Ben akademi hastanesin3 gidiyorum canim ibrahim buyukbeseye sen nereye gidiyosunöyle mi bu grupta ne çok antepli var :) bende bülbülzadedeyim canım sen hangi dr a gidiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben akademi hastanesin3 gidiyorum canim ibrahim buyukbeseye sen nereye gidiyosunöyle mi bu grupta ne çok antepli var :) bende bülbülzadedeyim canım sen hangi dr a gidiyorsun
kocaeli hayallerim arasında çok istiyorum bebeler büyüdümü artık bakalım nasipde vardır inş.gel canım bekleriz inan çok güzel gezilmesi gereken yerler arasında en üst sıralarda olmalı inşallah birgn kısmet olurda gelirsiniz :) sen hanhi şehirdeydin
ne artıyor canım neden ki neyin varKızlar merhaba hepinize hayırlı olsun yolun başındasınız bugünlerşn kıymetini bilin:)) ilerledikçe dertler de artıyor:)
hayırlı olsun canım :)Amin canım inşallah erkek geliyor temmuz da :)
inşallah canım mutlaka gelinkocaeli hayallerim arasında çok istiyorum bebeler büyüdümü artık bakalım nasipde vardır inş.
orayıda iyi söylüyorlar, bende ncr hastanesi yurdanur açılmışa gidiyorumBen akademi hastanesin3 gidiyorum canim ibrahim buyukbeseye sen nereye gidiyosun
canım zaten 2. trimester çok rahat son 1.5 ay biraz ağır hatta bir ay yatamıyorsun nefes alamıyorsun sık sık wc gidiyorsun ama içindeki hareketleri o kadar haz veriyor ki şuanki kadar kötü değil bence bulantılı döne daha kötü. hem bebeğide hissedemiyosun psikolojik olarak daha hasta gibisin ama ozaman hissettikçe umrunda olmuo yaşananlar. heycanla haziran temmuz ağustosu bekliyorum ben.Aaa ben de tam tersi şu 3-4 ay bitince biraz olsun rahatlarız diyordum![]()
Ay her ayın her haftanın başka bir belirtisi çıkıyor:) bulantılar bitiyor genelde 3 ay sonra ama başka şeyler çıkıyor mesela ben şuan yürürken çok acı cekiyorum vajina ağrıları çok fena
kız yok bence ben yanlış yapıyorum :) böyle 10 tane yapsam o zaman 10 çocugum mu olacak:) bence ben bir yerlerde ters bişeyler yapıyorum :)bir anda duruyor kaldırıyosun ya hiç hareket etmiyor kız ozaman 4 çocuğunmu olcak :)
sizin sorunlar erken başlamış bende ilkini ağustosda doğurmuştum 1 ay çok zordu makat bebekti ve yanma hissinden nefes alamıyordum. ama diyorum ya hareket ettiğii için çok güzeldi. bazıları güzel bazıları zor geçiriyor. kızlar hevesinizi kırmayın ilk 3 aydan daha güzelAmin canım inşallah erkek geliyor temmuz da :)
Yaaa ben de çok duydum o doktoru ama kendi doktoruma daha once başlamıştım gebe kalınca da oraya devam ettim. Ama memnunum canim şimdilik. Haftalarımız da yakınmış senle :)orayıda iyi söylüyorlar, bende ncr hastanesi yurdanur açılmışa gidiyorum
Var ya tam içimdekileri yazmışsın. Böyle olmasını o kadar çok umut ediyorum ki... az kaldı şunun şurası 3-4 hafta sonra rahatlarız insallah.canım zaten 2. trimester çok rahat son 1.5 ay biraz ağır hatta bir ay yatamıyorsun nefes alamıyorsun sık sık wc gidiyorsun ama içindeki hareketleri o kadar haz veriyor ki şuanki kadar kötü değil bence bulantılı döne daha kötü. hem bebeğide hissedemiyosun psikolojik olarak daha hasta gibisin ama ozaman hissettikçe umrunda olmuo yaşananlar. heycanla haziran temmuz ağustosu bekliyorum ben.
bak ipe yüzüğü geçirkız yok bence ben yanlış yapıyorum :) böyle 10 tane yapsam o zaman 10 çocugum mu olacak:) bence ben bir yerlerde ters bişeyler yapıyorum :)
inşallah hamilelik mucize birşey bunu ilk gebeliği yaşarken çok idrak edemiyoruz.Var ya tam içimdekileri yazmışsın. Böyle olmasını o kadar çok umut ediyorum ki... az kaldı şunun şurası 3-4 hafta sonra rahatlarız insallah. ❤
açık sarı erkek miş benim bembeyaz kız :)İdrar renginden cinsiyet tahmini yapıyorlarmışaz önce burdaki forumlardan birinde gördüm
![]()
Su içme miktarıma göre degisiyoraçık sarı erkek miş benim bembeyaz kız :)
canım doktor ikiz dedi basda daha sonra kalp atışı yoktu tek şuan dasenin ikiz olduğu için olabilir mi canım gerçi ikiz daha fazla beklemesi gerekir gibime geliyo amaa
canan karatay mı ben o kadını hiç sevmem takip etmem saçma ve abartı geliyo. Şeker yüklemesi gerçekten çok önemli allah göstermesin ama varsa ve öğrenmezsen bebek son zamanlarda ölebiliyo çok tehlikeli bi durum ben zaten sağlıklı besleniyorum çok dikkat ediyorum diyen arkadaşlar ikinciyse bilirsiniz ama ilk hamilelikse ilerleyen zamanlar öyle olmuyo mide tokluk bilmiyo dayanmak çok zor bende ilkde yaptırmam demiştim araştırınca hemen yaptırdım doktorumda kesin yaptır demişti @Sebogelin yaa biz ilklerde yaptırdık ikilerde de gerekiyomu
aynen canım, biz bugün 11+1 iz sen kaçsınYaaa ben de çok duydum o doktoru ama kendi doktoruma daha once başlamıştım gebe kalınca da oraya devam ettim. Ama memnunum canim şimdilik. Haftalarımız da yakınmış senle :)
tamam deneyeyim bi :)bak ipe yüzüğü geçir
avucunu aç sol avucunu
yüzüğü avucunun üzerine koy
kaldır ipi yavaşça hareketlenicek
aynı şeyi kaldırdığında durana kadar yap
ilginç ki duruyor çocuk olmayacaksa.
dene bir daha