadan kaldırıyorsun. Yine de dr ne önerirse onu yaparız.

Back
X