evet sakıncalı diye duymuştum , ama işte ilk gebelik olunca kafamda binbir soru , allahım bebişlerimizi esirgesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)Amin inşallah. Zaten çok usg ye girmek de iyi bişi değil. Duymuşsunuzdur amerikada sadece 3 kere giriliyor. Eşimin yeğeni orda 25. Haftaya gün verdiler 2. Usg için dedi. Tabi benim 2. bebek olduğu için de rahatım :)
Hazır yoğurtların hiçbir faydası yok ve bol koruyucular ilginç doktor şaşırttı açıkcası. Sütçülerden değil de günlük sütten yoğurt mayalayıp ye dese doğru olacaktı aslındaKızlar günaydın... bende dün akşam DR ye gittim. Veee kalp atışlarını dinledim bebisiminayyy minicikti yavrum. Çok küçük olduğu için kalo atışları biraz zayıf duyuluyordu. Ama coook tatlıydı 6+3 sat la uyumlu boyu dedi. Bi de baya bilgilendirme yaptı. Benm en çok dikkatimi ceken pastorize yogurt ye dedi. Yani sutcuden sut alip kaynayip mayalaman kistik yapilari oldurmez. Bu yuzden de normal birinin atlatabilcegi bir sikintiyi gebeler atlatamaz dedi. Aklınızda olsun
Doktora sinirlendim gözün aydın demeyi unuttumKızlar günaydın... bende dün akşam DR ye gittim. Veee kalp atışlarını dinledim bebisiminayyy minicikti yavrum. Çok küçük olduğu için kalo atışları biraz zayıf duyuluyordu. Ama coook tatlıydı 6+3 sat la uyumlu boyu dedi. Bi de baya bilgilendirme yaptı. Benm en çok dikkatimi ceken pastorize yogurt ye dedi. Yani sutcuden sut alip kaynayip mayalaman kistik yapilari oldurmez. Bu yuzden de normal birinin atlatabilcegi bir sikintiyi gebeler atlatamaz dedi. Aklınızda olsun
Ayy bnde duymadm daha yaa 2 nisanda ilk randevumuz insallah duyariz..test yapasim geliyo duruyomu acaba diye sona diyrm ki Allaha emanet benimledir insallah :))Doktora sinirlendim gözün aydın demeyi unuttumgözün aydın darısı biz duymayanlara inş. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Benim kızımda 28 haziran 2016 canım şimdi ikinciyi bekliyoruz inş sağlıklı bir şekilde ilerler herşey 6+1im bugünEvet canım kızım 16 Haziran doğumlu.bende Temmuz anneleri topiğindeydim doğru hatırladın :) senin ne kadarlık oldu
ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsun :) bende bugün 6+6 yım ve birazdan doktora gitcem bakalım duyabilcek miyim kalp atışını çok heyecanlıyımKızlar günaydın... bende dün akşam DR ye gittim. Veee kalp atışlarını dinledim bebisiminayyy minicikti yavrum. Çok küçük olduğu için kalo atışları biraz zayıf duyuluyordu. Ama coook tatlıydı 6+3 sat la uyumlu boyu dedi. Bi de baya bilgilendirme yaptı. Benm en çok dikkatimi ceken pastorize yogurt ye dedi. Yani sutcuden sut alip kaynayip mayalaman kistik yapilari oldurmez. Bu yuzden de normal birinin atlatabilcegi bir sikintiyi gebeler atlatamaz dedi. Aklınızda olsun
:) bende tekrar tekrar test yapmayı düşünmüştüm şimdi sizinde aynı düşüncede olduğunuzu görünce bi gülme geldi :) inşallah sağlıkla duyarsınızAyy bnde duymadm daha yaa 2 nisanda ilk randevumuz insallah duyariz..test yapasim geliyo duruyomu acaba diye sona diyrm ki Allaha emanet benimledir insallah :))
Bir Asamayi atlatinca bi onceki asama hep komik geliyr bana :)) insallah duyariz cok cok tesekkur ederm :) insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza :):) bende tekrar tekrar test yapmayı düşünmüştüm şimdi sizinde aynı düşüncede olduğunuzu görünce bi gülme geldi :) inşallah sağlıkla duyarsınız
Bende 2 güne bir test yapıyorum koyulaşmış mı diyeAyy bnde duymadm daha yaa 2 nisanda ilk randevumuz insallah duyariz..test yapasim geliyo duruyomu acaba diye sona diyrm ki Allaha emanet benimledir insallah :))
Ya ne güzel hatırlayamadım ben seni Temmuz topiğindeydin miydin Haziran mı? Bende 4+4 gösteriyor bugünBenim kızımda 28 haziran 2016 canım şimdi ikinciyi bekliyoruz inş sağlıklı bir şekilde ilerler herşey 6+1im bugün
Ayy yalnz olmadigima ck sevindimBende 2 güne bir test yapıyorum koyulaşmış mı diyedoktora gitmedim daha
:) amin caınm inşallahhhhhBir Asamayi atlatinca bi onceki asama hep komik geliyr bana :)) insallah duyariz cok cok tesekkur ederm :) insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza :)
Aslında oyle dedi de bem yazmamışımHazır yoğurtların hiçbir faydası yok ve bol koruyucular ilginç doktor şaşırttı açıkcası. Sütçülerden değil de günlük sütten yoğurt mayalayıp ye dese doğru olacaktı aslında
Temmuz bebişleri büyüyor da bile takılmıştım cnmYa ne güzel hatırlayamadım ben seni Temmuz topiğindeydin miydin Haziran mı? Bende 4+4 gösteriyor bugün
Merhabalar, yeni katıldım aranıza 2.gebeliğin olacak inşallah. Kızım şu an 21 aylık ve emiyor. 24 aya tamamlamak istiyorum hem hamile olup hem emziren var mı aranızda?
En son dun 7+3 te muayene oldumbayanlar dr randevunuza kaç haftada bir gidiyorsunuz . dr um 3 hafta da bir gel dedi uzun değil mi sizce ,yoksa normal mi
bana sadece biz 3 haftada bir çağırıyoruz dedi. o da 10. haftanın bitmesine denk geliyor ondan sonra nasıl olur bende bilemedim :)En son dun 7+3 te muayene oldum
10.haftaya gun verdi bir sonraki randevumuz icin
Sonra 12.hafta sonra 15 ve 16. Haftalarda olacakmis
Devamini soyledi ama hatirlamiyorum
Niye huzursuzsun canım?Kayısı hoşafı yaptım bu gün midem bulandığı için iki kaşık zor aldım, troit yüksekliği sebebiyle sabah aç karna ilacım var mecbur su içiyorum fakat faydası yok çok huzursuzum bian önce doğum gelsin istiyorum
Bana da çooook uzun geliyor ama benimkş de 3 haftada 1 randevu verdi.. nasıl sabredicem bilmiyorum. Ben haftada bir gitmek isterdim. Üff..bayanlar dr randevunuza kaç haftada bir gidiyorsunuz . dr um 3 hafta da bir gel dedi uzun değil mi sizce ,yoksa normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?