canım sakin ol biraz

kızma hastalara bizde en ufak şeyde hemen şikayet ediyoruz ilgi bekliyoruz illa ki

hemşire misin bende çok gerginim bu aralar ama işte hiç yansıtmıyorum evde eşime çok patlıyorum bugünde tartıştım bir sürü aldıracam bebeği dedim aldım karşısında inatla maydonoz yedim
ben ikili test için şöyle yaptırmasam mı dedim eğer kötü bişey çıkarsa tedavisi yok ki

yinede yaptırırım büyük ihtimalle çok mantıklı söylemişsin prosedürde olan şeyleri çokta basite indirgememek gerek bende ilk doğduğunda bebeğime aşı yaptırmayacam dedim yazıları bi okudum hemen gidip yaptırdım önceden kızamık kızamıkçık hep ölümcül hastalıklardı bebeklere bulaşınca öldürüyodu sakat bırakıyodu bunlar hep aşılarla yenildi kimse aşı yaptırmazsa eski zamanlara döneriz diyodu ve yaptırmazsanız diyelim kızamık aşısı yaptırmadın başkasından geçerse çok ağır geçirir e okul dönemi ne yapacaksınız sürekli peşinde koşup pimpirikli annemi olacaksınız falan diyodu bi doktor çok mantıklı buldum
bende aynıyım canım

bazen acaba olmasa mıydı diyorum şuan mesela çok üzgünüm duygusal anımdayım ☹ dün eşimin üstüne o kadar çok gittim ki keşke hamile kalmasaydın dedi sonra pişman oldu gönlümü almaya çalıştı ama dünden beri ben resmen düşman oldum nasıl der öyle bişeyi diye bakmıyorum yüzüne