2019 KASIMDA DOGUM YAPACAK IKIZ ANNELERI VARMI GELIN KONUSAK

Benimki en son olculdugunde 28 mm cikti en fazlada 35mm gordum.. bebek arabasi buyuk esya olarak ne yaptiniz aldiniz?
Kirada oturduğum için cok fazla eşya almadım canım 2 portatif besik 1 dolap bebek arabasını da almadım daha çok fazla gezemedigim icin bakamıyorum ama yanyana baston bebek arabası önerdiler bizim arabamiz olduğu içinde çok onemsemedim açıkçası kisa denk geldi ya dogumdan sonra alacağım arabayi

Bu haftalarindada doktor olcuyormu rahim boyu su kadar bu kadar diye

Bu haftalarindada doktor olcuyormu rahim boyu su kadar bu kadar diye
Sorunca söylüyor ama ölcmeyi bıraktı senin biraz kısa o yüzden bol bol yat bebekler kilo aldikca rahim boyu kısalıyor erken doğum olmasın ayakta kalma çok 30dan sonra haftalık oluyor kontroller benim hamileligim rahat geçti çok skntim olmadı

Ayyy ne kadar sanslisinn masallah sanaa!!!! Cok sevindim senin adina Baska cocugun varmi? Allah yardimcimiz olsun... cok guzel insallah zamaninda alirsin yavrularini kucagina , bende insallah. Sagliklica kavusuruz

Ayyy ne kadar sanslisinn masallah sanaa!!!! Cok sevindim senin adina Baska cocugun varmi? Allah yardimcimiz olsun... cok guzel insallah zamaninda alirsin yavrularini kucagina , bende insallah. Sagliklica kavusuruz
Yok bu ilk hamileliğim ins sende zamanında ve sağlıcakla kucağına alırsın 34u atlatirsan rahatla 34ten sonra çok kuvezlik bir durum olmuyor kafana takılan başka soru varsa sor canım seve seve cevaplarim

Yok bu ilk hamileliğim ins sende zamanında ve sağlıcakla kucağına alırsın 34u atlatirsan rahatla 34ten sonra çok kuvezlik bir durum olmuyor kafana takılan başka soru varsa sor canım seve seve cevaplarim
Cok tesekkur ederimmm 30. Haftadan sonra her hafta doktor muayene mi ediyor?? Benim rahim uzunlugune 28mm dedi doktor bu haftada.. sizin bu haftalarda kacti hatirliyor musunuz?? Suanda kac mm bilginiz varmi?? Bebislerinizin cinsiyetleri nedir? Normal yollami oldu? Yoksa ben gibi tup bebek mi? Allah hepimizin yardimcisi olsun.. Yolun sonu umut olsun, mutlu olalim hayirlisiyla yavrularimizla

Evet 30dan sonra her hafta kontrol rahim uzunluğu başından beri 40 mm hiç kisalmadi ama ben hep yatıp dinlendim biri oğlan biri kız tüp bebek şu anda hala 40 mm rahim uzunluğu ve her hafta nst de sancı ölçüyor doktor

Yaaa dinlenmek lazim demekki çokca 40 mm masalah yaa insallah benimde uzar, ya ne kadar guzel masallahhh gununuzu anlatirmisiniz? Yemek yapiyormusunuz? Ev isi ne yapiyordunuz? 24 lu haftalarda disari ciktiginiz oluyor muydu? Oturmakta yatmak gibi ayni isi goruyormu? Yoksa surekli ayakta kalmaktansa oturmak daha iyimi?

bugüne kadar herşey yolunda gitti ev işinde yaptım ağır temizlik dışında yemegimide yaptım 2 saat oturup 2 saat uzandım ama bebeklerim biraz kilolu olduğu için 1 cm açılmam oldu şu an hastanedeyiz serum ve iğne verdiler

Ayyy kuzum benim gecmis olsun.. 1 cm acilma varsa senin rahim boyun uzunlugun bitmis acilma donemine mi girmissin.. ya Masallah minnoslarada... orda dursunlar bebiskolar daha zamanlari var

Nazar değdi galiba bugün sancilarim basladi
Ya ama kuzusum senin bebisler ikiz degilmi 35. Hafta da guzel bir hafta bi kac hafta daha oteleyebilsen ne mutlu ... ciğer iğnesimi doktor vurdu serumla birlikte? Sancin mi oldu Ya artik yükün fazla gelip bi an once icimden cikarsalarda normallessem dedigib oluyor mu? Agirliklarin yuklerinden belki uyku problemide yasiyor olabiliriz cunku.. Allah yardimcin olsun sana cok dua edecegim ve diger hamislere de gitsin herkes sagliklica zamaninda evlatlarini kucagina almayi nasip etsin... sancin varmi? Nst de cikiyor mu? Yada sana progesttan ignemi vurdular o cok agri yapiyor.. cok gecmis olsun..

Evet gecen haftadan bu yana 40 mm bi anda yok oldusu an yatiyorum serum verdilwr sancilar dursun diye coger gelistirici iğne sabaha kadar bakacaklar sabah belli olucak sancilar durursa cikacagim eve ama en fazla 10 gün daha durur bebekler diyor

Yaaa masallah sana hic korkmuyosun yahu korkunun ecele faydasi yok der gibi duyuyorum.. on gunde on gundur bir hafta daha buyusun bebis icerde.. insallah durur.. 1 cm aciklik pek bisi degildir insallah.. sancilar dogum sancilari baslangicimi yani?? Nasill?? Cok canin yaniyor mu? Nefesin mi kesiliyor

Doğum sancısı imiş ama.su an pek hissetmiyorum o.kadar canım yanmiyor belinden kasırga inen bir ağrı adet donemi gibi birde kar nin taş gibi sert oluyor 1 cm hızla 2 3 olabilir sancı devam ederse etmesin diye yatıyorum bakalım ne olacak

İnsallah Ama ben inaniyorum sen cok guclusun masallah.. ve herseyi hersekilde halldecek birisin... seninle dogumundan sonrada konusmak istiyorum insallah bizim icin hersey cok guzel olucak

Reactions: Eva
Cikssekil nasilsiniz nasil gidiyor annelik?? allah yardimciniz olsun insallahhh.. kacar kg kac boydu siziniiler?? Kuvezdemi.. insallah bebeklerin ve sizi durumunuz gun gectujce dahaa iyi olucak. Sevgilerle kalin

Cikssekil nasilsiniz nasil gidiyor annelik?? allah yardimciniz olsun insallahhh.. kacar kg kac boydu siziniiler?? Kuvezdemi.. insallah bebeklerin ve sizi durumunuz gun gectujce dahaa iyi olucak. Sevgilerle kalin
Güzel dileklerini için teşekkürler canım ama doguramadimerken olduğu için doktor serumla iğneyle doğumu durdurdu perşembe 1 gece hastanede geçti cuma çıktım bugün kontrol var bakalım bebeklerim durmucak gibi göZüküyor her an doğum olabilir ama henüz icimdelerbekliyoruz bu arada 2 kilo 200 gram olmuşlar

Merhaba size bişey danışabilir miyim? Durumunuzu mesajlardan takip ettim de, benim durumum da aynı seyrediyor. 34 haftalık açılma var yatıyorum, nidicard içiyorum doğumu ötelemeye çalışıyoruz yani. Benim yavrular da 2,200 üstüne çıktı. Dedikleri kiloda doğdular mı sizinkiler onu merak ettim
Bu arada herkese merhaba, doğurdum doğurcam kızlar. Çok heyecanlıyım gerginim. Bebeklerim iyi mi evham yapıyorum. Az hareket ediyorlar sankiii ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…