2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kayınvalidem var ama bilmıyorum ki onlarda köye gidip geliyor
Bende çalışmak kızıma daha iyi gelecek sunmak isterim tabi ki

Hee anladık kuZum
İstersen ben sorayım oralarda doktor kuZum
Detayliyi nerelerde yaptiriyolar eger tanidiklarna sorarsan benm icn cok cokk iyi olur canm cevremde hic hamile tanidik yok tavsiye uzerine gtmek istyrm detayliya ole uyduruktan biyere gtmek istemiyorm

Kızlarınıza be isim koyuyorsunuz bayanlar ben elisa düşünüyorum ya da esilayada nehir kararsızım:)

Memnun kalmana sevindim canim ben onerdigim icin gidipte memnun kalmasaydin icime dert olurdu

Bende begeniyorum doktorlugunu

Canlar size birşey soracam.şu ana kadar idrar yolu enfeks.antibiyotik kullanan oldu mu.bosna pazar günü 1000lik sef verdi sabah akşam.perinotılog 3 gün yeter dedi.kendi doktorun kullanmaya devam dedi.4.gün bugün.inşallah ağır gelmez 15+3 te başladım ben.

Demir ilacimi kullanmayi da biraktim. Sormadim muayeneye gittigimde soracagim ama bisey olmaz herhalde dimi kizlar ya napiyim onu da icince kusmam artiyor

Aha benim normal kontrolum
1 kasim yine tutturduk ayni gunu. Detayli ultrasona da 5 kasimda falan gireceğim sanirim.

Ben hamileliğin başında kullanmıştım enfeksiyonun geçmemesi antibiyotik kullanmaktan daha zararlıymış bir sorun olmuyor canım

Vallahi yesende ayni, yemesen de. Agzinda gicik bi tad 7/24 bu ne daaa
Kan yani demir ilacı bulantı yapıyo demişsin galiba evet çok yapıyo şuan kansızlık için ebe bana da verdi sağolsun demir b12 vb düşmüş de düşmüş borsa gibi mübarek
Neyse işte ebe dediki demir ilacını sabah iç 1 mandalina ye kahvaltıyı 1 saat sonra yap dedi bakalım sabah denicem diğer 2 gebeliğimde içip çılarttım ve bıraktım içmeyi ama kansızlık da iyi olmıyo doğumda kan kaybediyoruz sonuçta

Dene tabi, icebiliyosan ne guzel.. ilk cocukta bende icebildim yine bulantilara ragmen. Ama bunda i ih... olmuyor. En azindan ileriki haftalara erteliyorum kafamda. Sacin dokulmesi artti zaten hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…