- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Çarşamba günü bizlede paylaş odasınıÇarşamba günü Allah kısmet ederse dolap ve beşiği alacağız.
sonra çamaşırlarını yıkayıp yerleştireceğim.
30 olunca da yavaştan doğum çantasına başlarım.
biz de bu gün eşimle konuşup çok heyecanlandık.
resmen adım adım doğuma yaklaşıyoruz.
gününe alıştım artık kuzum senin.
ben yeni haftaya girdiğimde sen de +1 günle yeni haftanda oluyorsun.
hamileliği beraber yedik neredeyse eh o kadar da bilelim :)
Çarşamba günü bizlede paylaş odasını
Allah nasip ederse bende yılbaşında sonra yıka ütüle
Yapacağım sende yılbaşını bekle yeni yılda yeni ayda yapalım :)
Benimde bi dolap gelseydi süper olacaktı
BirAsilAnnesi SEPTEMBER LOVE hepimizin haftaya kontrolü peşpeşe inşallah iyi şeyler duyarız. Geçmiyor benim için zaman gerçekten
Birönceki gebeliğimde 8. Haftada grip olmuştum ve ateşimi evde 39 un altına düşüremedik. Hastaneye gittik ancak ılık uygulama ve parolün damardan olan formuyla düştü. Bence ılık duş al çok halsizsen alamıyorsan eşin pamukları ıslatıp koltukaltı, alın, göğüs ve diz arkasına koyacak. Parolden başka çare yok ne yazık kiKizlaaar kizlaaar oyyy bu ateş beni mahvetti akşam akşam 3 hastane gezdim 1. Si hamilesin Dr una git dedi takip edildigim hastane bebekle ilgili sikyet yoksa diğer yetişkin subemize gidin dedi sonuç hamileyim sadece parol veriyorlar ben bunu evde de iciyordum
kıyamam ya çok cansın sen peranin güzel annesi Allah senden razı olsun esin ile yavrun ile huzurlu mutlu kocaman bir omür versin hep sevdiklerinle inşallah ❤Hormanlar tavan yapmış ağlamamak için zor tuttum kendimi
Allah bin kere razı olsun senden bacım en özlediğim en ihtiyaçım olan şeyi söyledin
İnşallah inşallah güzel bir hafta olur iyi şeyler duyarızBirAsilAnnesi SEPTEMBER LOVE hepimizin haftaya kontrolü peşpeşe inşallah iyi şeyler duyarız. Geçmiyor benim için zaman gerçekten
Hepimizin yuvası sağlıkla huzurlu bebişlerle olsun inşallah..kıyamam ya çok cansın sen peranin güzel annesi Allah senden razı olsun esin ile yavrun ile huzurlu mutlu kocaman bir omür versin hep sevdiklerinle inşallah ❤ve de ağlama gerçi ben de ayniyim hormonlar coşuyor olsun herkes ağlayamaz onda güzel bir sey..
Kizceme alt ust takim aldm 2 takim biri 0.3 ay biri 3.6 ayNeler aldın bakalım
Gel bacım gel çayda var beraber yiyelimBenim gibi cani devamli tatlı çikolata ceken varmi ve yiyorum yaaaa hep acimmm
Aynisini ben yazcktm dun.. ben de artik tekme hissetmiyorum ama kayiyo resmen ordan oraya onu hissediyorum ve tekmeden cokk cok farkli bi his yerim onun kaymasiniKızlar Pera artık tekme atmıyor
Ama hareketlerini hissediyorum oynuyor içimde
Acaba büyüyor yerleri daralıyor o yüzden mi tekme atmıyor , hareket ediyor
Sağlıkla giysin inşallahKizceme alt ust takim aldm 2 takim biri 0.3 ay biri 3.6 ay
Amin insallah hepimizin yavrulari saglikla gelsinler de giysinler insallahSağlıkla giysin inşallah
Bende iki üç takım daha Almak istiyorum
ayy onların popolarını yerim benAynisini ben yazcktm dun.. ben de artik tekme hissetmiyorum ama kayiyo resmen ordan oraya onu hissediyorum ve tekmeden cokk cok farkli bi his yerim onun kaymasinioyun oynuyolar sanirim icerde
Yeminlen onu yazacaktım da fazla açık sözlü olmayayım diye yazmadımAnam cok kisi dusunduk tek tek eliyoz
Ama sende olmazsin
Miden bulaniyo tam odul alirken sahneye kusarsinda
Ayni durumdayim ilk 4 ay boyunca tatli gorunce lavaboya zor yetisiyodm midem kalkiyodu ama simdi nasil bi tatli istegiyse kasik kasik bal yeme istegi geliyo okdr fenayim yaniBenim gibi cani devamli tatlı çikolata ceken varmi ve yiyorum yaaaa hep acimmm
Benim de öyle canımAllah razı olsun Canım benim
İnşallah tüm bebişlerimiz gününü bekler erkenden gelmezler
İnsallah sağlıkla gelirler hepsi
32 yaşındayım zor ağır imtihanlar verdim
İnşallah bebeğim yarama ilaç gelecek
Bu aylarda artik kordonlariyla oyun oynamaya basliyolarmis oyle okumustum sanirim bzmkiler tam kanki olck bak oyuna da birlikte basladilarayy onların popolarını yerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?