2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım çok geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz kaygılarında çok haklısın ama insanlardan allah razı olsun öyle kötü şeyleri düşünüp kendini üzme bebeği de tabi. Inşallah güzel haberlerini yaz bize doktordan sonra

Geçmiş olsun kan şekerin düşüyor olabilir uzun zaman aç kalma mutlaka ara öğün yap. Ben de bir de kalp çarpıntısı oluyor nefesim gelmiyor. Ara öğüne başladıktan sonra düzeldim

Kuzular dün kü 16. Hafta kontrolüm iyiydi doktor tam idrar istedi 2 ay arayla. Geç saatte sonucu çıktı. Bulanık ve kristaller varmış, amorf fosfat tespit edilmiş.böbrekte kum yani

Doktorumla görüştüm bol su iç dedi ( zaten günde 2,5 lt içiyorum arttırmak çok zor üstüne) şu an İçin risk yok ama nefrologa görün dedi. Ben de nefrologa randevu aldım.

İnternette araştırdım, kum ileri haftalarda kum ağrı yaptığında erken Doğumu tetikliyormuş. Zaten erken Doğum kaybım var moralim bozuldu. Başına gelen duyan var mı bunu? Gebelik şekeri gibi gebelikte kum da olabiliyormuş internette öyle diyor

Canım bende kanama olunca hastanede 14 serum takıldı. İnanılmaz böbrek ağrıdı başladı sağda. Hemen ultrasona götürdüler. Sağ böbrekte az büyüme var bebek oraya bası var ama kum taş yok dedi. Sonra dedim olsa ne olurdu kimisinde hiç sorun olmuyor dedi. Bence çok takılma tabiki kontrolde kal ama.

Geçmiş olsun canım. Ağrı ile mi öğrendin sen cnm? Benim ne idrarda yanmam var ne ağrım var, anlayamadım. Haftaya nefrologa gideceğim bakalım ne diyecek. Sana ilaç veya herhangi bir şey önerdiler mi?

Geçmiş olsun canım. Ağrı ile mi öğrendin sen cnm? Benim ne idrarda yanmam var ne ağrım var, anlayamadım. Haftaya nefrologa gideceğim bakalım ne diyecek. Sana ilaç veya herhangi bir şey önerdiler mi?
Bende ağrı falan da yoktu canım. Kanama olunca üst üste serum sürekli lavaboya gide gele böbrek ağrı yaptı o zaman söylediler

Bende ağrı falan da yoktu canım. Kanama olunca üst üste serum sürekli lavaboya gide gele böbrek ağrı yaptı o zaman söylediler
serum zaten su yüklemesi demek ki harekete geçirdi. İyi misin şimdi normal mi her şey

Benim dayımın kızında hamileyken kum cıktı ama erken doğum yapmadı canım o bir risk sadece internette çoğu şey abartılıyor içini ferah tut hayırlısıyla hiç bişey olmaz

Kızlar beni aile Hekimi çağırdı sağlık ocağına gittim aşı yapıldı ve kan tahlili verdim devlet hastanesine de gittim üçlü tarama yapıldı sonuçlar yarın alıcam aşı yaptıran var mı aramızda

Aşı 20.haftada yapılıyor.Erken yapmışlar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…