- 25 Şubat 2016
- 7.795
- 13.121
- 248
- 31
Onu bnde yasadım hatta kuveze alacaklardı 2 kılodan az dedıler ebeler bıle karnma bastrmadı kılosu az dıe sonra baktılarkı cıkmıo mudahale ettıler sonuc 2700Aynen oyle kizimi dogumdan bir saat once 3300 olctu bi saat sonra kizim dogdu 2670.nerde 630 gr
Ayy gecen gce bnde de bır bel agrısı kı sorma ruyama grdı apartman cıkıorum elım dolu sonra bıde annemın evınınsupuruyorum hem belım agrıo sonra bı uyandmkı gercrkten nasıl bir ağrıGünaydın kızlar bel agrısından uyuyamadım normaldır inş bu haftalarda
2 sine randevu aldım bu akşam. 8. Haftada oluyorum nasipse inşallah.Canim git artik bence ben 6. Haftamin bitmesini bekliyorum gitmek icin sen 7. Haftadasin zaten kalp atisida duyulur artik
Benim dr bu çocuk 2900 doğar dedi. O gün 2920 doğdu. Karnıma bastırdılar benim demek ki ıkınamadım. Ama kesi atılmadığı için de çıkmamış olabilir.Onu bnde yasadım hatta kuveze alacaklardı 2 kılodan az dedıler ebeler bıle karnma bastrmadı kılosu az dıe sonra baktılarkı cıkmıo mudahale ettıler sonuc 2700
Iyi yapmissin canim2 sine randevu aldım bu akşam. 8. Haftada oluyorum nasipse inşallah.
Bana da inandırıcı gelmiyor. Ama rabbim herkesin gönlünden geçeni versin inşallah.Kizlar bu idrar rengine gore cinsiyet tahminine ne diyosunuz. Idrar kizila caliyosa kiz. Acik we parlak sariysa erkek denilyo. Dogrulugu 100 90 a kadar yuksekmis.
Benim oglumda 2700 kg cok rahat bi dogum yapmistimOnu bnde yasadım hatta kuveze alacaklardı 2 kılodan az dedıler ebeler bıle karnma bastrmadı kılosu az dıe sonra baktılarkı cıkmıo mudahale ettıler sonuc 2700
Çok sancın oldu mu suni sancı falan ben ilkinde 2 saat sancı çeltim 2. De inşallah kolay olur. Ya sezeryan mı yapsam acaba diyorumBenim oglumda 2700 kg cok rahat bi dogum yapmistim
Hastaneye geldikten 3 saat sonra dogum yaptim ama evde sancilarimin sıklasmasini beklemistim hastaneye geldigimde 3 cm lik aciklik vardi kolay bi dogum oldu suni sanci almadim adet sancisindan biraz fazla dayanilmicak bi agrim olmamistiÇok sancın oldu mu suni sancı falan ben ilkinde 2 saat sancı çeltim 2. De inşallah kolay olur. Ya sezeryan mı yapsam acaba diyorum
Valla sabırlıymışsın onu dıyorum sadeceYa kızlar ben hala ne dr a gittim ne kan testi yaptırdım. Acaba hata mı ettim diye düşünüyorum. Ama bi kere gideyim bir kez sıkıntı çekeyim istiyorum. Kaan karıştı şimdi
Normal canım bnm 6 küsür haftalıkkn 7 mm dıKızlar 4+5günlük hamileyim doktora gittim kese 5mm çıktı sizce küçük mü doktorum normal dedi ama
Benim sancım 17.30 da başladı kızım 19.30 da doğdu. Eve 2. Ye evde sancı falan bekleme yolda doğurursun dedi ama yine de korkuyorum.bir de sancın olursa şakın duş alma sesi. Açılman çok hızlı oluyor sesi. 2 Ccm le gittim Doğuma. 1o cM. le kesisiz doğdu.2 z şerde kolay olur diyorlar ama korkuyorum.Hastaneye geldikten 3 saat sonra dogum yaptim ama evde sancilarimin sıklasmasini beklemistim hastaneye geldigimde 3 cm lik aciklik vardi kolay bi dogum oldu suni sanci almadim adet sancisindan biraz fazla dayanilmicak bi agrim olmamisti
İlkinde o kadar çok sıkıntı yaşadım ki artık dr a gitmekten tırsıyorum yoksa hiç sabırlı değilim.Valla sabırlıymışsın onu dıyorum sadece
Sağol canım bir örnek görünce içim rahatladı şuanNormal canım bnm 6 küsür haftalıkkn 7 mm dı
Ne guzel bende kesi oldu malesefBenim sancım 17.30 da başladı kızım 19.30 da doğdu. Eve 2. Ye evde sancı falan bekleme yolda doğurursun dedi ama yine de korkuyorum.bir de sancın olursa şakın duş alma sesi. Açılman çok hızlı oluyor sesi. 2 Ccm le gittim Doğuma. 1o cM. le kesisiz doğdu.2 z şerde kolay olur diyorlar ama korkuyorum.
Agir kaldirinca ve hapsurunca cok fena agriyo onun disinda iyiyim bende agir dediysem kucuk alisveris poseti bile tasisam agrim oluyoKızlar iyi akşamlar herkese . Pek ağrım sızım olmazdı ama bugün biraz yokladı özellikle bacaklarımı toplayıp oturunca. Sizde de oluyormu?
İşte bnmkınde zaten yırtığı olmasın bebekde zaten 2 kılodan az yırtık olmadan dogar dıe dsnduler ama işte yanıldılar karnmla alakalı sanırım karnım aşşadaydı gercı bebekde inmiş ondanda assadydı herldeBenim dr bu çocuk 2900 doğar dedi. O gün 2920 doğdu. Karnıma bastırdılar benim demek ki ıkınamadım. Ama kesi atılmadığı için de çıkmamış olabilir.
Benimde 2.90 yüksek mi sizce doktor bişey demedi
Ya karna bastırıyorlar ya kesi mi atıyorlar acaba?Ne guzel bende kesi oldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?