kendi adı da mustafa zaten :) isim güzelde ata deyince benim aklıma semra kaynananın oğlu gelio hep ondanAma Kemal ata
Mükemmel bir tercih bence
Saol canim doktora gidince soracagimGünaydın arkadaşlar .. Solgar ın demir takviyesi var sindirim sisteminde şuana kadar sıkıntı yapmayan en kolay tolere edilen demir takviyesi. Doktorunuzla konuşun fikrini alarak ona başlayabilirsiniz belki Solgar gentle iron
emzirirken de dokulecek bunun iki katiDiğer iki gebeliğimde içmedim ki ilkinde içtim bulantı yapınca başka yazdı dr yine bulandırdı içmedim ıuy şurubunu verdi kan gibi görünce bayılcaktım bi ara iğnesini vuruldum
Bugün şuan ilk denemeyi yaptım içtim inşallah bişey olmaz
Demir eksik benim b12 de eksik dökülmeyi birde bana sor resmen toplu katliam doğuma kadar kalmazlar bu hızla
evet canim bi deli cesareti var dogrudurO kadar bulantıdan sonra 2.çocuğa karar vermişsin helal olsun valla
Ben bu kadar çekiyorken bi daha düşünür müyüm acaba
Evet canm bende korka korka kullandım ama enfeksiyonumda çok fazlaydı mecbur kullandım.. kii bende hep enfeksiyon oluşuyor her ay hemen hemen fitil kullanmak zorunda kalıyorum.. bıktım artık bende hem korkuyorum çocuğa bişey olacak diyeSağol canım insan tedirgin oluyor işte....
Bende iki isim istemiyorum ama malesef bu sefer adamla anlasamiyoruz, benim istedigim isimi de kabul ettirdim 2 isim olmasi karsiliginda mecbur oyle olcak erkek olursa. Daha cinsiyeti de bilmiyorumbiz de kız olsa ben koyacaktım erkek olursa eşim ben kıza deniz demiştim o da erkeğe kemal ata diyo bende çift isim pek sevmiyorum hiç içime sinmedi ne yapacağım bilmiyorum öyle anlaştık diye bişeyde diyemiyorum
Canım bende fitil kullandım 13 haftalıkken ama kar etmedi demekki.İşin ilginci kaşıntı yanma acı birşey yok bende sadece su gibi akıntı vardı.pazar günü hatta acile suyum geldi sanıp gittim.oysaki yoğun enfeksiyon çıktı.şuan akıntım yoğun değil ama sarıya döndü.koku felan yok.Artık düşünmekten helak oldum.Allaha emanet...Evet canm bende korka korka kullandım ama enfeksiyonumda çok fazlaydı mecbur kullandım.. kii bende hep enfeksiyon oluşuyor her ay hemen hemen fitil kullanmak zorunda kalıyorum.. bıktım artık bende hem korkuyorum çocuğa bişey olacak diye
ben erkek de demir ismini çok seviyorum demir kemal ata mı yapsak iki isim sevmiyorum derken üç olsunBende iki isim istemiyorum ama malesef bu sefer adamla anlasamiyoruz, benim istedigim isimi de kabul ettirdim 2 isim olmasi karsiliginda mecbur oyle olcak erkek olursa. Daha cinsiyeti de bilmiyorum
ay inanmıyroum aynı şeyleri yaşamışız. benimkide özgür ata istiyordu soy ismimizde sönmez “özgür ata sönmez” ya ne bilim çok ağır geliyor bana. hatta bende yaa ata diyince akşıma Allah tahmet eğlesn semra kaynanın oğlu gelio flnkendi adı da mustafa zaten :) isim güzelde ata deyince benim aklıma semra kaynananın oğlu gelio hep ondan
ben arkadaşlarıma sordum hep ata deyince herkesin aklına o gelio ama canım bize özel değil. keşke sadece Demir ols soyadımızda Erten. çok güzel oluo bence Demir Erten :)ay inanmıyroum aynı şeyleri yaşamışız. benimkide özgür ata istiyordu soy ismimizde sönmez “özgür ata sönmez” ya ne bilim çok ağır geliyor bana. hatta bende yaa ata diyince akşıma Allah tahmet eğlesn semra kaynanın oğlu gelio flnneyse Allahtan kız sorun yaşamadım
Allaha emanetler canım.. ben son fitilimi geçen hafta kullandım.. bol bol su içip pamuklu çamaşır kullanalım belki fayda eder..Canım bende fitil kullandım 13 haftalıkken ama kar etmedi demekki.İşin ilginci kaşıntı yanma acı birşey yok bende sadece su gibi akıntı vardı.pazar günü hatta acile suyum geldi sanıp gittim.oysaki yoğun enfeksiyon çıktı.şuan akıntım yoğun değil ama sarıya döndü.koku felan yok.Artık düşünmekten helak oldum.Allaha emanet...
Canım ücretsiz izin özellerde de hak mı?Ben işi bırakamam ama ücretsiz izin kullanacağım canım. Gittiği yere kadar. Şuan 24 ay kullanırım diye düşünüyoruz inşallah bir aksilik çıkmazsa. Maddi olarak sıkıntı olmayacaksa bence sende perayı bırakamazsın. Ama 4 5 yıl da da işini de özlersin ki sonrasında iş bulabilir misin vs vs
Canım ben özelde değilim bizde 24 ay özelde 12 ay diye biliyorum ama emin değilim. Haktır diye düşünüyorum. Bir araştırmak lazımCanım ücretsiz izin özellerde de hak mı?
Bir arastırayım canım bende bakalım.. tesekkur ederim cok :)Canım ben özelde değilim bizde 24 ay özelde 12 ay diye biliyorum ama emin değilim. Haktır diye düşünüyorum. Bir araştırmak lazım
Ücretsiz izin kullanmayı mı düşünüyorsun canım sendeBir arastırayım canım bende bakalım.. tesekkur ederim cok :)
Sabahta proğramda Sinem umaş vardı adının altına eski gelin adayı yazmışlardı bende ona güldüm yakendi adı da mustafa zaten :) isim güzelde ata deyince benim aklıma semra kaynananın oğlu gelio hep ondan
Ağrı oluyor arada ama düşün bulantı nasıl tavan yaptıysa başından beri ağrıyı pek önemsemiyorumSende bulantıdan çok çektin ama bide böyle düşün kuZum ben o haftalarda çok kasık ağrısı çektim
Sen en azından ağrı sorunun yok dimi
Öyle düşün
Halası hevesimizi kursağımızda bıraktı sağolsun
Kızçeye bir isim bulun yeter
Hahahah koptum ya 5 senedir hiç sinemaya gitmediniz mi sizAdam daha ne yapsın ki ne bekliyorsun yanı
Bende sinema ya gitmek istedim benim ki sevmiyormuş
5 sene sonra sinemayı sevmediğini öğrendim
Ben bu bulantıyı yaşadım ya 2.yi düşünmem için önce hafızamı kaybetmem lazımSaol canim doktora gidince soracagim
emzirirken de dokulecek bunun iki kativallahi kafada sac kalmayacak
evet canim bi deli cesareti var dogrudurHep kardesi olsun istiyordum tek olmasin herseyi goze alarak giristim bu ise daha da yarisina gelemedik hamileligin esim 3 demeye basladi bile
2.de ben temsili falan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?