İsimleri daha düşünüyoruz canım, saç saça baş başa kavgalar olur artık alışıriz
Sağol canım teşekkür ederiz, sağlıklı hale getirdi minikler analarını fazla yedirmiyorlar.
Kasılma varsa tekrar ediyorsa aman dikkat et dr a söyle ben farketmiyordum rahim ağzı kısalmış kasılma için ilaç verildi. Allah korusun bir sürü sıkıntı çektin zaten bir de erken doğum riski eklenmesin.
İğne sonrası hareketlerde azalma bir iki gün oluyor sanki.
Hastanede yatarken hemşire sordu kaç kilo aldın diye dedim 5 verdim 3 aldım kaç demem lazım güldü bir baktım sonra alınan kilo 0 yazmış.
Midemi erkenden kaburgama tikadiklari için yiyemiyorum fazla yoksa normalde çok severim yemek içmek. 7 de gayet normal bence can sıkacak gibi değil maşallah hepimize.
Çabucak geçer inşallah canım ufak ufak hep bir sıkıntı var Rabbim şifa versin hepimize.
Çok teşekkür ederiz canımbir de açıkta iken gör sen nasıl bir göbek olmuş kilo vermek için yıllarca çabaladim ama hamile kalmak yetti
Hepimize maşallah.
Maşallah fit anne çok güzelsiniz.
Neler aldın bakalımYok yok olay cikarmadan sakin sakin alisverisimi yaptm geldm buaralar bi sakinlik coktu ustume
olsun canım kuzular için değer yine gider kilolar hepimiz sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah :))❤İsimleri daha düşünüyoruz canım, saç saça baş başa kavgalar olur artık alışıriz
Sağol canım teşekkür ederiz, sağlıklı hale getirdi minikler analarını fazla yedirmiyorlar.
Kasılma varsa tekrar ediyorsa aman dikkat et dr a söyle ben farketmiyordum rahim ağzı kısalmış kasılma için ilaç verildi. Allah korusun bir sürü sıkıntı çektin zaten bir de erken doğum riski eklenmesin.
İğne sonrası hareketlerde azalma bir iki gün oluyor sanki.
Hastanede yatarken hemşire sordu kaç kilo aldın diye dedim 5 verdim 3 aldım kaç demem lazım güldü bir baktım sonra alınan kilo 0 yazmış.
Midemi erkenden kaburgama tikadiklari için yiyemiyorum fazla yoksa normalde çok severim yemek içmek. 7 de gayet normal bence can sıkacak gibi değil maşallah hepimize.
Çabucak geçer inşallah canım ufak ufak hep bir sıkıntı var Rabbim şifa versin hepimize.
Çok teşekkür ederiz canımbir de açıkta iken gör sen nasıl bir göbek olmuş kilo vermek için yıllarca çabaladim ama hamile kalmak yetti
Hepimize maşallah.
Maşallah fit anne çok güzelsiniz.
Yaa ekmek makinesi var. Kendim yapiyorum sayilmaz.Evde ekmek yapıyorsun? Hem de çalışıyorsun? Yok ya ben o kadar becerikli değilim ya
Tam 30 olmadık kuZumm
kuzum hanen 30ları görmüş sana da maşallah sübhanallah
30 un içindesin işte ne güzelTam 30 olmadık kuZumm
Oluruz inşallah benim hedefim 34 haftaya çıktı :)
İnşallah sağlıkla
Anam cok kisi dusunduk tek tek eliyozBeni niye hiç düşünmüyorsun kıssss :)
Ama yemek yapmiyo kaynanasindan tasiyo yogurt kabiylaEvde ekmek yapıyorsun? Hem de çalışıyorsun? Yok ya ben o kadar becerikli değilim ya
Tam 30 olmadık kuZumm
İnşallah sağlıkla
cami.34 u de geçip gününü dolduracak inşallah pera kuzu hep böyle düşün olur mu ne kadar çok kalırsa o kadar iyi ve mart anneleri kuzularına vaktinde kavuşacak Allahın izni ile ❤❤Tam 30 olmadık kuZumm
İnşallah sağlıkla
Amin kuZum sağlıkla geçsin haftalaryok yok biliyorum 29+1 falansındır.
nihayetinde 30dan gün almış oluyorsun kuzum boşver.
30lar çabuk ve sağlıkla geçecek inşallah sen merak etme.
Allah yardımcımız olsun.
Allah razı olsun Canım benimcami.34 u de geçip gününü dolduracak inşallah pera kuzu hep böyle düşün olur mu ne kadar çok kalırsa o kadar iyi ve mart anneleri kuzularına vaktinde kavuşacak Allahın izni ile ❤❤
hem de ne ilaç bir kere koklayınca o an müthiş olacak işte Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ❤seni tanımıyorum ama çok güzel bir kalbin var anne kız mükemmel ikili olacaksınız inşallah ❤Allah razı olsun Canım benim
İnşallah tüm bebişlerimiz gününü bekler erkenden gelmezler
İnsallah sağlıkla gelirler hepsi
32 yaşındayım zor ağır imtihanlar verdim
İnşallah bebeğim yarama ilaç gelecek
Sen benim günü de sayıyorsun hee :)yok yok biliyorum 29+1 falansındır.
nihayetinde 30dan gün almış oluyorsun kuzum boşver.
30lar çabuk ve sağlıkla geçecek inşallah sen merak etme.
Allah yardımcımız olsun.
Hormanlar tavan yapmış ağlamamak için zor tuttum kendimihem de ne ilaç bir kere koklayınca o an müthiş olacak işte Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ❤seni tanımıyorum ama çok güzel bir kalbin var anne kız mükemmel ikili olacaksınız inşallah ❤
Amin kuZum sağlıkla geçsin haftalar
Sağlıkla gelsin bebekler
Yavaş yavaş heyecan başlıyor sanki
Eşimle konuştuk nasıl heyecanlıyız
Sen benim günü de sayıyorsun hee :)
Tam doğru gün dedin hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?