amin canım hepimizin inşallah çok sağol =)Ben hiç anlamam zaten kuzm googlede biraz baktım sadece,ama iyi anlayan arkadaşlar vardır aydınlatırlar seni
Gönlündeki nasibin olur inşllah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım hepimizin inşallah çok sağol =)Ben hiç anlamam zaten kuzm googlede biraz baktım sadece,ama iyi anlayan arkadaşlar vardır aydınlatırlar seni
Gönlündeki nasibin olur inşllah![]()
teskkur ederim tatlım inşlahh :)Nub erkege benzior canim
bide böyle yakındanda bak canm :)Nub erkege benzior canim
Ben paralel gördüm canım sen neresini gördün cizer misin banaNub erkege benzior canim
Ben paralel gördüm canım sen neresini gördün cizer misin bana
teskkur ederim hayırlısı neyse o olur inşllah :) ben düz çizginin altındaki yukarı doğru olan bieşyi anlamadım neyi =)Bana burası parelel geldi işte canım
Paralel gordugun seyin hemen altina dikkat et ben nub olarak orayi gordum o daha erkege yonelimliBana burası parelel geldi işte canım
evvet bende ordan bahsediyorumParalel gordugun seyin hemen altina dikkat et ben nub olarak orayi gordum o daha erkege yonelimli
Umarim canim Allah gonlune gore verir. Doktor hic tahminde bulunmadi mi seninki bizimkinden buyukevvet bende ordan bahsediyorumalera inşllah öyledir :)
amin inşllh..ben gittiğimde 11 haftalıktı ikili tarama testi yaptırdım kendi doktorum değildi zaten cinsiyet hakkında yorum yapmam doğru olmaz daha erken dedi bizde ısrar etmedik zaten suratsız bi doktor 1 hafta sonra kendi dr rndvm war orayı beklıyoruz sabırsızlıkla :)Umarim canim Allah gonlune gore verir. Doktor hic tahminde bulunmadi mi seninki bizimkinden buyuk
Hadi bakalim haber verirsin bize de insallah gonlundeki olur:))amin inşllh..ben gittiğimde 11 haftalıktı ikili tarama testi yaptırdım kendi doktorum değildi zaten cinsiyet hakkında yorum yapmam doğru olmaz daha erken dedi bizde ısrar etmedik zaten suratsız bi doktor 1 hafta sonra kendi dr rndvm war orayı beklıyoruz sabırsızlıkla :)
İnşallah bebegin saglıklı hayırlı bir erkek evlattır canımevvet bende ordan bahsediyorumalera inşllah öyledir :)
amin canım inaşllah :)İnşallah bebegin saglıklı hayırlı bir erkek evlattır canım ☺
okadar detaya takılma canım Allahın izniyle hiç birşey olmaz :)Kızlar selam kafama çok takıldı 4 aylık hamileyim bugün dışarıda arkadaşın lokantasına uğradım.brn başka birşey yiyordum. Arkadaş da kuşbaşı et ekmek arasına koymuş yiyordu canim çekmesin diye ağzına 1 parça artı ama yerken çiğ tadı aldım cikaramadim da ağzımdan yuttum. Dondurucudan çıkardığı etti birşey olur mu sanırım tam pişmemişti.içim içimi yiyor.o kadar da herşeye dikkat ederim ağzımdan çıkarıp bakamadım.sizcr napmaliyim
Valla kuruntudan sıkıldım ama aklıma takılıyor sürekli teşekkür ederimokadar detaya takılma canım Allahın izniyle hiç birşey olmaz :)
birde bu bebişe bak bakalım :)