• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Agir kaldirinca ve hapsurunca cok fena agriyo onun disinda iyiyim bende agir dediysem kucuk alisveris poseti bile tasisam agrim oluyo
Benim 9,5 aylık bebeğim var onuda taşıyorum. Doktora sordum sorun olmaz dedi. Sanırım yerleşme ağrıları. Bu gebeliğim de kafama takmamaya çalışıyorum ama mümkün olmuyor. Doktorlar kanama ve yürünmeyecek şekilde ağrı olmadıkça pek önemsemiyor. Sık idrara çıkıyormusun sende?

İşte bnmkınde zaten yırtığı olmasın bebekde zaten 2 kılodan az yırtık olmadan dogar dıe dsnduler ama işte yanıldılar karnmla alakalı sanırım karnım aşşadaydı gercı bebekde inmiş ondanda assadydı herlde
Bu Doğum işi çok zor ama beni normal Doğuma eşim ikna etti ben yoksa hayatta cesaret edemezdim.

Yırtığın oldum altta karnuna falan mudahale edılmedımı bide benım boyum kısa onunda etkısı olabılır
Canim kesi atildi o yuzden yirtik falan olmadi karnima bastirmadilar son dogum sancisi gelince zaten direk dogumhaneye goturduler maksimum 5 dak icinde dogmustu

Benim 9,5 aylık bebeğim var onuda taşıyorum. Doktora sordum sorun olmaz dedi. Sanırım yerleşme ağrıları. Bu gebeliğim de kafama takmamaya çalışıyorum ama mümkün olmuyor. Doktorlar kanama ve yürünmeyecek şekilde ağrı olmadıkça pek önemsemiyor. Sık idrara çıkıyormusun sende?
Yok canim sık idara cikma yok bebek saglikliysa her türlü tutunurmus zaten cok agir olmadiksa sorun olmaz

Canim kesi atildi o yuzden yirtik falan olmadi karnima bastirmadilar son dogum sancisi gelince zaten direk dogumhaneye goturduler maksimum 5 dak icinde dogmustu
bebek zorlayınca yırtık oluyr. O yüzden kesi atıyorlar. Ikınmak da çok önemliymiş onu anladım.

Yok canim sık idara cikma yok bebek saglikliysa her türlü tutunurmus zaten cok agir olmadiksa sorun olmaz
Evet canım haklısın eskiler bu konuda rehber bize ne işler yapıyorlarmış ama tedbir önemli tabi :) bebeğim 10 küsür kilo :) saatlerce kucağımda tutmuyorum ama kaldır indir oluyor. Baktımda sık idrara çıkma bu haftalar arasında normalmiş. Kalp atışını duydunmu?

Evet canım haklısın eskiler bu konuda rehber bize ne işler yapıyorlarmış ama tedbir önemli tabi :) bebeğim 10 küsür kilo :) saatlerce kucağımda tutmuyorum ama kaldır indir oluyor. Baktımda sık idrara çıkma bu haftalar arasında normalmiş. Kalp atışını duydunmu?
Canim daha hic doktora gitmedim onumuzdeki cuma gitmeyi dusunuyorum acele etmek istemiyorum sen gittinmi

Canim daha hic doktora gitmedim onumuzdeki cuma gitmeyi dusunuyorum acele etmek istemiyorum sen gittinmi
Gittim canım ben, kese ve yolk sac vardı şükürler olsun. Bana 15 gibi gün sonra gel dedi haftaya doluyor Zamanım. Yine heyecanlı zamanlar :) Rabbim hep güzel haberlerle dönmemizi nasip etsin inşallah.Amin

AA öyle mi? Ee yırtılan yeri dikmiyırlar mı? Ne bileyim kesi atılan arkadaşlar 20 dikiş falan diyordu oda çok değil mi?
Ben de epidural normal doğum yaptım yırtılma olma ihtimaline karşı direkt kesi atıyorlar. Çünkü kontrolsüz yırtıktansa kesi daha iyiymiş daha kolay iyileşiyor

Back
X