Bazen aralıksız 5-10 dk emiyor geri kalanı bizim de uyuma gaz çıkarma ağlama olarak geçiyor o emdiğiyle doyuyor mu bilmiyorum mama versem biberondan sonra meme almakta tekrar zorlanıyor ne yapıcam bilemedim
kizlar sunnet dusunen varmi
Canım her şey düzene girecek Rabbim yardımcımız olsun..ağrılar azalıyor çok şükürsukur canim herkes gibi bizde yogun yasam devam. bende kanamam bitse diye bekliyorum
ben bi yerde okumuştum ilk verilen kanlar genelde hatali oluyormus troid cikiyormus cunku kani erken aliyorlarmis bebegin iyice beslenmis olmamasindan kaynakli imis. ikinci kan verildiginde de bisi cikmiyormus kizlar haberiniz olsun.
benim ilk kizimda yasamistim. gobegini yakiyorlar geçiyor. aci veren bisi degil. yakmak deyince atesle yakmak değil :)
Usutmus olabilir annesi. Bebegini sicak tutuKızlar bugün bebeğim yeşil kaka yaptı bu normal mi
Her gün yıkıyorum belki üşüttü artıkUsutmus olabilir annesi. Bebegini sicak tutu
Pampers kullanıyorum çok memnunumKizlar gunaydin
Hangi bebek bezini kullaniyorsunuz veya kullandiniz ? Sleepy ile basladik son gunlerde sizdirmaya basladi. Kiyafetleri hep cis. Prima premium care taktım simdide. Simdilik bunu gozlemleyecegiz
Molfix kullaniyorum.memnunumKizlar gunaydin
Hangi bebek bezini kullaniyorsunuz veya kullandiniz ? Sleepy ile basladik son gunlerde sizdirmaya basladi. Kiyafetleri hep cis. Prima premium care taktım simdide. Simdilik bunu gozlemleyecegiz
Ben başladım 2 gün olduKuzlar d3 damlasına basladiniz mi.benim aile hekimi 15 gunluk olunca basla demisti. Daha baslamadi ama.bugun 16 gunluk olduk
Merhaba canim. Sunnetlindogdu denilen durum aslinda Hipospadias diye bir anomali.Sünnet mevzusu açılmışken benim bebeğim sünnetli doğdu kızlar ama aslında bu bir anomaliymiş siz böyle bi durumla karşılaştınız mı yada duydunuz mu? doktor 2-3 yaşında cerrahi müdahale gerekecek dedi.
Evet bende baya araştırdım sıkıntılı bir durum değil dedi doktor ufak bi cerrahi işlem gerekiyormuş 1 yaşından sonra yapalım dedi.Merhaba canim. Sunnetlindogdu denilen durum aslinda Hipospadias diye bir anomali.
Kesinlikle bur hastalik, rahatsizlik vs degil. Sadece anne karninda olusan bir anomali ve cerrahi mudahale ile duzeltiliyor. Bazen genel bazen local anestezi ile yapiliyor ve cocuk sunnet de olmus oluyor bu cerrahi islemle.
Biz oglum 7 aylikken yaptirmistik.
yesillik tuketiyorsan ondandir :)Kızlar bugün bebeğim yeşil kaka yaptı bu normal mi
prima premium care kullaniyorum memnunum. ilk bebeğimde de kullanmistim hep memnundumKizlar gunaydin
Molfix kullaniyoruz. Annem bağladığında hic sizdirmiyor da ben bağladıktan sonra bir kac kez çiş cıktı. Sanırım hata bendeydi.Kizlar gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?