- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Attın mı buraya canımValla canım pipisinin ekran görüntüsünü de verdibakalım ben kesin değildir diye kimseye söylemedim 6 gün sonra pipisi daha net olacağı için söylerim gene erkek derse
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attın mı buraya canımValla canım pipisinin ekran görüntüsünü de verdibakalım ben kesin değildir diye kimseye söylemedim 6 gün sonra pipisi daha net olacağı için söylerim gene erkek derse
![]()
Yok atmadım eşim izin vermedi cinsel organ sonuçtaAttın mı buraya canımcidden süper ya bekletmeden söylemesi
Anladım canımYok atmadım eşim izin vermedi cinsel organ sonuçta![]()
Benimki 10 kasım şimdi ultrasona göre canım. Daha değişir heralde hepimizinki.Kaybolmuscennet ikimizin tarihleri aynı sanki
Erkek geç doğuyor derler herhalde öyle hatırladımBenimki 10 kasım şimdi ultrasona göre canım. Daha değişir heralde hepimizinki.
Hani kız çocuk farklı erkek farklı doğarmış acaba hangisi erken hangisi geç doğuyor .
Ay 10 kasımda doğmaması için dua edicem.Erkek geç doğuyor derler herhalde öyle hatırladım![]()
Tatlım hayrolsun inşallahta. Bende hep kız gördüm. Berra ve müberra adında ikiz kızım olmuştuKızlar ben rüyamda kızım olduğunu gordum adi da nehirdi. Arkadasim hamile kızı olacak adi da nehir galiba ondan etkilenip gördümşimdi ben rüyayı kıza yorumlasam olmaz mi kiz istiyorum da tabi sağlıklı olsin da
![]()
Kızlar canım sürekli ekşi şeyler istiyor. Söylemesi ayıp greyfurt, erik gibi. Normalde tatlıyı çok severim. Ama hamilelikte aklı bile gelmiyor canım hiç istemiyor. Acaba kız mı olacak dersiniz![]()
Mideme oturur benim öyle kuru şeyler. Seni kabız yapmıyor mu ayıp sorması. Gerçi çok kusuyorsan böyle yemen daha iyi sankiAyyy sen ekşi dedikçe benim içim gitti.normalinde de ekşi sevmem hele şimdi içim hiç almıyor. Turşu falan gözümüm önüne gelse kötü oluyorum
Tatlı çok severim. Şimdi de yiyorum ama onu çıkarmak çok daha kötü geliyor. O yüzden midem hiç almıyor. Içim gidiyor ama yiyemiyorum. Ya benim canım hep kuru şeyler istiyor tost poğaça ekmek tarz-ı yani. Enteresan .ama ekşi aslaaa
![]()
Ya canım benim ilk cocuk olacak insallah ama sanki kiz cocuk daha farkli gibi tabi erkek de farkli ama sanırım inşamın bir kızı olmalı sözünden çok etkilendim zamanında :) Kız olunca bana arkadaş gibi olacak bide o var tabi her şeyin hayirlisiTatlım hayrolsun inşallahta. Bende hep kız gördüm. Berra ve müberra adında ikiz kızım olmuştuama doktor erkek dedi. Hayal kuramıyorum erkek oldugunu öğrendigimdn beri. Ne bileyim sağlıklı olsun tabide sanki kız çocuk daha mı farklı acaba ya
AYnen ilk kızım da full tatlı yedim ikinci kızımda tatlı yiyince miğdem kalkıyordu bunda habire limon yiyiyorum doktor erkek dedi ben inanmıyorum belirtilereHamile kaldıgımdan beri şekerli şeyleri ağzıma süremiyorum. Turşu vs yiyorum hep. Doktor erkek dedicinsiyetle alakası yok bence
Kuzum ben normalde 39+4 te dogum yapacaktim ama iç dikişlerim yirtilmaya baslamis ic kanama riskinden dolayi muayene ye gittigim gun yarin doguma almamiz lazm dedi 38+0 olarak dogdu yavrum2 ve 3. Bebegine hamile olanlar beklenen dogum tarihi ile gerceklesen dogum tarihleriniz nasıldı? Anımsıyor musunuz?
Kızımda hep erkek bebek görüyordum emzirirken altını değişirken hatta karnımda yüzünü gördüğümü bile gördüm ama bunda ikili teste gideceğim gün pembe tulum içinde bir kız çocuğu gördüm ve uyandım doktor erkek diyecek dedim gerçektende öyle oldu rüya yorumlarında da erkek görenin kızı kız görenin oğlu oluyor yazmıştıKızlar ben rüyamda kızım olduğunu gordum adi da nehirdi. Arkadasim hamile kızı olacak adi da nehir galiba ondan etkilenip gördümşimdi ben rüyayı kıza yorumlasam olmaz mi kiz istiyorum da tabi sağlıklı olsin da
![]()
Mideme oturur benim öyle kuru şeyler. Seni kabız yapmıyor mu ayıp sorması. Gerçi çok kusuyorsan böyle yemen daha iyi sanki
Ben de önce 4 kilo verdim sonra 1 kilosunu geri almışım. Tatli yiyemiyorum ve genelde aksamlari midem bulandigi icin aksam cok yiyemiyorum. Bu ikisini yapınca otomatik olarak zayifliyorsun zatenMerhaba hanimlarr. 10+3 olduk artik. Kusmalarim sebebiyle kilo verdim 4-5 kilo kadar. Bir de cuma günü serum takildi. Yine takilacak sanirim. Biraz zor geciyor benim icin... sizde kilo durumu nasil?