Taş gibi oluyor derken avucunu kapatamıyor gibi dimi canım? Öyleyse ödem başlamış yüksek ihtimal. Tuzu azaltırsan biraz rahatlarsın. Kızıma hamileyken bana da oluyordu, sabah ödem daha belirgin oluyor,ödemden kapanmıyor bir süre sonra düzeliyordur dimi.
Bende sürekli uçuk çıkartırım, burnumda bile çıkıyor yani öyle illet bir şekilde. Bu dönemde sürebileceğimiz bir krem yok malesef ama ben çıkacağını anladığımda o bölgeye diş macunu sürüyorum ve hava almasını engelliyorum şanslıysam ve sürmekte geç kalmadıysam çok şişmeden sönüyor. Bi dene istersen canım. Kızıma hamileliğimden sonra 2-3 sene çıkmamıştı annelik yaradı diyodum heralde ama emzirme bittikten sonra geri geldiler
Öyle oluyo zaten kuzum ya. Bunu yazan arkadaş neden gelip böyle bişey dedi anlam veremedim yani. Tabiki bazı sıkıntılar oluyor ama güzellikleri daha fazla oluyor. Hareketlerini hissediyorsun iletişime geçiyosun artık resmen tepki veriyor karnında. Kendini daha iyi hissediyosun kendindekimucizeyi görüyosun. Kontrollere gittiğinde yüzünü görüyosun resmen

sonra o tatlı alışveriş heyecanı başlıyor. Şuanki gibi kendini halsiz, hasta gibi hissetmiyorsun. Tabiki bazı sıkıntılar çıkabiliyor ama herkeste ağrı olmuyor mesela bende olmadı hiç. Mide yanması oldu, hareket kabiliyetin biraz kısıtlanıyor tabi ama bunlarda olacak tabiki. İç karartmaya gerek yok yani. Gelecek günler de çok güzel olacak inş