- 19 Aralık 2012
- 441
- 707
- 103
Cuma gideceğim bende inşallah keseyi görürüz insanın görene kadar inanası gelmiyorBen de doktora gitmedm daha adet tarihime gore 5+2 gozukuyorm bendeiki gündür sabahları kahvaltıda herseyden tiksinmeye basladım kahvaltıya bayılırım halbuki. Goguslerımde asırı acıyor dokunamıyorm
Ben de keseyi gördum cok şükürrEvet ben de dün gördümtabiki sadece kese bebek ve kalp atışı için iki hafta sonra tekrar gidicem benim hesabımla ultrason arasında 1 gün farketti sadece. Hemen hemen aynı gidiyoruz Haber ver muhakkak sen de
İnşallah hepimiz duyarız kalp atışlarınııSelam Kızlar, ben de 4+5 haftalık gebeyim kesem cumartesi günü gözüktü. Kalp atışını bekliyorum heyecanla
Yaaa çok sevindimmBen de keseyi gördum cok şükürrbenım de kendı hesabıma göre bir gün fark cıktı. İki hafta sonra kontrol
Bana da pazartesi 5+5 demişti. Evet sadece keseyi görduk. Boyutu cok guzel ded ama mm soylemedıYaaa çok sevindimmyani kaç haftalıksın? Benim 5+6 bugün sadece keseyi gördün değil mi sende? Bir de kaç mm dedi doktor
Hayırlı olsun canımKızlar bugub kontrole gttm kese gorduk cok saglıklı dedı sukur. 5+6 benm hesabıma gore ama ultraonda 6+3 cıktıkalp atısıda dıyuldu ama cok kısıktı tele kaydedemdık haftaya gel ozaman tele kayıt edecek sekılde duyulur dedı cok duygulandım cok guzel bı andı❤❤
Yaa ne güzel gördün mü keseyiiBenim de tahmini doğum 04.08.2020
Yaa duydun mu sen deHayırlı olsun canımaynısını bende bugün yaşadım ağlayacaktım nerdeyse. Eşimle gitmiştik oda şok oldu İnşallah hep güzel haberler alırız böyle
Evet canım bugün duyduk çok şükürYaa duydun mu sen deben baya geç gidicem o zaman bugün 6+3 haftaya gittiğim de 7+4 oluyor. Salı gitsem duyar mıyım acaba tam 7 haftada ?
İnşallah canımm o zaman sabredebilirsem cumartesi gideyim garanti olsun yaEvet canım bugün duyduk çok şükürBiz senle aynı gidiyoruz bence Salı görürsün sende. Ancak şöyle bir durum var doktorum çok beklemiyordu ama büyümesi hızlıymış. Normalde haftaya bakacaktı ancak kese ve bebek büyümüş sesi bir açtı duyduk. Bu yüzden bence duyma ihtimalin çok yüksek Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum
Canım merhaba ben 7 haftalık oldum hala geliyor leke doktor sorun yok dedi defalarca gittim. Progestan verdi kullaniyorum icini ferah tutDün çok hafif açık renki lekelenme gördüm, zaten ilk randevum vardı sorun görünmüyor dedi doktor yerleşmedir dedi ve progestan iğnesi vurdu. kalbi atmaya başlamış ama çok küçük dinleyemedik 5+5 deydim bende hiç lekelenme gördünüz mü sizler beni korkuttu biraz
Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri kız hissediyorum ama ne mide bulantım var ne de kesem yuvarlakKizlarrrrrr cinsiyetini ne hissediyorsunuz
Ay ben aşırı merak ediyorum hiçbişey de hissetmiyorum farketmez tabi sağlıkla gelsin de
Miden bulanmıyorsa erkek olur diyorlar bana, kese yuvarlaksa kız olur diyolar komik komik şeyler
Dün çok hafif açık renki lekelenme gördüm, zaten ilk randevum vardı sorun görünmüyor dedi doktor yerleşmedir dedi ve progestan iğnesi vurdu. kalbi atmaya başlamış ama çok küçük dinleyemedik 5+5 deydim bende hiç lekelenme gördünüz mü sizler beni korkuttu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?