2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallaaaah maşallaaaah diyorum. Ben suni sancı ile bildiğin öldüm öldüm dirildim:))) epidural önermedi doktorum. Doğum sonrası dedim herhalde artık günah filan kalmamıştır bende :))

Maşallaaaah maşallaaaah diyorum. Ben suni sancı ile bildiğin öldüm öldüm dirildim:))) epidural önermedi doktorum. Doğum sonrası dedim herhalde artık günah filan kalmamıştır bende :))
Ben az sancı çektim ya günahlarımın yarısı kalmış mıdır acaba?

Maşallaaaah de kendine :))

Günaydın arkadaşlar,
Kartal da oturuyorum. Bana hastane ve dr tavsiyesinde bulunur musunuz?
Özel durumumdan dolayi kadın dr tercih ediyorum.

Avicenna hastanesine gittim simdiye kadar ama çok içime sinmiyor orası.

Ben az sancı çektim ya günahlarımın yarısı kalmış mıdır acaba?
Canım :) çok sancı çekince günahlar gidiyor kesinlikle diye bi şey yok benimki sadece Ümit. Ama her anne bebeğini karnında taşırken büyütürken doğururken bi sürü sevap kazanıyor. Benim sancılar çok zorluydu maalesef ben de isterdim kolay olsun. Öyle sancılardı ki bilincim kapanmıştı artık. Cidden zordu. Ebeler normal Doğum yapabileceğime inanmadı.Açılmam çok yavaştı. Ama tabi her şeyde olduğu gibi bu da nasip ve kızım normal Doğum ile doğdu. İnşallah bu kez hemencecik sağlıkla normal doğururum şartlar el verirse.

Gününüz aydın olsun, sağlıklı ve mutlu hafta sonraları arkadaşlar :) benim ufaklık 1 saattir ayağa dikti beni. Niye bilmiyorum işk hamileliğimde ki gibi sürekli et tarzı şeyler yemek istiyorum

İnşallah ikinci kolayca olur. İlki ko senin de ikincisi me olsun istiyorsun?

Gunaydin kizlar masallah sayfalar baya ilerlemis cok okuyamadim. Evet benim icin yarin buyuk gun..kalp atisi icin gidicem...bugunu hayirlisiyla atlaturiz insallah bakalim....
Hayırla gel inşallah, Rabbim hepimize bu müjdeli haberi vermeyi nasip etsin. Amin

Ottomania canım ya biz ekimde güneydoğu gezisi yapacağında nasipse Tatvandan Nemrut gölüne gitmek uzun sürüyor mu ve yolu nasıl bilgin var mı?

Son düzenleme:
Sabah 9da hastaneye gittiğimde 1 cm açılmam vardı 40+1deydim yatış yapıldı öğle saatlerinde bana da suni sancı verdiler. Saat 12ye kadar hafif sancım vardı 4e kadar şiddetli sancı çektim ama hep yürüdüm sonlara doğru iyice şidddetlenince kalkamadım artık belim ağrıyordu sonra baktılar 5 cm olmuş hemen epidural için aldılar. 1 saat sonrası açılma 10 cm e yükselmiş hiç haberim bile olmadı en ufak bi ağrı hissedilmiyo. Epiduralsiz normal yapanlar size de maşallah canım ağrıların en şiddetli anında iğne vurulup rahatladım ben devamı nasıl oldurdu bilemiyorum. İnş çekilen sıkıntılar gübahlarımıza kefaret olur...

Iki covugumuda normal dogurdum teki suni sanciyla 4.5 saatte kizimda kendi sancimla 1 saatte dogurdum ama suni sanci daha kolay cunku siddetti yavas yavas artiyo vucut alisiyo normal kendi sancimda birden artiyo sanci ayar yok.
Yani 4.5 saat suni sanciya dayandim 1 saat normal sanciya dayanamadim.
Bundada sezeryanida tatmak istiyorum ikiz olsada sezeryan olsam tum dogum sekillerini tatmis olsam diyorum

Hımmm... ben sancı odasına kadar anlamadım bu sancıyla Doğum mu olur diyodum ama Doğuma 1 saat kala biraz arttı sancılar.. ama benim doğacağı güne kadar hiçbirsancım falan olmadı sadece doğacı günün sabahı hafif pembe akıntım oldu. Hatta hastaneye girerken ben bu akşam doğurmayacağım yarın doğurmak istiyorum dedim. Çünkü yarınki gün evlilik yıl dönümümüzde. Dr da zaten ancak yarın doğar demişti ama doktor bile şaşırdı 2saatte doğmasına:)

Öyle deme benim kuzenim ikizleri normal doğurdu hem de 45 dk da

Ha ama soyle aciklik getireyim hic bisey dayanilmicak gibi degil.Oyle olsaydi 3.yu dusunmezdim
Hayatta bunuda yasamak tatmak lazim

Öyle deme benim kuzenim ikizleri normal doğurdu hem de 45 dk da
Masallah ama ikiz olursa riske atmicam ben cunku teki duz teki ters olursa tekini dogurunca sonra sezeryan olan var.Ayni dogumda iki aciyi yasamak istemem psikolojik olarak çökertir cunku
Ama kuzenine tebrikler valla

Ottomania canım ya biz ekimde güneydoğu gezisi yapacağında nasipse Tatvandan Nemrut gölüne gitmek uzun sürüyor mu ve yolu nasıl bilgin var mı?
Yolu güzel canım ve tatvandan kısa sürüyor. Bayadır gitmiyorum o taraflara. Bu sene çok kar da yağmadı bozulmamıştır yolu :) sana gezilecek yerleri yazarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…