Anladım.. içgüdüsel bişey bence bakarsın:) hem de çok iyi bakarsın. Şokunu bir atlat da:)Ben istiyordum ama zamanı var diye düşünüyordum hep. Şark görevi yapıyoruz biz şırnaktayız hem çalışma şartlarım ağır hemde imkanlar az. Seneye tayinciyiz hep batıda olsun istiyordum. Şimdi memlekette doğum yap ordan oraya taşın gözümde çok büyüyor. Dikkatli olmalıydım benim suçum farkındayım ama yapacak bir şey yok. Birde sanki kendim çocukmuşum gibi bakamayacakmışım gibi hissediyorum
Ben istiyordum ama zamanı var diye düşünüyordum hep. Şark görevi yapıyoruz biz şırnaktayız hem çalışma şartlarım ağır hemde imkanlar az. Seneye tayinciyiz hep batıda olsun istiyordum. Şimdi memlekette doğum yap ordan oraya taşın gözümde çok büyüyor. Dikkatli olmalıydım benim suçum farkındayım ama yapacak bir şey yok. Birde sanki kendim çocukmuşum gibi bakamayacakmışım gibi hissediyorum
merhaba benim de 2.gebeliğimoğlum 16 aylık ben de 24 aya kadar emzirmeye devam edeceğim doktorum kanama ve sancı olmadıkça emzirmeye devam dedi
Benim oğlum 17 aylık ben de emziriyodum düşük riski var diyince bıraktım kanama alanım varmış herhangi bi lekelenmem yok ama. Doktora gitmesem kanama alanından haberim olmıcaktı ve emzirmeye devam etcektim. Eger doktora gittiysen herhangi bi kanaman lekelenmen yoksa emzirebilirsin ama gitmediysen önce muayene ol bence.
Selam kızlar bugün devlet Hastanesi'nde muayene gittim. Dr bana bizim makinalar çok iyi değil net görmem şuan biraz zor çok küçük dedi. Baktı kese dolu gözüküyor ama kalp atışı çok yavaş/az geliyor dedi .2 hafta sonra 7 haftalık gibi gelirsen tekrar dinlerim bu süreçte kanaman olursa acile gelirsin dedi. Özelde ki Drma en yakın zaman da tekrar gideceğim sanırım . Dr dan bu cümleleri duyan oldu mu . Aletten kaynaklı mı az gelmiştir dra
Bende çok suçlu hissediyorum. Fikirlerimin değişmesini çok çok istiyorum. Bir arkadaş sakince bekle vücudundaki değişimleri izle dışarıdan bir gözle bak demişti. Bulantım olmasa akışına bırakıcam ama oda beni çok olumsuz etkiliyor sanırım.AYnı duyguları yaşamıştım ilk gebeliğimde ve inanır mısın doğum yapana kadar sevemedim bebeği. Kendimi suçlu hissediyordum annelik duygusu bu kadar hafif olamaz diye. Doğduğunda her şey değişti. Ne korku kaldı ne sevemedim hissi. Yerini iyikiler aldı. Pozitif düşünmeye odaklan şu an bebeğin her şeyi hissediyor. Stres olmasın :)
Bende çok suçlu hissediyorum. Fikirlerimin değişmesini çok çok istiyorum. Bir arkadaş sakince bekle vücudundaki değişimleri izle dışarıdan bir gözle bak demişti. Bulantım olmasa akışına bırakıcam ama oda beni çok olumsuz etkiliyor sanırım.
Kendini hissettirmek istiyorsa ne olur bu yöntemi kullanmasın :)Bulantılar belki de anne bak ben burdayım beni hisset gerisini önemseme deme şeklidir :)
Kendini hissettirmek istiyorsa ne olur bu yöntemi kullanmasın :)
hoşgeldin , hayırlı olsun .Sağlıkla kucağına al inşallahMerhabalar, yeni katıldım aranıza 2.gebeliğin olacak inşallah. Kızım şu an 21 aylık ve emiyor. 24 aya tamamlamak istiyorum hem hamile olup hem emziren var mı aranızda?
Çok şükür. Sağlıklı haberler al inşallah hepKızlar günaydın... bende dün akşam DR ye gittim. Veee kalp atışlarını dinledim bebisiminayyy minicikti yavrum. Çok küçük olduğu için kalo atışları biraz zayıf duyuluyordu. Ama coook tatlıydı 6+3 sat la uyumlu boyu dedi. Bi de baya bilgilendirme yaptı. Benm en çok dikkatimi ceken pastorize yogurt ye dedi. Yani sutcuden sut alip kaynayip mayalaman kistik yapilari oldurmez. Bu yuzden de normal birinin atlatabilcegi bir sikintiyi gebeler atlatamaz dedi. Aklınızda olsun
Az kalmış:)) az daha sabır. Duyacaksın inşallah ❤Ayy bnde duymadm daha yaa 2 nisanda ilk randevumuz insallah duyariz..test yapasim geliyo duruyomu acaba diye sona diyrm ki Allaha emanet benimledir insallah :))
Bana ayda bir gel dedi bi sorun olmazsa . 26 nisanda ikili test yapılacak. Onun sonucu al gel dedi hatta.bana sadece biz 3 haftada bir çağırıyoruz dedi. o da 10. haftanın bitmesine denk geliyor ondan sonra nasıl olur bende bilemedim :)
Ben de karnım şişsin diye bekliyorum :)) o zaman daha iyi hissedeceğim kendimi:) hamilelik dönemi güzel ve özel bi süreç bence. Sağlıkla yaşamak nasip olur inşallah herkese :)Niye huzursuzsun canım?
Ben de bir an önce doğum gelsin istiyorum. Ya da karnım şişsin artık, en azından hareketlerini hissedeyim.
benim bi de korkularım var.. sağlıkla doğurabilsek... bu sabah saat 06:00 gibi uyandım göğüslerim acımıyor acaba bişey mi oldu diye korktum...
Kalbi durma korkusunu ben de çok yaşıyorum. Bunun bi belirtisi var mı acaba? Allah korusun, hiç birimiz onu yaşamayız inşallah.Anladım... çocukla alakalı değildir mantığım başka söylüyor benim de ama çok korkuyorum... düşükten değil de kalbi durur mu acaba diye vesvese çok yapıyorum... kötü hikayeler dinledim, o yüzden heralde.. nasıl kurtulcam bu düşünceden bilmiyorum
2 gündür midem bulanmıyor benim de. Korkuyorum acaba bi şey mi oldu diye. Bi de ara ara seninki gibi kasıklarıma sancı , varma giriyor sanki. Inşallah iyidir bebişler.bilmiyorum ki en basiti şuan sağ kasıgımda belli belirsiz batma var ve ödüm kopuyor bişey oldu olacak diye geçince rahatlıyorum , sonra aklıma başka şeyler geliyor . aynı dedigin gibi günde defalarca gögüslerimi muayene ediyorum ağrı acı var mı yok mu diye tövbe ya şaştım kaldım :)
Makineden makineye fark ediyor, doğru. Ben de ilk dinlediğimde cılızdı. Doktor küçük daha dedi. Özele gidiyorum ben. 2. Gidişimde daha iyi duyduk şükür.Selam kızlar bugün devlet Hastanesi'nde muayene gittim. Dr bana bizim makinalar çok iyi değil net görmem şuan biraz zor çok küçük dedi. Baktı kese dolu gözüküyor ama kalp atışı çok yavaş/az geliyor dedi .2 hafta sonra 7 haftalık gibi gelirsen tekrar dinlerim bu süreçte kanaman olursa acile gelirsin dedi. Özelde ki Drma en yakın zaman da tekrar gideceğim sanırım . Dr dan bu cümleleri duyan oldu mu . Aletten kaynaklı mı az gelmiştir dra
Sürekli ve şiddetliyse git bence. Allah korusun , inşallah her şey yolundadırKızlar bu adet sancısı gibi ağrılarım akşam çok şiddetleniyor dr a gitmeme bi hafta var önceden gitmeme gerek varmı sizce
Ay o kadar iyi anlıyorum ki seni.o mide bulantısı kusmalar beni mahvetti ilk hamileliğimde günde 3 4 kez kusuyordum ve asla geçmeyen bir bulantı vardı.Şimdiye kadar 2. Çoktan yapardım sırf bu yüzden erteledim.bakalım bu sefer ne olacak.4+4 günlüğüm bugün 5+3te başlamıştı kabus günler.çok korkuyorumBende çok suçlu hissediyorum. Fikirlerimin değişmesini çok çok istiyorum. Bir arkadaş sakince bekle vücudundaki değişimleri izle dışarıdan bir gözle bak demişti. Bulantım olmasa akışına bırakıcam ama oda beni çok olumsuz etkiliyor sanırım.
Allah razi olsun cnm yaa insallahhh..hepimiz hep guzel haberler alalim minislerden insalalh saglikla kucagimiza alalim cnmhoşgeldin , hayırlı olsun .Sağlıkla kucağına al inşallaho konuda bi bilgim yok maalesef
Çok şükür. Sağlıklı haberler al inşallah hep
Ben 2 kere yaptım da sonra uğraştırıcı diye bıraktım. Marketten güvenilir pastörize yoğurt alıyorum.
Az kalmış:)) az daha sabır. Duyacaksın inşallah ❤
Bana ayda bir gel dedi bi sorun olmazsa . 26 nisanda ikili test yapılacak. Onun sonucu al gel dedi hatta.
Ben de karnım şişsin diye bekliyorum :)) o zaman daha iyi hissedeceğim kendimi:) hamilelik dönemi güzel ve özel bi süreç bence. Sağlıkla yaşamak nasip olur inşallah herkese :)
Kalbi durma korkusunu ben de çok yaşıyorum. Bunun bi belirtisi var mı acaba? Allah korusun, hiç birimiz onu yaşamayız inşallah.
2 gündür midem bulanmıyor benim de. Korkuyorum acaba bi şey mi oldu diye. Bi de ara ara seninki gibi kasıklarıma sancı , varma giriyor sanki. Inşallah iyidir bebişler.
Makineden makineye fark ediyor, doğru. Ben de ilk dinlediğimde cılızdı. Doktor küçük daha dedi. Özele gidiyorum ben. 2. Gidişimde daha iyi duyduk şükür.
Sürekli ve şiddetliyse git bence. Allah korusun , inşallah her şey yolundadır
Amin canım. İnşallah :)Allah razi olsun cnm yaa insallahhh..hepimiz hep guzel haberler alalim minislerden insalalh saglikla kucagimiza alalim cnm
Benim yok canım. Bulantim vat hep. Arada kusturuyor. Ama bugün iyiydim.Kizlar bendede asiri derecede migde agrisi oluyoyemek yesem agriyo yemesem agriyo boyle olan varmi
Benimde 6. Haftada başladı. Su bile içememek çok kötü ikinciye tövbe ettim bile annemin kıymetini daha iyi anladımAy o kadar iyi anlıyorum ki seni.o mide bulantısı kusmalar beni mahvetti ilk hamileliğimde günde 3 4 kez kusuyordum ve asla geçmeyen bir bulantı vardı.Şimdiye kadar 2. Çoktan yapardım sırf bu yüzden erteledim.bakalım bu sefer ne olacak.4+4 günlüğüm bugün 5+3te başlamıştı kabus günler.çok korkuyorum
Benim gibi bir ruh halinden ikinciyi isteyecek kıvama gelmişsen bence umut var benim içinde :)Geçecek sen gönlünü ferah tutmaya çalış. İlkinde kusmaktan boğazım yırtıldı kan kusmaya başlamıştım. Kaç kere acile gittim serumlar falan. 2.ye iyi cesaret etmişim şimdi düşününce :)
Sonuca odaklan çünkü gerçekten güzel, hiçbir anından pişman olmayacaksın emin ol
Hoşgeldin, hayırlı olsunMerhaba kızlar ben de Kasım annesi olacağım Allah nasip ederse
Belirtisi olmadan öğrenen arkadaşlarım oldu da onlardan çok etkilendim. O yüzden korkuyorum.. keşke atabilsem o korkuyı içimden.hoşgeldin , hayırlı olsun .Sağlıkla kucağına al inşallaho konuda bi bilgim yok maalesef
Çok şükür. Sağlıklı haberler al inşallah hep
Ben 2 kere yaptım da sonra uğraştırıcı diye bıraktım. Marketten güvenilir pastörize yoğurt alıyorum.
Az kalmış:)) az daha sabır. Duyacaksın inşallah ❤
Bana ayda bir gel dedi bi sorun olmazsa . 26 nisanda ikili test yapılacak. Onun sonucu al gel dedi hatta.
Ben de karnım şişsin diye bekliyorum :)) o zaman daha iyi hissedeceğim kendimi:) hamilelik dönemi güzel ve özel bi süreç bence. Sağlıkla yaşamak nasip olur inşallah herkese :)
Kalbi durma korkusunu ben de çok yaşıyorum. Bunun bi belirtisi var mı acaba? Allah korusun, hiç birimiz onu yaşamayız inşallah.
2 gündür midem bulanmıyor benim de. Korkuyorum acaba bi şey mi oldu diye. Bi de ara ara seninki gibi kasıklarıma sancı , varma giriyor sanki. Inşallah iyidir bebişler.
Makineden makineye fark ediyor, doğru. Ben de ilk dinlediğimde cılızdı. Doktor küçük daha dedi. Özele gidiyorum ben. 2. Gidişimde daha iyi duyduk şükür.
Sürekli ve şiddetliyse git bence. Allah korusun , inşallah her şey yolundadır
İnşallah canımHoşgeldin, hayırlı olsunsağlıkla ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?