Çok güzel bir kız annesi olacaksın inşallah yavrun annesiyle gurur duyacak güzel düşün herşeyiSağol bıtanem ...annem benı sevmedı mesafelı hep ..bı de küçükken çok tacıze uğradm..kız hiç ıstemedım ..doktor kız deyınce anlatıp ağladım doktor da ağladı ..sen çok ıyı anne olacaksın dedı ..koz olması çok ıyı oldu ..ağlayıp prensesı üzme dedı ...şimdi mutluluktan ağlıyorum anne kız nasıl okurmuş anneme gösterecem..bana hıc kızım demedi bende hep kızım yavrum dıecem inş ..layık bı anne olmak umıdiyle ..hepımız inş
Sağol bıtanem ...annem benı sevmedı mesafelı hep ..bı de küçükken çok tacıze uğradm..kız hiç ıstemedım ..doktor kız deyınce anlatıp ağladım doktor da ağladı ..sen çok ıyı anne olacaksın dedı ..koz olması çok ıyı oldu ..ağlayıp prensesı üzme dedı ...şimdi mutluluktan ağlıyorum anne kız nasıl okurmuş anneme gösterecem..bana hıc kızım demedi bende hep kızım yavrum dıecem inş ..layık bı anne olmak umıdiyle ..hepımız inş
Kaç yaş farkları olacak arada önce onu de bakalımSEPTEMBER LOVE
Damat hazir sekerim okulda suan
Uretim tesisimde suan kiz var ama onunda sevkiyatina daha 5 ay var
Söyle ona o zaman o kanepede yatırsın kocasını
Kız mı istiyorsun o yüzden mi şoktasınBebeğimin sağlığı çok şükür iyi ama malesef o şerefe nail olamadım ve Oğlum oluyor hayırlısıyla hala şoktayım
Eğer ben işe başlasaydım kendi adıma alıp İnan ki sana gönderecektim vallaSayende yok L....catlak kremim
Sağol kuzummmmm ...nasıl ıyı gelıyor söyledıklerınız ..ağlaya ağlaya pembiş tulum arıyorumÇok güzel bir kız annesi olacaksın inşallah yavrun annesiyle gurur duyacak güzel düşün herşeyi
Hep küçüklükten beri kız hayal etmiştim birde nıb teorrisine göre falan kız gözüküyodu öyle alıştırmıştım kendimi ama şaşırdım sadece şuan atlatıyorum ona kurban olurum kuz erkek farketmez sağlıklı olsunda inşallahKız mı istiyorsun o yüzden mi şoktasın
Artıkk bebeklerimiz hissediyorlar bizi onun için hep güzel düşün sev onı konuş onunla herşey çok çok güzel olucak kız ağlamaa ama üzülcek bebişinSağol kuzummmmm ...nasıl ıyı gelıyor söyledıklerınız ..ağlaya ağlaya pembiş tulum arıyorumAllah herkese ıkı duyguyu layıkıyla tattırsın ..ilk bebek şanki çok heyecanlıyım
Sizin adınıza çok sevindimİnşallah inşallah ..dua edelim birebirimize
Yaaaa inşallah inşallah ..İnan’ın şoktayım ..hanı 10 çocuğum olsa hepsı erkek olurmus gibi ...daha doğmadan Rabbım merhametını verdi ..prensesın olacak dedı yaaa hala kulağımda..bende yaşadıklarımdan dolayı erkek gıbı büyüdüm pembe renge bakınca bile ağlayasım gelıyor çok şaşkınımiçimi acıttı yazdıklarınız,bizim de annemle kaliteli bi ilişkimiz yok,annem günlerce küserdi bana ,ben kızımı azarlamıyorum bile değil küsmek,bana hatalı olarak yapıldığı düşünülen hiçbir şeyi yapmıyorum,bence sizde harika bilinçli bir anne olacaksınız :)
Aynen aynen sağlıkla gelsinler bize yeterHep küçüklükten beri kız hayal etmiştim birde nıb teorrisine göre falan kız gözüküyodu öyle alıştırmıştım kendimi ama şaşırdım sadece şuan atlatıyorum ona kurban olurum kuz erkek farketmez sağlıklı olsunda inşallah
Ah nasıl ıyı gelıyor dedıklerınızSizin adınıza çok sevindim
İçinizde kalan anne -kız aşkını
Kızınızla inşallah doya doya yaşarsınız
Amın amın darısı senın başına en güzel şekildeArtıkk bebeklerimiz hissediyorlar bizi onun için hep güzel düşün sev onı konuş onunla herşey çok çok güzel olucak kız ağlamaa ama üzülcek bebişinhem pembiş tulumda bulmakta ne var Hayatını toz pembe yapsın yavrun
Oncekilerde ozele gitmistim kendi doktorum yapmisti
Bunda devlete gidiyorum ve gittigim hastanede yapilmiyor o yuzden univ hastane yada ozelde yaptiricam 5 ekimde randevum var o zaman karar vericem
Benim karnım büyümedi
1 ay sonra başlamayı düşünüyorum geç olmaz umarım
SEPTEMBER LOVE canm L.... kremlerinin ozel bi ismi var mi yani catlak onleyici veya nemlenidirici fln seri olarak ne yaziyo bana yazar misin. Ben de alcm krem ama arastirmalardayim.. eczaci bi tanidigim gunduzleri yagi kullan geceleri krem kullan dedi..
Buaradaaa ben de hic kiyamam kocisimeee kuserim arkami doner yatarm ama kanepeye gonderemem hic oyyy
Kaç yaş farkları olacak arada önce onu de bakalım
Bide senin koca ne iş yapıyor
Şimdi damat evin tek oğlu ya sizin ne var ne Yok onun dimi
Aman kafaya taktigin seye bakHep küçüklükten beri kız hayal etmiştim birde nıb teorrisine göre falan kız gözüküyodu öyle alıştırmıştım kendimi ama şaşırdım sadece şuan atlatıyorum ona kurban olurum kuz erkek farketmez sağlıklı olsunda inşallah
Simdi farkettimde ben bi tekgeronimo_s ye dünür dememisim
geronimo_s sen ne is yapiyodun bu arada sanki soylemistin ben unuttum
Aman kafaya taktigin seye bak
3.cude kizi tutturursun ins
Bedava degil mi yap gitsin
Para mi veriyon sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?