Bende öyleyim bu aralar ama mecburen ayakta durmak zorundayim bi kizım daha var ama yarim saatlik isi 2 saatte anca yapiyom Allah yardımcımız olsunvalla ben ağırlaştım nedense fazla uzun yürüyemiyorum siz de durum nasıl
Merhaba bende 26ya girdim sizde de karın sertleşmeleri varmı. Sanki bi yere toplanıyorlarmış gibi birde hareketleri daha derinden içerde yada dışardan belli olmaya başladı sizde nasıl hareketlerikızlar nerdesiniz ne durumdasınız kaçıncı haftadasınız ben 26. haftadayım hazırlıklara başladım sizler ne hazırlıkları yaptınız erken mi bilmiyorum ama yataklarını beşiklerini aldım
tabi artık çok hareketlendler karnım semsert acayip tekmeliyorlar bir de gece fazla yatamıyorum kaburgalarım ağrıyor bi sağ bi sol tarafa yatıyorum sırt üstü yatamayınca bazen yattığım yerden kalkamıuorum eşim yardım ediyorMerhaba bende 26ya girdim sizde de karın sertleşmeleri varmı. Sanki bi yere toplanıyorlarmış gibi birde hareketleri daha derinden içerde yada dışardan belli olmaya başladı sizde nasıl hareketleri
Bi sıkıntın var mı yoksa önlem amaçlı mı verdi bir de bana günde iki kez vermişti sersem gibi oldum şimdi bire düşürdü sen günde kaç tane içiyorsunBen de varım26+4 haftalığız
Kizlaaar ne durumdasınız ben 27 deyim Aralık görünüyor ama hiç 38 ya da 40 i bekleyen görmedim belki Kasım'da dogururum o sebeple. İyisinizdir inşaallah
Aslında ben 28 sayılırım yarın 28 olacağım nasipse. aramızda 1 hafta varmış. İnşaallah dediğiniz gibi durabildikleri kadar dururlar. Sizin ilk doğum mu olacak acabaBen de 29. haftanın içindeyim. İyi gidiyor şimdilikBizim de doğumumuz Aralık görünüyor normalde ama doktorumuz Kasım’da olacak dedi İnşallah durabildikleri kadar dururlar
Aslında ben 28 sayılırım yarın 28 olacağım nasipse. aramızda 1 hafta varmış. İnşaallah dediğiniz gibi durabildikleri kadar dururlar. Sizin ilk doğum mu olacak acaba
Benim 2 olacak sanipse bir kızım var 3.5 yaşında sizin bir kız bir oglan galibaEvet, ilk hamileliğimçok heyecanlıyım
Benim 2 olacak sanipse bir kızım var 3.5 yaşında sizin bir kız bir oglan galiba
Ikili test ense kalinligi olcumu nasildi sizin arkadaslar bugun doktor ultrasonda bastırdı salladı ölcemedi yarin cagirdi yine
Sonuca gore neler yapiliyo baska bir test gibi bisey istiyormu doktorBebeklerin pozisyonundan dolayı bazen tam göremiyorlar, o yüzden çağırmıştır tekrar. Ultrasondan önce çikolata falan ye, bebeğin hareketlenir
Sonuca gore neler yapiliyo baska bir test gibi bisey istiyormu doktor
Kendimi kastım bide ben kasma diyo doktorBebeklerin pozisyonundan dolayı bazen tam göremiyorlar, o yüzden çağırmıştır tekrar. Ultrasondan önce çikolata falan ye, bebeğin hareketlenir
Kendimi kastım bide ben kasma diyo doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?