2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yeşim.nasil hissediyorsun bide hergün ve her saat gibimi mesela ben 4 beş gün önce hissettim bitti bida hiç olmadi
Kız ilk hissettim sabah 2 kere arka arkaya kasıkta vurma gibi ertesi gün olmadı sonraki gün oldu yine sabah 2 defa yine oldu 10 dakika arayla sonrakinde ertesi gün 1 kere akşam hissettim sonra zaten devamı geldi

İnşallah o güzel duyguyu tatmak hepimize nasip olur

Kız ilk hissettim sabah 2 kere arka arkaya kasıkta vurma gibi ertesi gün olmadı sonraki gün oldu yine sabah 2 defa yine oldu 10 dakika arayla sonrakinde ertesi gün 1 kere akşam hissettim sonra zaten devamı geldi
Ya benim uabrucum bana bi.kere gösterdi sonra ses yok doktora gidesim var ama doktor gelme buyuzden demisti:/

İyi aksamlar kizlar uzun zamandir giremiyordum bayramdi yolculuktu derken anca geldik evimize, hepiniz iyisinizdir insallah, bugun bebegimin hareketlerini net hissetmeye basladim cikolata yedikten sonra tak tak vurdu orayi dürttüm ben burdayim anne der gibi yine vurdu minik kuşum artik eminim bagirsak hareketi falan degil bebegim o benim yalniz ben hep solumda hissediyorum var mi boyle bi durum yasayan? Erkek solda durur diyolar malum bizim de cinsiyet hala netlesmedi yarin doktora gidicem artik ogrenebiliriz insallah

Ay benim erkek netleşti ama sağda tutmuyor bazı şeyler. Hayırlı olsun kuzucuğun ilk hareketleri :) yarın haber ver canım

Bu defa hareketleri daha çabuk hissettim. Ama artık belirgin hissediyorum. Oğlumu kucağıma alınca sivri bir şey batıyor mesela tekme ya da dirsek. Allah izin verirse az kaldı hepimizin hissetmesine.

Kızlar bende kasık bölgesinde sanki idrara sıkışmış da yapamamış gibi bir hafif bir agrimsi durum var. Var mı yaşayan?

Ahhh... Belki bir, bir bucuk ay kadar sonra... Allah nasip ederse eli mi ayağı mi dirseği mi... uzuvlarına kadar hissedeceğiz. Ayağıyla itekleyecek, başını dayayacak.

Benimde hep solda ama herkesin farklı olabiliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…