Teşekkürler canımBen hamileliğin başında kullanmıştım enfeksiyonun geçmemesi antibiyotik kullanmaktan daha zararlıymış bir sorun olmuyor canım
Evet bizde nehir diyoruz şimdilikNehir guzel bence.
Dene tabi, icebiliyosan ne guzel.. ilk cocukta bende icebildim yine bulantilara ragmen. Ama bunda i ih... olmuyor. En azindan ileriki haftalara erteliyorum kafamda. Sacin dokulmesi artti zaten hemen
Diğer iki gebeliğimde içmedim ki ilkinde içtim bulantı yapınca başka yazdı dr yine bulandırdı içmedim ıuy şurubunu verdi kan gibi görünce bayılcaktım bi ara iğnesini vuruldumDene tabi, icebiliyosan ne guzel.. ilk cocukta bende icebildim yine bulantilara ragmen. Ama bunda i ih... olmuyor. En azindan ileriki haftalara erteliyorum kafamda. Sacin dokulmesi artti zaten hemen
Eşim benle gelemedi dün babamla gittikBosver gec mec peramiz kocaman olmus masallah iyi oldu dogrusunu bilmemiz merakta kalmistik :)
Ben kullanmıştım canm 12 haftalıkken a ile başlıyodu sanırsam ilacın adı tam hatırlamıyorum.. 7 gün kullanmştım..Canlar size birşey soracam.şu ana kadar idrar yolu enfeks.antibiyotik kullanan oldu mu.bosna pazar günü 1000lik sef verdi sabah akşam.perinotılog 3 gün yeter dedi.kendi doktorun kullanmaya devam dedi.4.gün bugün.inşallah ağır gelmez 15+3 te başladım ben.
Günaydın İstanbul’da hava çok kötüGunaydin hepinize
Dikkat et rüyadan yemek yiyorsun ya daha çok kilo alırsın bakGünaydın kızlar
Gün içerisinde korkudan doğru dürüst bişeyler yiyemediğim için her gece sabaha kadar yemek yiyorum en azından rüyam da midem bulanmıyor
HahahAhah ama nasıl güzel bir duyguymuş midem bulanacak korkusu olmadan yemek yemek kız unutmuşum valla sanki kendimi bildim bileli böyleyim heeDikkat et rüyadan yemek yiyorsun ya daha çok kilo alırsın bak
Gece vakti yemek yenmez
Dün burda da hava kapalıydı benim ki bi yemek yedirdi alışveriş yaptırdı eve getirdi ayy çok yoruldum dedi sanki o hamileGünaydın İstanbul’da hava çok kötü
Hiç kalkasım yok biri gelse bana kahvaltı hazırlasa
O kadar bulantıdan sonra 2.çocuğa karar vermişsin helal olsun vallaVallahi yesende ayni, yemesen de. Agzinda gicik bi tad7/24 bu ne daaa
Biz hala isim olayına giremedikKızlarınıza be isim koyuyorsunuz bayanlar ben elisa düşünüyorum ya da esilayada nehir kararsızım:)
Sende bulantıdan çok çektin ama bide böyle düşün kuZum ben o haftalarda çok kasık ağrısı çektimHahahAhah ama nasıl güzel bir duyguymuş midem bulanacak korkusu olmadan yemek yemek kız unutmuşum valla sanki kendimi bildim bileli böyleyim hee
Akşam yine isyanlardaydım bulantıdan eşim bile kızdı bana
Biz hala isim olayına giremedik
Adam daha ne yapsın ki ne bekliyorsun yanıDün burda da hava kapalıydı benim ki bi yemek yedirdi alışveriş yaptırdı eve getirdi ayy çok yoruldum dedi sanki o hamile
Yağmurlu hava da yürüyüş yapmayı aşeriyorum galiba
Sağol canım insan tedirgin oluyor işte....Ben kullanmıştım canm 12 haftalıkken a ile başlıyodu sanırsam ilacın adı tam hatırlamıyorum.. 7 gün kullanmştım..
Ama Kemal atabiz de kız olsa ben koyacaktım erkek olursa eşim ben kıza deniz demiştim o da erkeğe kemal ata diyo bende çift isim pek sevmiyorum hiç içime sinmedi ne yapacağım bilmiyorum öyle anlaştık diye bişeyde diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?