2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aman atese dikkat. Ilik dus al mutlaka. Benim atesim olsa once duş alırım. Inmezse parol içerim. Bazen insanin duş almaya bile hali olmuyor gerci
Aldim cnm banamisin demedi 38 e çıkınca dr u aradım parol ic dedi gunde 4 taneye kadar icebilirsin dedi. Dünden beri parolla iyilesmeye calisiyorum bakalm şimdide 37.7 idi yine ictim off bebisimde. etkilendi heralde çok nadir kipirdiyor

180 günlük olduk biz de artık tam 6 aylık oldu bebeklerim inşallah darısı 8-9. Aylara hepimize olsun inşallah.

Ben çalışıyorum o yatıyor içerde iki seksen tüm gün gezdiriyorum onu daha ne istiyor
Seni de bir fıçı içine koyup bütün gün gezdirmek lazım o zaman anlarsın garip yavruyu . Mazlumların savunucusu

Iki haneli gunlere dustum
Aramızda bir gün var ama aslında tüp bebeğe göre aynı gün sata göre ben bir gün geriden geliyorum. 7. Aydan gün aldın hadi gözün aydın. Yarın da bana kutlama yapalım
4body1soul kooooss kanepe gerekir mi
Düşüncesizlige tahammül edemiyorum hemen cirim cirim cirlarim
Gözün aydın 3-4 gün sorun olmaz bence maşallah minige.

Ben 10 kilo aldim diyetisyene gittim
Verdigi kadarini yiyemoyorum nile ama recel tatli her seyi kestigim icin ve aksamlari sadece ufak ara ogunle gecistirdigim icin 2 haftadir kilo almadim. Bi dahakine kilo vererek gitsem keske bile diyorum. Ben kilolu hamile kaldigim icin benim icin buyuk sorun. Eşim inanamadi bu arada aldigim kiloya dogru durust bir sey yemiyorsun nasil kilo aliyorsun dedi.

geronimo_s senin kızçenin dişi nasıl oldu soracağım unutuyorum hep kaynıyor
Cok sukur iyi simdi. Yanaginin sisligi indi. Ates sadece ilk gece oldu. Sanırım disi cekilecek off cok zor ya. Doktordan dis hekiminden cok korkan bir cocuk. Sanirim 2 yasindan beri doktora goturmedik.

Valla içerde hiçte fıçı içindeymiş gibi değil sıcak sıcak yatıyor. Canı isteyince tadımlık bir iki hareket ediyor o kadar

Dünden beri çok az hareket ediyor trip atıyorum ona azıcık kıpırdasın taş atıp da kolu yorulmayacak haspamın
Bende benimkileri sürekli telkin ediyorum habire aşağı tekme atmayın diye rahim ağzı iyice kisalacak yapmayın diyorum. Benimkiler hep yatış tabi. İkiz olunca yer dar ama yine de hiç durmuyor bir yerleri oynak.

Bende benimkileri sürekli telkin ediyorum habire aşağı tekme atmayın diye rahim ağzı iyice kisalacak yapmayın diyorum. Benimkiler hep yatış tabi. İkiz olunca yer dar ama yine de hiç durmuyor bir yerleri oynak.
Yerim onların oynaklığını cinsiyetleri neydi canım

Kizlar gorustm doktormla.. muayeneye gerek duymadi kirmizi kan olmadigi icn korkmana gerek yok ama gunluk bi progestana sen yine de geri basla dedi bol su ve istirahat dedi sekerim de cok sukur iyi cikti icim rahatladi enfeksiyon da yokms idrar da vermstm.. vee hastaneden ciktm kendimi viaporta attm alisverise

SEPTEMBER LOVE canim cok gecms olsn smdi gordm kulagindan rahatsizmissin bence tek gitme git iste kayinvalidenle hem belki yine bsy aldirirsin geri gelirken
Ben böyle durumlarda tek gitmeyi tercih edenlerdenim kadın 10 kere gelecem dedi ama istemedim
Gittim geri dönüyorum şimdi
Kuzum sana da sevindim sonuçlarına

cnm sen gene az almissin ben 52 kiloydum 1.63 de boy hamilelikten snra ilk 5 ayda 65 kiloya cikmistim smdide 71 kiloyum bana gore sen baya az almissin rekor bende suanda

Rabbim nasip ederse inşallah. Teker teker tatmak daha kolay olurdu herhalde sağlıkla gelsinler cinsiyeti hiç önemli değil hepsi bizim kuzumuz
Aynen orası öyle canım ikiz gebelik cidden çok zor. Ama karşılığı iki minik yavru olacak. Tabi bakması da ayrı zor olur ama olsun yeterki onlar sağlıklı olsun

Aynen orası öyle canım ikiz gebelik cidden çok zor. Ama karşılığı iki minik yavru olacak. Tabi bakması da ayrı zor olur ama olsun yeterki onlar sağlıklı olsun
İnşallah canım sağlıkla gelsinler her zorluğa katlanabilir durumdayiz 9 yıl bekledik. Doğan büyüyor ya uykusuz gergin vs bir şekilde bakılır artık.
Hepimize sağlıklı hayırlı ömür versin Rabbim evlatlarımıza da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…