2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel bir kız annesi olacaksın inşallah yavrun annesiyle gurur duyacak güzel düşün herşeyi

içimi acıttı yazdıklarınız,bizim de annemle kaliteli bi ilişkimiz yok,annem günlerce küserdi bana ,ben kızımı azarlamıyorum bile değil küsmek,bana hatalı olarak yapıldığı düşünülen hiçbir şeyi yapmıyorum,bence sizde harika bilinçli bir anne olacaksınız :)

Çok güzel bir kız annesi olacaksın inşallah yavrun annesiyle gurur duyacak güzel düşün herşeyi
Sağol kuzummmmm ...nasıl ıyı gelıyor söyledıklerınız ..ağlaya ağlaya pembiş tulum arıyorum Allah herkese ıkı duyguyu layıkıyla tattırsın ..ilk bebek şanki çok heyecanlıyım

Sağol kuzummmmm ...nasıl ıyı gelıyor söyledıklerınız ..ağlaya ağlaya pembiş tulum arıyorum Allah herkese ıkı duyguyu layıkıyla tattırsın ..ilk bebek şanki çok heyecanlıyım
Artıkk bebeklerimiz hissediyorlar bizi onun için hep güzel düşün sev onı konuş onunla herşey çok çok güzel olucak kız ağlamaa ama üzülcek bebişinhem pembiş tulumda bulmakta ne var Hayatını toz pembe yapsın yavrun

Yaaaa inşallah inşallah ..İnan’ın şoktayım ..hanı 10 çocuğum olsa hepsı erkek olurmus gibi ...daha doğmadan Rabbım merhametını verdi ..prensesın olacak dedı yaaa hala kulağımda..bende yaşadıklarımdan dolayı erkek gıbı büyüdüm pembe renge bakınca bile ağlayasım gelıyor çok şaşkınım

Aynen aynen sağlıkla gelsinler bize yeter
İkinci inşallah kızın olur

Oncekilerde ozele gitmistim kendi doktorum yapmisti
Bunda devlete gidiyorum ve gittigim hastanede yapilmiyor o yuzden univ hastane yada ozelde yaptiricam 5 ekimde randevum var o zaman karar vericem

Canim benim gittigim hastanenin ortagi Aydan Biri var perinatolog, alaninda cok ovulen tavsiye edilen bi uzman. Ilk kizimda da o yapmisti detayli ultrasonu, simdi de ona randevu aldkm, ucreti 500 tl imis. Kendi hastanesine takipli oldugum icin, normalde 750 tl imis. Ali beyi de duymustum ama hastaneden randevu alinca o girmeyebiliyormus, ozelden randevu almak gerekiyormus, ozelde ucreti ne kadar tam bilmiyorum ama.

Benim karnım büyümedi
1 ay sonra başlamayı düşünüyorum geç olmaz umarım

Canim zaten buyudukten sonra degil buyumeye baslarken bir anda catliyor, o yuzden buyumeden baslamak lazim, buyume olmadan elastikiyetini kazandirip nemlendircen ki buyurken catlamicak.

Lierac phytolastil jel (Catlak onleyici)

Aman kafaya taktigin seye bak
3.cude kizi tutturursun ins
Bedava degil mi yap gitsin
Para mi veriyon sankim

Simdi farkettimde ben bi tek geronimo_s ye dünür dememisim
geronimo_s sen ne is yapiyodun bu arada sanki soylemistin ben unuttum

Yoo dostum yooo, ben kimseye dünür münür olmam, kızım için en azından 20 oğlum için de 25 sene . Allah o günleri gösterirlerse inşallah oğluma da kızıma da çok absürt birilerini getirmedikleri sürece karışmayı düşünmüyorum. Bu arada sağlıkçıyım ben, hastanede çalışıyorum.

Benim de Lierac kremim geldi (bıktım sürekli L... yazmaktan ) İlk gebelikte çok kez bunda da bir kaç kez pijamanın lastiği sıkmış, bi an Allah cildim çatlıyor diye panikliyorum. Sonra olmadığını anlıyorum. 2 gece önce rüyamda yine aa karnımda yine pijama izi çıkmış diye bakıyorum, o da ne bu sefer gerçekten çatır çatır çatlamış. Sabah ilk işim sipariş verdim. Zaten bir yağ karışımı sürüyordum, şimdi krem ve yağ dönüşümlü sürerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…