- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Çok seviyorum kısss ne yapayımWc ye kalkmaya usenirsin ama elin ogluna bakmaya kalkmaya usenmiyon.
Yat uyu ay derdin ne :))
Zaten beni ne bekliyor hiç bilmiyorumCocugun yokta bilmiyon cocugun olunca gorurum senide
Daha surda iki senedir oturabiliyom valla
Oncesinde ha bire evi toplama telasi
Cocuklardada ha bire evi dagitma telasi oluyo.
Ama simdi ev jiletttt gibi tabi seneye kadar
Bebek dogunca o da baslar dagitmaya
Yaa birkaç gün bizde sıkıntı yaşadıkO kıyamaz kocasına kıyamaz onun ki koca bizimkiler ne acaba
Kısss ben Hiç kıyamam kocama gece karşılıklı koltuklarda yatarken bile kalkar bakarım ona
Mantar taban ayakkabi alin kendinize
Evde giymeye
Ayaginiza oyuncak batmalarina karsin
Yok bacımKonumuzu +18 taşınmazlar dimi
Yani yasak derken işte ne bileyim evde fazla yorulmayacağız ağır işlerin altına girmeyeceğiz anlamımda konuşuyoruz dimi Bacımm
Valla ben seninle aşık atmam zatenBana laf yetistirmeniz bana satasmalariniz harika ama sarjim bitiyo kizlar
Sonra devam edin laf atmaniza
Üşütmüş kızcağız yazacak hali yokturBak-Piraye kiymetimi bil bu kizlar adini bile anmadilar bi tek ben seviyom seni
Ben sana özet geçeyimçenesi düşükler doldurmuş buraları bak bakhiç düşünüolar mı bu kızın başı dönüomu nası okuyacak 10 sayfayı? ya okuyamazsa meraktan çatlamiiicak mı? yok anacım yok. hiç düşünce yok başım dönerek uyandım aa dostlarr,kahvaltıyıda yaptım ama hala var bi sersemlik ve hazırlanıp işe gitmem lazım
Canım valla bende kafamda oturtmaya çalıştım. Birgün vinalac multivitamin alıyorum.diğer gün kan ilacı şurup midemi acıtmıuor oligofer fol ile magnezyum kalsiyum ilacın var osteo formula yı içiyorum.dönüşümlü içiyorum.hepsi aynı anda içince midem acıyor.ama eger kan ilacında sıkıntı çekiyorsan benim ki şurup aç içiyorum.kahvaltıdan 1 saat önce felan iyi oluyorKızlar bende 10 güne yakın sürdü ağrı
Doktorum idrar tahilli yapalım dedi PaZartesi yaptıracağım inşallah
Bide magnezyum kullananmak iyi geliyor
Doktor şakın ihmal etme dedi
Benim karnım büyümediVeee sonunda L..... çatlak kremlerim gelmiş bulunmakta
Başlayın kızlar sizde kullanmaya artık
Mesaimiz sabah erkenden başlıyorçenesi düşükler doldurmuş buraları bak bakhiç düşünüolar mı bu kızın başı dönüomu nası okuyacak 10 sayfayı? ya okuyamazsa meraktan çatlamiiicak mı? yok anacım yok. hiç düşünce yok başım dönerek uyandım aa dostlarr,kahvaltıyıda yaptım ama hala var bi sersemlik ve hazırlanıp işe gitmem lazım
Yok yok ben de hiç uğraşamam valla susmuyor kadın susmuyor
Olmaz kuZum ama ben biraz geç kaldımBenim karnım büyümedi
1 ay sonra başlamayı düşünüyorum geç olmaz umarım
Yok dikkat ederim onaOlmaz kuZum ama ben biraz geç kaldım
Ama 18 haftayı geçme kuZum
İlk hamileliğimde yaşadım, 32. Haftadan sonra eşi kendiliğinden yukarı çıktı ve sezeryan zorunluluğu kalktı ortadan. Hamilelik boyunca plasenta rahim ağzına yakın diye cinsel ilişki sonrasında minik kanamalar olurdu,dönem dönem kesilir tekrar başlardı. Genelde cinsel ilişki yasaktı onun dışında bi problem olmadı.
Sizde de olmaz inş,ikinci hamileliğimde bi sıkıntı yok çok şükür.
Bebeğimin sağlığı çok şükür iyi ama malesef o şerefe nail olamadım ve Oğlum oluyor hayırlısıyla hala şoktayımHayirli haberle gel ins
Hadi bakalim kiz haberi getirme şerefine nail olabilcek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?