• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Haberdar et canım. Bundan sonra böyle gider sanırım 36’ya kadar sonra haftada 1’e çekebilir.
Bakalım artık, bende merak ediyorum açıkçası. Son zamanlar artık ya, daha sık sancım oluyor. Nstye sokmadı önceki muayenede bakalım bunda sokacak mı 😔
Herkes donun icine koysaydi elleri
Kimse kundak almazdi, satmazdi🤣
Haklısın 🤣🤣 aman en kötü eski usul yaparım hiç boşa çabalamasın 😁

Yok ilays bakiyorum ben
Onlar 650den asagi yok malesef🫠
Denk gelirsem haberdar ederim sana , aklımda olsun 🥰

Bi de bi konuda dertlesmek istiyorum ya benim annem de kayinvalidem de ayni sehirdeler ama annemler surekli grip oluyor evde okula giden kardes olunca malum bi turlu iyilesemiyorlar bebek gormeye hatta yardima nasil cagiricam onu dusunuyorum iyilesmezlerse kayinvalidem son care gelebilir evet ama onun yaninda da ben rahat edemem hic istemiyorum . Evin temizligini yapmakta zorlaniyorum tek basima annem gelir son haftalarda yapariz diyodum hal boyle olursa onlari da tek basima yapicam artik sonra kendi kendime diyorum gurbette yasayanlar da var bi sekilde yapiyorlar diye teselli etmeye calisiyorum artik ... Daha hafta erken oldugu icin temizlik konusunda zorlamicam kendimi son haftalar o bi sekilde hallolur artik dogumu tetiklese de o aktiflik sorun olmaz diyorum sizler ne durumdasiniz bu tarz konularda birazcik motivasyona ihtiyacim var modum dustu :(
Canım dediğin gibi gurbette yaşayanlardan biri benim, ailem de eşimin ailesi de aynı yerdeler. Biz burda eşimle başladık her şeyi halletmeye camları falan sildik ben yönlendirme yaptım eşim sildi,tüm perdeleri yıkadık astık, halıları yıkattık serdik. Bi mutfak kaldı orda da yine ben eşimin yanında hafif hafif yaparım onu yönlendiririm öylece bitiririz. Bebiş kıyafetlerini de ben 2-3 gün peşpeşe az az yıkadım katladım, sonra akşam ütüye başladık oturduğum yerden ben ütü yaptım eşim katlayıp kutularına koydu☺️ bence az az başlayın yavaş yavaş yapın kendiniz

Son düzenleme:
Hanimlar ara ara yazdiklarinizi okuyorum bende sorunlu bir hamilelik geciriyorum o yizden fazla aktif olamoyorum gebelige bagli kum doktum protein kacagi ama herseye ragmen bebegim cok sukur iyi 32. Haftadayim 7 kilo aldim bebegimin herseyi hazir sadece bebegimiz eksik 🥰 3 Cocugumu devlet hastahenesinde yaptim inslalh bu dogumumda orda yapmayi dusunuyorum gayet memnunkaldim.ben Kocelide yasiyorum bebek camtasini belediye hamilelere veriyor icinde bezi ates olcer krem ve sut yapsin diye caylar mevcut hamilelikte sorun yasayan arkadaslr Allah sifa versin yasamayanlar sonuna kadar hep oyle kalsin gercekten sorunlarka cok zorlayici bir surec oluyor insallh cok guzel dogumlar nasip olur hepimize🥰
Ben de Kocaeli’de yaşıyorum belediyenin çantasından almak için neler yapmak gerekiyor ne kadar sürede teslim ediliyor?

Valla hastalık geçirmektense kendini iyi hissetmen daha önemli🙏 benimde kim ne zaman gelicek bilmiyorum, dediğin gibi ikiside aynı şehirde ama ben kimseyi istemiyorm dedim. Bu sefer sen gittin ben geldim muhabbeti dönüyor en başından gelmesin kimse dedim. İyi mi.kötü mü bilmiyorum vakti gelince görücem 🤣 ev işlerinide bende zorlanıyorum artık, yavaş yavaş nefesim yettiğince yapıyorum. Bazen mutfak kalıyor bazen banyo yetişebildiğin kadar kasma kendini çok fazla
Evet ben egilmekte de cok zorlaniyorum... Evim de biraz kucuk mesela tuvaletim tasinirken yerden tuvaletti ama biz klozet koyduk ama iste darlik kismini dusun oralara girip cikmak silmek benim icin cokk zor oluyor. Esim sag olsun yardim ediyor elinden geldigince ama dip kose de yapamaz tabi ben kadar . Aslinda bebege bakma kisminda destek aramiyorum ben sadece lohusalikta tek basima kalmaktan korkuyorum 🤣🤣 yoksa bebekle evi idare ederim bence
Canım dediğin gibi gurbette yaşayanlardan biri benim, ailem de eşimin ailesi de aynı yerdeler. Biz burda eşimle başladık her şeyi halletmeye camları falan sildik ben yönlendirme yaptım eşim sildi,tüm perdeleri yıkadık astık, halıları yıkattık serdik. Bi mutfak kaldı orda da yine ben eşimin yanında hafif hafif yaparım onu yönlendiririm öylece bitiririz. Bebiş kıyafetlerini de ben 2-3 gün peşpeşe az az yıkadım katladım, sonra akşam ütüye başladık oturduğum yerden ben ütü yaptım eşim katlayıp kutularına koydu☺️ bence az az başlayın yavaş yavaş yapın kendiniz
Camlari yazin sildik perdeleri de yikadik taktik bidaha bidaha ugrasamam valla 🤣 ocagin arkasina cok yag sinmis orasi citilenmeli gozume batti gobegimden erisebilsem neler yapicam da iste 🤣 kiyafet kismini zaten bende kendi basima hallettim yavas yavas yikadim utuledim koydum bi canta hazirlamasi kaldi zaten her sey hazir olduktan sonra o da kolay artik oldugu kadar yapicaz ne yapalim ... Misafir gelip gidecegi icin stres oldum biraz da hani mesela normalde koltuk ortulerini serer gecerim ama simdi her seye utu falan gerekiyormus gibi hissediyorum ay hamileyiz dertlerimize bak hala elalem ne der diye dusunuyoruz buzluga da bisey koyamadim zaten yemeklik 🤣🤣🤣

Hanimlar ara ara yazdiklarinizi okuyorum bende sorunlu bir hamilelik geciriyorum o yizden fazla aktif olamoyorum gebelige bagli kum doktum protein kacagi ama herseye ragmen bebegim cok sukur iyi 32. Haftadayim 7 kilo aldim bebegimin herseyi hazir sadece bebegimiz eksik 🥰 3 Cocugumu devlet hastahenesinde yaptim inslalh bu dogumumda orda yapmayi dusunuyorum gayet memnunkaldim.ben Kocelide yasiyorum bebek camtasini belediye hamilelere veriyor icinde bezi ates olcer krem ve sut yapsin diye caylar mevcut hamilelikte sorun yasayan arkadaslr Allah sifa versin yasamayanlar sonuna kadar hep oyle kalsin gercekten sorunlarka cok zorlayici bir surec oluyor insallh cok guzel dogumlar nasip olur hepimize🥰
Amin insallah saglikla kucagimiza alalim hepimiz 😌 devlette normal mi dogurdunuz sezeryan mi onu merak ettim de

Evet ben egilmekte de cok zorlaniyorum... Evim de biraz kucuk mesela tuvaletim tasinirken yerden tuvaletti ama biz klozet koyduk ama iste darlik kismini dusun oralara girip cikmak silmek benim icin cokk zor oluyor. Esim sag olsun yardim ediyor elinden geldigince ama dip kose de yapamaz tabi ben kadar . Aslinda bebege bakma kisminda destek aramiyorum ben sadece lohusalikta tek basima kalmaktan korkuyorum 🤣🤣 yoksa bebekle evi idare ederim bence

Camlari yazin sildik perdeleri de yikadik taktik bidaha bidaha ugrasamam valla 🤣 ocagin arkasina cok yag sinmis orasi citilenmeli gozume batti gobegimden erisebilsem neler yapicam da iste 🤣 kiyafet kismini zaten bende kendi basima hallettim yavas yavas yikadim utuledim koydum bi canta hazirlamasi kaldi zaten her sey hazir olduktan sonra o da kolay artik oldugu kadar yapicaz ne yapalim ... Misafir gelip gidecegi icin stres oldum biraz da hani mesela normalde koltuk ortulerini serer gecerim ama simdi her seye utu falan gerekiyormus gibi hissediyorum ay hamileyiz dertlerimize bak hala elalem ne der diye dusunuyoruz buzluga da bisey koyamadim zaten yemeklik 🤣🤣🤣
Ben bu yaz biraz fazla fazla yapıp konserveledim. En kötü kahvaltılık yersiniz çok dert edinme şuanda onları. En basiti eşin bi makarna yapar nolcak 🤭 millet gelicek evin temiz olması lazım diyede düşünme bence, doğumdan sonra kendini toparlayana kadar kimseyi kabul etmicem de eğer sana iyi gelicekse. En kötü maddiyat el verirse yada çok çok yakın arkadaşların varsa destek istersin yapıcak bişey yok 🥰

30+0’ım tam canım. Teşekkürler.
Masallah yediklerin bebise yaramiss bakalim bende ptesi gidicem ilk defa nst giricem 32+2 olucam o gun umarim beni de artik 2 haftada bir falan cagirir ya randevu beklerken cok sıkılıyorum merak ediyorum 3 haftada bir gittim hep simdiye kadar

Back
X