HHadi insaallah
o kan pıhtılaşması ömrümü yicek zaten. kime sorsam kan pıhtılaşma sorunu diyor. en yakın arkadaşımda 2 düşükten sonra anlaşıldı pıhtılaşma olduğu.. bende de varsa die deli gibi su içiyorum sanki pıhtılaşma olsa fayda edecek biz niye böyle çürük bir nesil olduk ya. ah eskilerde ne azmış düşük falan...
Yeniden merhaba Aranızda Kocaeli’den olan var mı? Bu ikinci hamileliğim ilkinde malesef düşük olmuştu. Doktor konusunda çok kararsızım, tavsiyelere açığım
Selam kizlar bende artik burdayim ins.Bugunku testim pozitif.4 aydir ugrasiyordum cok sukur pozitifi gordum.Yarin ilk is kan vermek sanki ilk cocukmus gibi heyecanliyim
Selam kizlar bende artik burdayim ins.Bugunku testim pozitif.4 aydir ugrasiyordum cok sukur pozitifi gordum.Yarin ilk is kan vermek sanki ilk cocukmus gibi heyecanliyim