2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu ilaçlardan yada benzerlerinden kullanan yok mu

Sus kısss hava ya bak hasta oluruz Allah korusun
Şimdi markete gidip kendime bir şey alacam ama ne Canım istıyor bende bilmiyorum gidip bakacam sana da bir şey alayım mı
Bolca turşu al banaa dünyadaki bütün turşuları yiyebilirim

Bilmem yaaauuşuklu olur mu oglun babası şimdiden başladı ben kız babasıyım benden dertlisi yok dünyada diyo kızımi kimseye vermem diyo sanki bizim babamızın canı yok muyduuu
Vucudum suan kiz uretiyor ama hali hazirda oglum var.Lazim olur diye zamaninda yapip koymustum
-Piraye oglum nasil tarif et dunur adayina

Kaynananda tutsa ya işin ucundan ne bilem gerçek sandım

Bizede fikir olur bende çok şeye hevesleniyorum ama eşimle birbirimize 7 aya kadar bişey alıp yapmak Yok diye söz verdik
Hayırlısıyla bende bekleyeceğim
Aslında benim eşim ve ailemde hemen yapma onun yerine her ay kenara Para at istediklerini son aylar al diyolar ama dayanamıcam galiba o kadar hevesliyim ki 4 yıldır bu zmanları bekliyorum

Mardin’deyim canım
Biraz toparlanınca bende yapıcam kızımın odası için birşeyler
Anne eli değsin :)

Kızımın heyecanından oluyor bunlar,aklımı başımdan alıyor cimcime dersin :)
Bulursan ordada canımm mutlaka artıkk heryerde var vu tarz şeyler

Aslında benim eşim ve ailemde hemen yapma onun yerine her ay kenara Para at istediklerini son aylar al diyolar ama dayanamıcam galiba o kadar hevesliyim ki 4 yıldır bu zmanları bekliyorum
Allah ım sağlıkla gelmelerini nasip Etsin inşallah
Bende senin gibiyim devamlı Bebek odalarına bakıp hayal kuruyorum

Gene kendi yapacak dimi kuZum doktor aynı ultrasonda yapılacak yanı
Biz bide renkli ultrasonda ilk defa yüzünü gördük
Parmak emiyordu

Yok canım perinatoloji mi neydi o doktora yönlendirdi. Birkaç doktor önerdi araştıracağım. Ne güZel inşallah bende görürüm. Sağlıkla büyüsünler kuzum. Demir ilacı başlattı işte.

Kaynananda tutsa ya işin ucundan ne bilem gerçek sandım
Canı isterse yapar kaynanam yoksa hiç umursamaz bile
Oğlunu iş yaparken görürse üZülür yardım eder
Eşim camları ve kapıları silsin gerisi Kolay gün içerisinde yavaş yavaş yaparım
Benim evim Çatı katı camlarım büyük değil
Yaa öyle özledim ki temizlik yapmayı bile anlatamam
Mutfağımı özledim

Turiuuu
Bolca turşu al banaa dünyadaki bütün turşuları yiyebilirim
Allah ım sağlıkla gelmelerini nasip Etsin inşallah
Bende senin gibiyim devamlı Bebek odalarına bakıp hayal kuruyorum
aminnn amin hepimizin bebişleri sağlıklı gelsin inşallah çok güzel hamilelik geçirelim.bir taşınayım Allahım neler yapacak annesi ona

Yok canım perinatoloji mi neydi o doktora yönlendirdi. Birkaç doktor önerdi araştıracağım. Ne güZel inşallah bende görürüm. Sağlıkla büyüsünler kuzum. Demir ilacı başlattı işte.
Demir ilaçı deme sabah beri o ilaçın kullanımı için çeşitli söylemler de bulunduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…