Okudum.Rabbim ins.korktugunuza uğratmasın rabbim.sifacanım inşallah güzel sonuçlar alırsın rabbim evladını size bağışlasın sağlıkla. buraya da sevinçle yazmak nasip olur. içtenlikle dualarımdasın. allah yardımcın olsun. okuyabilirsen bol bol fetih suresi okumanı tavsiye ederm.ve birde Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla)
inşallah bu duaların faydası olacatır.
arkadaşlar hadi gelin hep birlikte K Kutsal Alerji arkadaşımız niyetine 10 defa Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla) okuyalım olur mu . belki allahın yanına hoş varır kızlar .![]()
Ben de okudum Rabbim şifa versin.canım inşallah güzel sonuçlar alırsın rabbim evladını size bağışlasın sağlıkla. buraya da sevinçle yazmak nasip olur. içtenlikle dualarımdasın. allah yardımcın olsun. okuyabilirsen bol bol fetih suresi okumanı tavsiye ederm.ve birde Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla)
inşallah bu duaların faydası olacatır.
arkadaşlar hadi gelin hep birlikte K Kutsal Alerji arkadaşımız niyetine 10 defa Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla) okuyalım olur mu . belki allahın yanına hoş varır kızlar .![]()