2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

40. Haftada ultrason ölçümlerinde 4100 gr ölçüldü kızım,o yüzden sezeryan önerdi doktorum ben de minyon bi kadınım,zor olacağını düşünüp eşimle beraber sezeryan istedik biz de,evet özel hastanede doğum yaptım hakikaten de kızım iri bi bebekti hep,gelişimi de hala öndedir şuan 1.sınıfta :)

Bu hamileliğimde önden gidiyor ufacık bi kadın olarak iri bebekler doğuruyorum

Stres yapma Allah kucağına almayı nasip etsin

Ben dusundugumden seni sarjim bitti bahanesiyle kaciverdim yoksa bunlar bana daha laf yetistirecekler

Olur valla tanışalım bacım 1. Oğlanın yakusukludur baya 2.'den aynı performansı bekliyorum 1. Esmer eşime benziyo ben sarışın mavi gözlü bakalım bu sefer ne cikcak

SEPTEMBER LOVE canm L.... kremlerinin ozel bi ismi var mi yani catlak onleyici veya nemlenidirici fln seri olarak ne yaziyo bana yazar misin. Ben de alcm krem ama arastirmalardayim.. eczaci bi tanidigim gunduzleri yagi kullan geceleri krem kullan dedi..
Buaradaaa ben de hic kiyamam kocisimeee kuserim arkami doner yatarm ama kanepeye gonderemem hic oyyy

Kocasini kusunce kanepeye yollamayan gariya gari demem ben
Arkadaslar elin dogurduguna degil dogurdugunuza kiyamayin Dogurdugunuzun uzerine titreyin

Gozun aydin canim saglikla al kucagina ins
Sağol bıtanem ...annem benı sevmedı mesafelı hep ..bı de küçükken çok tacıze uğradm..kız hiç ıstemedım ..doktor kız deyınce anlatıp ağladım doktor da ağladı ..sen çok ıyı anne olacaksın dedı ..koz olması çok ıyı oldu ..ağlayıp prensesı üzme dedı ...şimdi mutluluktan ağlıyorum anne kız nasıl okurmuş anneme gösterecem..bana hıc kızım demedi bende hep kızım yavrum dıecem inş ..layık bı anne olmak umıdiyle ..hepımız inş

Canım gözün aydın, yaşamış oldukların için çok üzüldüm,kız olmak kadın olmak çok zor ama muhteşem varlıklarız biz.Sende bunu kızına en iyi şekilde öğretip büyüteceksin eminim..

Kocasini kusunce kanepeye yollamayan gariya gari demem ben
Arkadaslar elin dogurduguna degil dogurdugunuza kiyamayin Dogurdugunuzun uzerine titreyin
hahahaha bende sürekli bebeğimi benim oğlum ,benim bebeğim diye seviyorum, kocam ben neyim diyor sen bir damlacık bi sponsorsun diyorumama ben anayım 9 ay btaşıyorum

O kotu olaylari kizinla siler atarsin ins
Bak goreceksin kiz bi farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…