Aldim cnm banamisin demedi 38 e çıkınca dr u aradım parol ic dedi gunde 4 taneye kadar icebilirsin dedi. Dünden beri parolla iyilesmeye calisiyorum bakalm şimdide 37.7 idi yine ictim off bebisimde. etkilendi heralde çok nadir kipirdiyorAman atese dikkat. Ilik dus al mutlaka. Benim atesim olsa once duş alırım. Inmezse parol içerim. Bazen insanin duş almaya bile hali olmuyor gerci
Seni de bir fıçı içine koyup bütün gün gezdirmek lazım o zaman anlarsın garip yavruyuBen çalışıyorum o yatıyor içerde iki seksentüm gün gezdiriyorum onu daha ne istiyor
Aramızda bir gün var ama aslında tüp bebeğe göre aynı gün sata göre ben bir gün geriden geliyorum. 7. Aydan gün aldın hadi gözün aydın. Yarın da bana kutlama yapalım
Iki haneli gunlere dustum
Bende sabah tekrar uyudum. Ama eşimin açtığı Danish çok sesli bir orkestranın ünlü film müziklerini cover ladığı bir konserle gözlerimi açtım. Dırı dırı dınnn dın dın dın alllamm çok gerginim bir de bana uyu sen aşkım ben alışverişi yapıp geleyim diyerek çıktı uykumu kaldı ki
Gözün aydın 3-4 gün sorun olmaz bence maşallah minige.Kızlar şimdi muayeneden çıktım bebek 27+2 olması gerekirken 26+5 görünüyor duruştan kaynaklının ölçüm hatası olabilir 9 gün sonra gel bir daha ölçelim dedi bebek 35 cm 974 gr çıktı benimki çok edepsiz her defasında yüzünü ve cinsel organını sereserpe gösteriyorbebeğin suyu ve açlık şekerim iyi çıktı Demir ilacı kullanmama rağmen Demirim düşük çıktı ilacı değiştirdi ve günde 2 sefere çıkardı decavit yerine de içinde omega 3 olan multivitamin verdi kilo almışsın ama iyi görünüyorsun hala dedi omuriliğimdeki kist normal Doğuma engel olabilirmiş beyin cerrahıyla görüşeceğim son zamanlara doğru benden şimdilik haberler bu kadar şeker sonucunu alınca yazarım canlar
Ben 10 kilo aldim diyetisyene gittimkızlar çarşamba gününe diyetisyen için randevu aldım çalışıyorum hareket ediyorum ama 9 kilo oldu abartılı ne yiyorum diye bakıyorum o kadar değil aslında.tsh etkiliyor mudur acaba yüksek hamilelik öncesine göre...keşke tartılmasaydım moralim çok bozuldu haftada bir alıyorum kilo keyfim kaçtı...4 5 kilo alanlara gıpta ediyor maaşallah diyorum ...diyetisyen ne diyecek acaba doktorlar bir kez bile kilo hakkında yorum yapmadı bir şey demiyorlar .perşembe de doktoruma gideceğim en son 10 kasımda gördüm büyümüştür inşallah ben epey büyüdüm .
Cok sukur iyi simdi. Yanaginin sisligi indi. Ates sadece ilk gece oldu. Sanırım disi cekilecek off cok zor ya. Doktordan dis hekiminden cok korkan bir cocuk. Sanirim 2 yasindan beri doktora goturmedik.
Valla içerde hiçte fıçı içindeymiş gibi değil180 günlük olduk biz de artık tam 6 aylık oldu bebeklerim inşallah darısı 8-9. Aylara hepimize olsun inşallah.
Seni de bir fıçı içine koyup bütün gün gezdirmek lazım o zaman anlarsın garip yavruyu. Mazlumların savunucusu
Aramızda bir gün var ama aslında tüp bebeğe göre aynı gün sata göre ben bir gün geriden geliyorum. 7. Aydan gün aldın hadi gözün aydın. Yarın da bana kutlama yapalım
4body1soul kooooss kanepe gerekir mi
Düşüncesizlige tahammül edemiyorum hemen cirim cirim cirlarim
Gözün aydın 3-4 gün sorun olmaz bence maşallah minige.
Kız kıza saç baş kavgası gibi oldu doğmamış çocukla kavga ediyor ne ayıp koca kadınsınValla içerde hiçte fıçı içindeymiş gibi değilsıcak sıcak yatıyor. Canı isteyince tadımlık bir iki hareket ediyor o kadar
Dünden beri çok az hareket ediyor trip atıyorum onaKız kıza saç baş kavgası gibi oldu doğmamış çocukla kavga ediyor ne ayıp koca kadınsın
Bende benimkileri sürekli telkin ediyorum habire aşağı tekme atmayın diye rahim ağzı iyice kisalacak yapmayın diyorum. Benimkiler hep yatış tabi. İkiz olunca yer dar ama yine de hiç durmuyor bir yerleri oynak.Dünden beri çok az hareket ediyor trip atıyorum onaazıcık kıpırdasın taş atıp da kolu yorulmayacak haspamın
Yerim onların oynaklığınıBende benimkileri sürekli telkin ediyorum habire aşağı tekme atmayın diye rahim ağzı iyice kisalacak yapmayın diyorum. Benimkiler hep yatış tabi. İkiz olunca yer dar ama yine de hiç durmuyor bir yerleri oynak.
Bir kız bir erkek içerdeYerim onların oynaklığınıcinsiyetleri neydi canım
Ana ne güzel. Hem kızı hem erkeği tadacaksın aynı andaBir kız bir erkek içerdebu durumdalar gibi
Bende yıkattım dayanamıyordumcanım ben ilk hamileligimde yikattim çünkü ağrı uğultu ve duyamıyordum da.yıkatabilirsin doktorun söylerse. bu arada geçmiş olsun canım.
Ben böyle durumlarda tek gitmeyi tercih edenlerdenim kadın 10 kere gelecem dedi ama istemedimSEPTEMBER LOVE canim cok gecms olsn smdi gordm kulagindan rahatsizmissin bence tek gitme git iste kayinvalidenle hem belki yine bsy aldirirsin geri gelirken
kızlar çarşamba gününe diyetisyen için randevu aldım çalışıyorum hareket ediyorum ama 9 kilo oldu abartılı ne yiyorum diye bakıyorum o kadar değil aslında.tsh etkiliyor mudur acaba yüksek hamilelik öncesine göre...keşke tartılmasaydım moralim çok bozuldu haftada bir alıyorum kilo keyfim kaçtı...4 5 kilo alanlara gıpta ediyor maaşallah diyorum ...diyetisyen ne diyecek acaba doktorlar bir kez bile kilo hakkında yorum yapmadı bir şey demiyorlar .perşembe de doktoruma gideceğim en son 10 kasımda gördüm büyümüştür inşallah ben epey büyüdüm .
Rabbim nasip ederse inşallah. Teker teker tatmak daha kolay olurdu herhalde sağlıkla gelsinler cinsiyeti hiç önemli değil hepsi bizim kuzumuzAna ne güzel. Hem kızı hem erkeği tadacaksın aynı anda
Aynen orası öyle canım ikiz gebelik cidden çok zor. Ama karşılığı iki minik yavru olacak. Tabi bakması da ayrı zor olur ama olsun yeterki onlar sağlıklı olsunRabbim nasip ederse inşallah. Teker teker tatmak daha kolay olurdu herhalde sağlıkla gelsinler cinsiyeti hiç önemli değil hepsi bizim kuzumuz
Ooo hakikaten sende rekor. Bundan sonra dikkat edersin artik. Ilk gebeligimi 22.5la tamamlamistim ben.cnm sen gene az almissin ben 52 kiloydum 1.63 de boy hamilelikten snra ilk 5 ayda 65 kiloya cikmistim smdide 71 kiloyum bana gore sen baya az almissin rekor bende suanda
İnşallah canım sağlıkla gelsinler her zorluğa katlanabilir durumdayiz 9 yıl bekledik. Doğan büyüyor ya uykusuz gergin vs bir şekilde bakılır artık.Aynen orası öyle canım ikiz gebelik cidden çok zor. Ama karşılığı iki minik yavru olacak. Tabi bakması da ayrı zor olur ama olsun yeterki onlar sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?