biz henüz ailelere söylemedik biraz zaman geçsin diyorum ama inşallah herşey yolunda giderse pazartesi günü ailelerimize de söylemek istiyoruz havalara uçacaklar eminim.
ama içimde tutamayıp ablama,kuzenime,arkadaşıma ve eltime söyledim . :)
insan kimseye söylemeyince patlayacakmış gibi hissediyor çok iyi biliyorum ilk öğrendiğim an eşime söylememiştim küçük bi sürpriz yapmak istediğim için ama iş yerime gelir gelmez arkadaşıma söylemiştim
Doktor bulantım için zofran isimli bir hap verdi. İçinde 10 tane var ve 100 tl. Şükür alabiliyoruz ama durumun yoksa bulantı çekmeye bile mecbursun anlaşılan. Rabbim zorda olanada yardım etsin.
insan kimseye söylemeyince patlayacakmış gibi hissediyor çok iyi biliyorum ilk öğrendiğim an eşime söylememiştim küçük bi sürpriz yapmak istediğim için ama iş yerime gelir gelmez arkadaşıma söylemiştim
Doktor bulantım için zofran isimli bir hap verdi. İçinde 10 tane var ve 100 tl. Şükür alabiliyoruz ama durumun yoksa bulantı çekmeye bile mecbursun anlaşılan. Rabbim zorda olanada yardım etsin.
Ilk ne zaman gitmiştin de göremedin canim,benimkide sat 28 ocak.
10 gün önce keseyi görelim diye gittik kalp atışını duyduk şükür.
Seninki de mutlaka görünür artık nerdeyse 8 haftalık olcak,sağlıkla duy inşllah sesini rahatla ❤
dün verdiğim tahlillerin sonucu çıkmış kızlar. b12 im yine düşük anladığım kadarıyla çok az da kansızlığım var bu sonuçları aile hekimi de görebiliyor sanırım hastane yerine ona gitsem nolur ki acaba