2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anladım.. içgüdüsel bişey bence bakarsın:) hem de çok iyi bakarsın. Şokunu bir atlat da:)

AYnı duyguları yaşamıştım ilk gebeliğimde ve inanır mısın doğum yapana kadar sevemedim bebeği. Kendimi suçlu hissediyordum annelik duygusu bu kadar hafif olamaz diye. Doğduğunda her şey değişti. Ne korku kaldı ne sevemedim hissi. Yerini iyikiler aldı. Pozitif düşünmeye odaklan şu an bebeğin her şeyi hissediyor. Stres olmasın :)

merhaba benim de 2.gebeliğim oğlum 16 aylık ben de 24 aya kadar emzirmeye devam edeceğim doktorum kanama ve sancı olmadıkça emzirmeye devam dedi

Etrafa laf anlatmak zor. Yoksa tandem emzirmeyi falan biliyorum sorun olmuyor ama yok çocuğun ağzı kokar yok karnındaki sütü zehirler yok çocuğu bozar ishal olur kilo verir sürekli falan

Gittim ama emzirdiğimi söylememiştim. Bi sıkıntı yok dedi ama haftaya kalp atışı için gittiğimde söylerim mutlaka

Kullanıcı adını hatırlayamadım ama önceki sayfalarda biri bahsetmişti bu durumdan devlette duyamamışlar düzgünce özelde gümbür gümbür yazmıştı. Cihaz çok farkediyor.

Bende çok suçlu hissediyorum. Fikirlerimin değişmesini çok çok istiyorum. Bir arkadaş sakince bekle vücudundaki değişimleri izle dışarıdan bir gözle bak demişti. Bulantım olmasa akışına bırakıcam ama oda beni çok olumsuz etkiliyor sanırım.

Bulantılar belki de anne bak ben burdayım beni hisset gerisini önemseme deme şeklidir :)

Kendini hissettirmek istiyorsa ne olur bu yöntemi kullanmasın :)

Geçecek sen gönlünü ferah tutmaya çalış. İlkinde kusmaktan boğazım yırtıldı kan kusmaya başlamıştım. Kaç kere acile gittim serumlar falan. 2.ye iyi cesaret etmişim şimdi düşününce :)
Sonuca odaklan çünkü gerçekten güzel, hiçbir anından pişman olmayacaksın emin ol

Merhabalar, yeni katıldım aranıza 2.gebeliğin olacak inşallah. Kızım şu an 21 aylık ve emiyor. 24 aya tamamlamak istiyorum hem hamile olup hem emziren var mı aranızda?
hoşgeldin , hayırlı olsun .Sağlıkla kucağına al inşallah o konuda bi bilgim yok maalesef
Çok şükür. Sağlıklı haberler al inşallah hep
Ben 2 kere yaptım da sonra uğraştırıcı diye bıraktım. Marketten güvenilir pastörize yoğurt alıyorum.
Ayy bnde duymadm daha yaa 2 nisanda ilk randevumuz insallah duyariz..test yapasim geliyo duruyomu acaba diye sona diyrm ki Allaha emanet benimledir insallah :))
Az kalmış:)) az daha sabır. Duyacaksın inşallah ❤
bana sadece biz 3 haftada bir çağırıyoruz dedi. o da 10. haftanın bitmesine denk geliyor ondan sonra nasıl olur bende bilemedim :)
Bana ayda bir gel dedi bi sorun olmazsa . 26 nisanda ikili test yapılacak. Onun sonucu al gel dedi hatta.
Ben de karnım şişsin diye bekliyorum :)) o zaman daha iyi hissedeceğim kendimi:) hamilelik dönemi güzel ve özel bi süreç bence. Sağlıkla yaşamak nasip olur inşallah herkese :)
Kalbi durma korkusunu ben de çok yaşıyorum. Bunun bi belirtisi var mı acaba? Allah korusun, hiç birimiz onu yaşamayız inşallah.
2 gündür midem bulanmıyor benim de. Korkuyorum acaba bi şey mi oldu diye. Bi de ara ara seninki gibi kasıklarıma sancı , varma giriyor sanki. Inşallah iyidir bebişler.
Makineden makineye fark ediyor, doğru. Ben de ilk dinlediğimde cılızdı. Doktor küçük daha dedi. Özele gidiyorum ben. 2. Gidişimde daha iyi duyduk şükür.
Kızlar bu adet sancısı gibi ağrılarım akşam çok şiddetleniyor dr a gitmeme bi hafta var önceden gitmeme gerek varmı sizce
Sürekli ve şiddetliyse git bence. Allah korusun , inşallah her şey yolundadır

Ay o kadar iyi anlıyorum ki seni.o mide bulantısı kusmalar beni mahvetti ilk hamileliğimde günde 3 4 kez kusuyordum ve asla geçmeyen bir bulantı vardı.Şimdiye kadar 2. Çoktan yapardım sırf bu yüzden erteledim.bakalım bu sefer ne olacak.4+4 günlüğüm bugün 5+3te başlamıştı kabus günler.çok korkuyorum

Allah razi olsun cnm yaa insallahhh..hepimiz hep guzel haberler alalim minislerden insalalh saglikla kucagimiza alalim cnm

Kizlar bendede asiri derecede migde agrisi oluyoyemek yesem agriyo yemesem agriyo boyle olan varmi

Benimde 6. Haftada başladı. Su bile içememek çok kötü ikinciye tövbe ettim bile annemin kıymetini daha iyi anladım

Benim gibi bir ruh halinden ikinciyi isteyecek kıvama gelmişsen bence umut var benim içinde :)

Belirtisi olmadan öğrenen arkadaşlarım oldu da onlardan çok etkilendim. O yüzden korkuyorum.. keşke atabilsem o korkuyı içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…