2019 KASIMDA HAMİLE KALANLAR

Ben de doktora gitmedm daha adet tarihime gore 5+2 gozukuyorm bende iki gündür sabahları kahvaltıda herseyden tiksinmeye basladım kahvaltıya bayılırım halbuki. Goguslerımde asırı acıyor dokunamıyorm
Cuma gideceğim bende inşallah keseyi görürüz insanın görene kadar inanası gelmiyor

Evet ben de dün gördüm tabiki sadece kese bebek ve kalp atışı için iki hafta sonra tekrar gidicem benim hesabımla ultrason arasında 1 gün farketti sadece. Hemen hemen aynı gidiyoruz Haber ver muhakkak sen de
Ben de keseyi gördum cok şükürr benım de kendı hesabıma göre bir gün fark cıktı. İki hafta sonra kontrol

Ben de keseyi gördum cok şükürr benım de kendı hesabıma göre bir gün fark cıktı. İki hafta sonra kontrol
Yaaa çok sevindimm yani kaç haftalıksın? Benim 5+6 bugün sadece keseyi gördün değil mi sende? Bir de kaç mm dedi doktor

Merhaba sali gunu dr gittim.kalp atislarini dinledik.simdilik bir sikinti yok.bir kac hastaligim var bundan dolayi ilac tedavim var onun ilaclari ayarlandi.2 cocugum var 1i 10 digeri 7 yasinda bunlardan sonra 2 dusugum var bu 5.gebelik oluyor.kismetse insanllah sag salim dunyaya gelmeyi nasip etsin.

Kızlar bugub kontrole gttm kese gorduk cok saglıklı dedı sukur. 5+6 benm hesabıma gore ama ultraonda 6+3 cıktı kalp atısıda dıyuldu ama cok kısıktı tele kaydedemdık haftaya gel ozaman tele kayıt edecek sekılde duyulur dedı cok duygulandım cok guzel bı andı

Hayırlı olsun canım aynısını bende bugün yaşadım ağlayacaktım nerdeyse. Eşimle gitmiştik oda şok oldu İnşallah hep güzel haberler alırız böyle

Hayırlı olsun canım aynısını bende bugün yaşadım ağlayacaktım nerdeyse. Eşimle gitmiştik oda şok oldu İnşallah hep güzel haberler alırız böyle
Yaa duydun mu sen de ben baya geç gidicem o zaman bugün 6+3 haftaya gittiğim de 7+4 oluyor. Salı gitsem duyar mıyım acaba tam 7 haftada?

Yaa duydun mu sen de ben baya geç gidicem o zaman bugün 6+3 haftaya gittiğim de 7+4 oluyor. Salı gitsem duyar mıyım acaba tam 7 haftada?
Evet canım bugün duyduk çok şükür Biz senle aynı gidiyoruz bence Salı görürsün sende. Ancak şöyle bir durum var doktorum çok beklemiyordu ama büyümesi hızlıymış. Normalde haftaya bakacaktı ancak kese ve bebek büyümüş sesi bir açtı duyduk. Bu yüzden bence duyma ihtimalin çok yüksek Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah canımm o zaman sabredebilirsem cumartesi gideyim garanti olsun ya Mutlaka haber vercem. Çok sevindimm senin adına darısı başıma

Dün çok hafif açık renki lekelenme gördüm, zaten ilk randevum vardı sorun görünmüyor dedi doktor yerleşmedir dedi ve progestan iğnesi vurdu. kalbi atmaya başlamış ama çok küçük dinleyemedik 5+5 deydim bende hiç lekelenme gördünüz mü sizler beni korkuttu biraz

[/QUOTE]
Canım merhaba ben 7 haftalık oldum hala geliyor leke doktor sorun yok dedi defalarca gittim. Progestan verdi kullaniyorum icini ferah tut

Kizlarrrrrr cinsiyetini ne hissediyorsunuz
Ay ben aşırı merak ediyorum hiçbişey de hissetmiyorum farketmez tabi sağlıkla gelsin de
Miden bulanmıyorsa erkek olur diyorlar bana, kese yuvarlaksa kız olur diyolar komik komik şeyler

Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri kız hissediyorum ama ne mide bulantım var ne de kesem yuvarlak bence alakası yok onla. Sağlıklı olsun da cinsiyetin önemi yok hiç

Bende de kanama oldu canım lekelenmeden daha fazlaydı. Ama doktor korkulacak bişey olmadığını söyledi. Progestan kullanıyodum zaten devam et dedi sadece. Bi daha da tekrarlamadı çok şükür. Kiminle konuşsam bende de olmuştu dedi o yüzden içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…