2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
  1. Kuzum doktor bana mide bulantisi hapi yazmisti kizima hamileyken ve sigorta karsiliyordu sana ozel olani yazmis anlasmasi vardir muhtemelen
    Metpamid dramamine karşılıyormuş ama metpamide alerjim var. Dramamine uyku yapıyormuş çalışıyorum gün içinde alamam. Birde bulantımın ağır olduğunu söyleyince doktor son çare bunu yazdı. Eczaneye sordum devlette yazdırsam karşılarmıydı diye karşılamıyormuş

Folik asitimde b12 de vardı benim. O şekilde tercih edebilirsin aslında. Bolca et yemen gerekiyor. Benimde trombositim düşük ama ne yapmam gerek bilmiyorum

15 gun once gittim gec dollenme oldugu icin gorunmuyordue dedi

Folik asitimde b12 de vardı benim. O şekilde tercih edebilirsin aslında. Bolca et yemen gerekiyor. Benimde trombositim düşük ama ne yapmam gerek bilmiyorum
Neredeyse 1 tam kutu folik asitim var onu kenara atip baska almak istemem acikcasi ette pek sevmiyorum ondan kaynaklaniyor galiba

hoşgeldin canım rabbim bi daha yaşatmasın. belirtiler herkeste aynı olmaz kimi çok zor geçirir kmi çok kolay bence onlara takılma benimde midem bulanmıyordu hiç niye diyordum bir kaç gündür başladı şimdi olmasaymış daha iyiymiş diyorum :)

Insallah sorun yoktur doktorda haftaya cagirdi cuma gunune artik 7 gun catlarim

Bende ayni senin gibiyim kuzum korkma bazilari daha hafif bazilari daha agır atlatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…