2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canim doktora gidince soracagim
emzirirken de dokulecek bunun iki kati vallahi kafada sac kalmayacak

O kadar bulantıdan sonra 2.çocuğa karar vermişsin helal olsun valla
Ben bu kadar çekiyorken bi daha düşünür müyüm acaba
evet canim bi deli cesareti var dogrudur Hep kardesi olsun istiyordum tek olmasin herseyi goze alarak giristim bu ise daha da yarisina gelemedik hamileligin esim 3 demeye basladi bile

Sağol canım insan tedirgin oluyor işte....
Evet canm bende korka korka kullandım ama enfeksiyonumda çok fazlaydı mecbur kullandım.. kii bende hep enfeksiyon oluşuyor her ay hemen hemen fitil kullanmak zorunda kalıyorum.. bıktım artık bende hem korkuyorum çocuğa bişey olacak diye

Bende iki isim istemiyorum ama malesef bu sefer adamla anlasamiyoruz, benim istedigim isimi de kabul ettirdim 2 isim olmasi karsiliginda mecbur oyle olcak erkek olursa. Daha cinsiyeti de bilmiyorum

Canım bende fitil kullandım 13 haftalıkken ama kar etmedi demekki.İşin ilginci kaşıntı yanma acı birşey yok bende sadece su gibi akıntı vardı.pazar günü hatta acile suyum geldi sanıp gittim.oysaki yoğun enfeksiyon çıktı.şuan akıntım yoğun değil ama sarıya döndü.koku felan yok.Artık düşünmekten helak oldum.Allaha emanet...

kendi adı da mustafa zaten :) isim güzelde ata deyince benim aklıma semra kaynananın oğlu gelio hep ondan
ay inanmıyroum aynı şeyleri yaşamışız. benimkide özgür ata istiyordu soy ismimizde sönmez “özgür ata sönmez” ya ne bilim çok ağır geliyor bana. hatta bende yaa ata diyince akşıma Allah tahmet eğlesn semra kaynanın oğlu gelio fln neyse Allahtan kız sorun yaşamadım

ben arkadaşlarıma sordum hep ata deyince herkesin aklına o gelio ama canım bize özel değil. keşke sadece Demir ols soyadımızda Erten. çok güzel oluo bence Demir Erten :)

Allaha emanetler canım.. ben son fitilimi geçen hafta kullandım.. bol bol su içip pamuklu çamaşır kullanalım belki fayda eder..

Canım ücretsiz izin özellerde de hak mı?

KIZLAAAAR
KIRMIZI ALARM BANA YARDIM EDİN
2 hafta sonra yakın arkadasımın düğünü var, dar göbeğimi gösteren bir elbise almak istiyorum ama bulamıyorum hep bol seyler var.
Bildiginiz biryer varmı internette falan :) Nolurrrr gönderin

ben özelde çalışıyorum 6 ay ücretsiz izin kullancam zaten seneye eylülde ihaleye gircekler ozman giriş bida yaptırmak istemiyorum ama devam etmek gibi bi düşüncem yok şimdilik

Sende bulantıdan çok çektin ama bide böyle düşün kuZum ben o haftalarda çok kasık ağrısı çektim
Sen en azından ağrı sorunun yok dimi
Öyle düşün
Ağrı oluyor arada ama düşün bulantı nasıl tavan yaptıysa başından beri ağrıyı pek önemsemiyorum
Ağrıya razıyım bulantı olmasın yeter ki

Kızçeye bir isim bulun yeter
Halası hevesimizi kursağımızda bıraktı sağolsun

Adam daha ne yapsın ki ne bekliyorsun yanı
Bende sinema ya gitmek istedim benim ki sevmiyormuş
5 sene sonra sinemayı sevmediğini öğrendim
Hahahah koptum ya 5 senedir hiç sinemaya gitmediniz mi siz
Ona gezme denmez hem
Ben alışverişi hele de ev içinse gezmeden saymam

Ben bu bulantıyı yaşadım ya 2.yi düşünmem için önce hafızamı kaybetmem lazım

2.de ben temsili falan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…