Cinsel iliskiyle ilgili doktor da bisey demedi telastan bizimde sormak aklimiza gelmedi. Kocacikla bebis icin kardes kardes takilmaya devam gripte var acikcasi bu haldeyken bende istemiyorum zaten doktor kanama yasayabilecegimi soyledigi icin tedirgin oluyorum. Insallah vaktinde yerine gelir plasenta.
Canim sen ozelde mi dogum yaptin ve normal dogum muydu ?
Aman iyi olsun. Ikinci bebis sorunsuz gelir insallah
Ben dusundugumden seni sarjim bitti bahanesiyle kaciverdimçenesi düşükler doldurmuş buraları bak bakhiç düşünüolar mı bu kızın başı dönüomu nası okuyacak 10 sayfayı? ya okuyamazsa meraktan çatlamiiicak mı? yok anacım yok. hiç düşünce yok başım dönerek uyandım aa dostlarr,kahvaltıyıda yaptım ama hala var bi sersemlik ve hazırlanıp işe gitmem lazım
Cok sevindim hadi dunur olakAnketteki kız totemim tutmadı kızlar ve hayırlısı ile erkek Anası kervanına bende katıldım elveda pembe hayallerimmm
Sayende yok L....catlak kremimVeee sonunda L..... çatlak kremlerim gelmiş bulunmakta
Başlayın kızlar sizde kullanmaya artık
Olur valla tanışalım bacım 1. Oğlanın yakusukludur baya 2.'den aynı performansı bekliyorum 1. Esmer eşime benziyo ben sarışın mavi gözlü bakalım bu sefer ne cikcakAllah bağışlasın
Dönem dönem popüler dizilerden etkilenip orda ki isimleri verirler çocuklarına
Eskilerden Seymen ağa vardı
Kuzenim oğluna verdi o adı :)
Benim ki kız olacak
Tanışalım şartlar uygunsa dünür olabiliriz
Neden olmasın ahahhahah
Kocasini kusunce kanepeye yollamayan gariya gari demem benSEPTEMBER LOVE canm L.... kremlerinin ozel bi ismi var mi yani catlak onleyici veya nemlenidirici fln seri olarak ne yaziyo bana yazar misin. Ben de alcm krem ama arastirmalardayim.. eczaci bi tanidigim gunduzleri yagi kullan geceleri krem kullan dedi..
Buaradaaa ben de hic kiyamam kocisimeee kuserim arkami doner yatarm ama kanepeye gonderemem hic oyyy
Kiz anam onlar olmasa dogurabilir miydik hııhhKocasini kusunce kanepeye yollamayan gariya gari demem ben
Arkadaslar elin dogurduguna degil dogurdugunuza kiyamayinDogurdugunuzun uzerine titreyin
Gozun aydin canim saglikla al kucagina insMerhabalar ...kendın doktoruma gittim ..bebegım durumu ıyı hatta önden gıdıyor dedı....veeeee Bir PRENSESin olacak annes dedıbi oğluşum vardı
Sağol bıtanem ...annem benı sevmedı mesafelı hep ..bı de küçükken çok tacıze uğradm..kız hiç ıstemedım ..doktor kız deyınce anlatıp ağladım doktor da ağladı ..sen çok ıyı anne olacaksın dedı ..koz olması çok ıyı oldu ..ağlayıp prensesı üzme dedı ...şimdi mutluluktan ağlıyorum anne kız nasıl okurmuş anneme gösterecem..bana hıc kızım demedi bende hep kızım yavrum dıecem inş ..layık bı anne olmak umıdiyle ..hepımız inşGozun aydin canim saglikla al kucagina ins
Sağol bıtanem ...annem benı sevmedı mesafelı hep ..bı de küçükken çok tacıze uğradm..kız hiç ıstemedım ..doktor kız deyınce anlatıp ağladım doktor da ağladı ..sen çok ıyı anne olacaksın dedı ..koz olması çok ıyı oldu ..ağlayıp prensesı üzme dedı ...şimdi mutluluktan ağlıyorum anne kız nasıl okurmuş anneme gösterecem..bana hıc kızım demedi bende hep kızım yavrum dıecem inş ..layık bı anne olmak umıdiyle ..hepımız inş
hahahaha bende sürekli bebeğimi benim oğlum ,benim bebeğim diye seviyorum, kocam ben neyim diyor sen bir damlacık bi sponsorsun diyorumKocasini kusunce kanepeye yollamayan gariya gari demem ben
Arkadaslar elin dogurduguna degil dogurdugunuza kiyamayinDogurdugunuzun uzerine titreyin
O kotu olaylari kizinla siler atarsin insSağol bıtanem ...annem benı sevmedı mesafelı hep ..bı de küçükken çok tacıze uğradm..kız hiç ıstemedım ..doktor kız deyınce anlatıp ağladım doktor da ağladı ..sen çok ıyı anne olacaksın dedı ..koz olması çok ıyı oldu ..ağlayıp prensesı üzme dedı ...şimdi mutluluktan ağlıyorum anne kız nasıl okurmuş anneme gösterecem..bana hıc kızım demedi bende hep kızım yavrum dıecem inş ..layık bı anne olmak umıdiyle ..hepımız inş
İnşallah inşallah ..dua edelim birebirimizeCanım gözün aydın, yaşamış oldukların için çok üzüldüm,kız olmak kadın olmak çok zor ama muhteşem varlıklarız biz.Sende bunu kızına en iyi şekilde öğretip büyüteceksin eminim..
Olalımm kuzu senden iyisini mi bulcamCok sevindim hadi dunur olak
Hayirli olsun gozun aydin
Herkes öyle dıyor ..tabi sen tecrubelısın deO kotu olaylari kizinla siler atarsin ins
Bak goreceksin kiz bi farkli
hahahaha bende sürekli bebeğimi benim oğlum ,benim bebeğim diye seviyorum, kocam ben neyim diyor sen bir damlacık bi sponsorsun diyorumama ben anayım 9 ay btaşıyorum
Ohhh gözünn aydınn maşallahh ya rabbim iki duyguyuda tattırıyorMerhabalar ...kendın doktoruma gittim ..bebegım durumu ıyı hatta önden gıdıyor dedı....veeeee Bir PRENSESin olacak annes dedıbi oğluşum vardı
Olalımm kuzu senden iyisini mi bulcamkızın hiç sıkıntı çekmez maddi manevi valla damatta güzel olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?