Canim ben normal dogum yaptim. Ilknuc gun sutum gelmedi agiz sutu vardıi oda cok azdi.annem banyo yaparsan sutun gelir dedi banyodan sonra sut geldi ama doyurmadi tamamen sutumun gelmesi 1 haftayi aldi.ama neler yedirmedilerki..annen ne getirirse ye...Arkadaşlar selam. Ben kızımı sezaryenle dünyaya getirmiştim. Sütümün tam olarak gelmesi 20 günü buldu. Bu sefer yine 8 Nisan’da sezeryan olacağım kısmetse. Sütün erken gelmesi için ne yapabilirim? Süt çaylarına erken başlamak vs işe yarar mı?
İkinci sorum da spinal epidural kombine anestezi olan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Evet canım aynen bende de banyo çok işe yaramıştı. Demek ki normal sezeryan pek fark etmiyor. Bünye meselesi de olabilir. İnşallah bu defa daha erken gelir. Mama vermek çok zor.Canim ben normal dogum yaptim. Ilknuc gun sutum gelmedi agiz sutu vardıi oda cok azdi.annem banyo yaparsan sutun gelir dedi banyodan sonra sut geldi ama doyurmadi tamamen sutumun gelmesi 1 haftayi aldi.ama neler yedirmedilerki..annen ne getirirse ye...
Simdi de sutum azaldigi zaman et yiyorum goguslerim sızlıyor. Sana ne sut yaptigini bulnaya çalış
Bizim öyle canım ama dr banyo yaptır dedi biz yaptırdık banyodan sonra bişey yoktu ama bugün kanamış görünce çok üzüldüm bende11. Günde göbek bağımız düştü çok şükür ancak bir kısmı içinde kaldı kurumamıştı şuan kurumaya başladı, o parça ne zaman düşecek acaba( hâlâ banyo yapamadı kuzum, var mı böyle bisey yaşayan??
Bana sakın yaptırma dediler bir kaç gün daha bekliyecegim düşmezse doktora götüreceğim gümüş nitrat sürüyorlarmış düşüyormuş galibaBizim öyle canım ama dr banyo yaptır dedi biz yaptırdık banyodan sonra bişey yoktu ama bugün kanamış görünce çok üzüldüm bende
sanki cok cok hafif bir cizgi var gibi ne kadar gecti gunun?Sizce varmi kizlar pozitifmi
canim nolsun ayni kosturmalar. bi guzel uyursa bi uyumayacagim diye tutturmalar falan :)) seninki nasil minnos?Kızlar nasılsınız bebişler nasıl anca kendime gelebildim baş boyun ağrısı beni bitirdi şükür geçti büyük ölçüde.şimdi bebişe anca bakabiliyorum:))
Canım şükür benim uşak abisinin eziyetleri ile mücadele etmeye çalışıyor:))seviyorum ayağına sıkıyor arada vuruyor maalesef.dün kardeşimi bırak az da beni emzir dedi agladı 3 buçuk yaşında ..gündüz uyuyor gece muhabber arıyor benimki şükür beni zorlayan abisi:))canim nolsun ayni kosturmalar. bi guzel uyursa bi uyumayacagim diye tutturmalar falan :)) seninki nasil minnos?
Canım ince bir çizgi var azcık daha bekle kaç gün geçti?pozitif gibi görünüyor hayırlı olur inşallahSizce varmi kizlar pozitifmi
Cnm 24 Mart ti kahve kanama oldu az durdu gene az az geliyo Oglumdada öyle olmuştu ama net çıkmıştı bu gözle görüyorum da cizgi var ama silikCanım ince bir çizgi var azcık daha bekle kaç gün geçti?pozitif gibi görünüyor hayırlı olur inşallah
Ben daha net görüyorum 24 Mart olmam gerekiyordu cnmsanki cok cok hafif bir cizgi var gibi ne kadar gecti gunun?
Canım bence hamilesin kan tahlili yaptır istersen.çünkü çizgi görünüyor.Allah hayırlısını versin☺Cnm 24 Mart ti kahve kanama oldu az durdu gene az az geliyo Oglumdada öyle olmuştu ama net çıkmıştı bu gözle görüyorum da cizgi var ama silik
Ay cnm amin ins herkese ins Hayırlı evlatlar versin sagolCanım bence hamilesin kan tahlili yaptır istersen.çünkü çizgi görünüyor.Allah hayırlısını versin☺
Cnm bak şimdi tekrar çektimCanım bence hamilesin kan tahlili yaptır istersen.çünkü çizgi görünüyor.Allah hayırlısını versin☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?