2019 KASIMDA DOGUM YAPACAK IKIZ ANNELERI VARMI GELIN KONUSAK

Sonuca gore neler yapiliyo baska bir test gibi bisey istiyormu doktor
İkizlerde ikili üçlü dörtlü test doğru sonuç vermeyeceğinden önerilmiyor. Ense ölçümleri ve sonrasında (18-22 hafta arası )ayrıntılı ultrason yeterli oluyor. Doktorum öyle söyledi. İkiz bebekleri olan arkadaşlarım da aynı süreçlerden geçtiler.

Selam arkadaşlar. Normal kontrol için doktora geldiğimde vajinal ultrasonda açıklık çıktı. Alttaki bebeğimin kafası baskı ile açmaya başlamış. Nidilat başlayıp, ciğer geliştirici iğne yaptılar yatırdılar hastaneye. Açılma olduktan sonra tutabilmek mümkün olur mu, Doğum olur mu? Doktorlar yeni doğan yoğun bakım konuşuyordu kendi aralarında. 1.900 bebeklerimin ağırlıkları. Çok endişeliyim.

Kaç haftalıksınız? Açıklığı hissettiniz mi herhangi bir kasık ağrısıyla falan? Bende de açıklık olmuştu 20. haftamda. Nidilat kullanıp da vaktinde doğuran anneler var, internette okudum ben. Endişe etmeyin. İnşallah vaktinde dünyaya gelirler

Ben açıklık hissetmedim bel ağrısı ve kasılmalarım vardı ama. Vajinal ultrasonda doktorum farketti. 32+2 şu an. İnşallah 2-3 hafta daha bekleyebiliriz Teşekkkğr ediyorum

Ben açıklık hissetmedim bel ağrısı ve kasılmalarım vardı ama. Vajinal ultrasonda doktorum farketti. 32+2 şu an. İnşallah 2-3 hafta daha bekleyebiliriz Teşekkkğr ediyorum

Arkadaşlar ben Doğum yaptım. 33+3 de sezeryanla bebişlerini dünyaya getirdim. Kızım 1.800 oğlum 1.500 gram. Yenidoğan yoğun balımda takipteler. İnşallah bir an evvel evimize giderizz herkese kolaylıklar dilerim.

Gözünüz aydın. İnşallah en kısa zamanda toparlanırlar ve evinize gidersiniz birlikte

Allah yardimciniz olsun bende ikkiz gebeyim ve nasil bi surec yasiyosunuz yasadiniz cok merak ediyroum.. Allah yardimcimiz olsun Hepinize dua ediyorum insallah sag salim saglicakla bebelerimizi kucagimiza aliriz

25 günümüz var bekliyoruz sabirla
Merhaba siz ne durumdasiniz? Kac kg aldiniz? Ben tup bebekle ikizlerime hamile kaldim progestan kullaniyorum ve.. bu haftalarda bebeklerim hareketleri artmaya basladi vajinama dogru hickirik gibi ritmik ayak basma gibi hissediyorum.. seker yukleme testi yaptirmistiniz dimi?? Cok fazla katilim olmamis sanirim yazismalariniz cok az oldugunu gordum... saglicakla yavrunuzu kucaginiza almanizi dilerim.. hepimiz icin

34cu hafta bitti bende tüp bebekle hamile kaldim ikizlerime biri oğlan biri kız progestan alttan fitil olarak alıyorum decavit ve ferro sanol alıyorum geceleri kramplar için magnezyum verdi doktor ama.cok sknti olmadığı için kullanmıyorum onu şeker yüklemesi gerek görmedi yaptirmadik herhangi erken doğum tehdidi de yok cok.sukur 24 cü haftalarda hareketleri çoğalıyor 30 cü haftalarda biraz azalıyor sonra tekrar çoğalıyor benim öyle olduşükürler olsun herşey yolunda yaklaşık 20 kilo aldım bebeklerim 2 ser kilo eşit gidiyor

Yaaa Maşallah duygulandirdiniz beni benimde biri erkek biri kiz... rahim boyunuzu olcuyorlar mi hala su kadar mm bu kadar mm? Yatip dinlenuyor musunuz?? Bende progestan kullaniyorum multivitamin demir ve d vit. Cok sukur ama karnim gerilmeye diklesmeye basliyor sonra diger tarafa... bana onerdiginiz birsey var mi?? Olmazsa olmaz alacaklariniz me oldu?? Hastane cantaniz hazirmi? Bebek arabasi ne yaptiniz?? Besikleri ne aldiniz?? Keske bastan beri bu platformda yazsaydim bana daha yakin bilgiler alabilirdim... anakucagi hamak tarzi seyler dusunuyorum bebekler durmazsa diyerekten.. siz biseyler aldinizmi

Canım rahim boyum 40 mm idi artık ölcmuyor
30cu haftadan sonra hep yattım dinlendim agirlasiyorsun bebeklerim kilo alması için yoğurt süt muz ceviz yiyorum direkt onlara gidiyor balık et tavuk tarzı yemekler yiyorum 2 adet portatif besik aldım 1 tane dolap 3 er tane hastane çıkışı aldım göğüs pompası 2 adet 30 ml biberon aldım bebek arabası almadık ama yanyana düşünüyorum çantamı hazır bebeklerim için ayrı kendim için ayrı yaprim

Eğer rahim boyunuz 40 mm 'nın altında ise çok fazla ayakta durmayın yatıp dinledikçe değişiyor 40 mm normal görüyor doktor ama onun altında ki rakam için erken doğum riski başlatıyor çok çok yorulmadan solunuza yatarak dinlenerek geçirin zamaninizi 27 28 ci haftadan sonra bebisleri taşımak zor oluyor

Benimki en son olculdugunde 28 mm cikti en fazlada 35mm gordum.. bebek arabasi buyuk esya olarak ne yaptiniz aldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…