2019 KASIMDA DOGUM YAPACAK IKIZ ANNELERI VARMI GELIN KONUSAK

valla ben ağırlaştım nedense fazla uzun yürüyemiyorum siz de durum nasıl
Bende öyleyim bu aralar ama mecburen ayakta durmak zorundayim bi kizım daha var ama yarim saatlik isi 2 saatte anca yapiyom Allah yardımcımız olsun

kızlar nerdesiniz ne durumdasınız kaçıncı haftadasınız ben 26. haftadayım hazırlıklara başladım sizler ne hazırlıkları yaptınız erken mi bilmiyorum ama yataklarını beşiklerini aldım
Merhaba bende 26ya girdim sizde de karın sertleşmeleri varmı. Sanki bi yere toplanıyorlarmış gibi birde hareketleri daha derinden içerde yada dışardan belli olmaya başladı sizde nasıl hareketleri

tabi artık
Merhaba bende 26ya girdim sizde de karın sertleşmeleri varmı. Sanki bi yere toplanıyorlarmış gibi birde hareketleri daha derinden içerde yada dışardan belli olmaya başladı sizde nasıl hareketleri
tabi artık çok hareketlendler karnım semsert acayip tekmeliyorlar bir de gece fazla yatamıyorum kaburgalarım ağrıyor bi sağ bi sol tarafa yatıyorum sırt üstü yatamayınca bazen yattığım yerden kalkamıuorum eşim yardım ediyor

Merhabalar, ben de 27 haftalık ikiz bebeklerini bekleyen bir anne adayıyım. muhtemelen ve umarım kasım ayında doğum yapacağım gibi görünüyor.

Ben de varım 26+4 haftalığız

Kizlaaar ne durumdasınız ben 27 deyim Aralık görünüyor ama hiç 38 ya da 40 i bekleyen görmedim belki Kasım'da dogururum o sebeple. İyisinizdir inşaallah

Kizlaaar ne durumdasınız ben 27 deyim Aralık görünüyor ama hiç 38 ya da 40 i bekleyen görmedim belki Kasım'da dogururum o sebeple. İyisinizdir inşaallah

Ben de 29. haftanın içindeyim. İyi gidiyor şimdilik Bizim de doğumumuz Aralık görünüyor normalde ama doktorumuz Kasım’da olacak dedi İnşallah durabildikleri kadar dururlar

Ben de 29. haftanın içindeyim. İyi gidiyor şimdilik Bizim de doğumumuz Aralık görünüyor normalde ama doktorumuz Kasım’da olacak dedi İnşallah durabildikleri kadar dururlar
Aslında ben 28 sayılırım yarın 28 olacağım nasipse. aramızda 1 hafta varmış. İnşaallah dediğiniz gibi durabildikleri kadar dururlar. Sizin ilk doğum mu olacak acaba

Aslında ben 28 sayılırım yarın 28 olacağım nasipse. aramızda 1 hafta varmış. İnşaallah dediğiniz gibi durabildikleri kadar dururlar. Sizin ilk doğum mu olacak acaba

Evet, ilk hamileliğim çok heyecanlıyım

Ikili test ense kalinligi olcumu nasildi sizin arkadaslar bugun doktor ultrasonda bastırdı salladı ölcemedi yarin cagirdi yine

Ikili test ense kalinligi olcumu nasildi sizin arkadaslar bugun doktor ultrasonda bastırdı salladı ölcemedi yarin cagirdi yine

Bebeklerin pozisyonundan dolayı bazen tam göremiyorlar, o yüzden çağırmıştır tekrar. Ultrasondan önce çikolata falan ye, bebeğin hareketlenir

Sonuca gore neler yapiliyo baska bir test gibi bisey istiyormu doktor

Devamında ikili test falan isteniyor ama o konularda pek bilgim yok. Benim doktorum gerek görmedi çünkü ikizlerde net bilgi vermiyormuş. Zaten ultrasonda bir sıkıntı çıkmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…