2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dene tabi, icebiliyosan ne guzel.. ilk cocukta bende icebildim yine bulantilara ragmen. Ama bunda i ih... olmuyor. En azindan ileriki haftalara erteliyorum kafamda. Sacin dokulmesi artti zaten hemen

Günaydın arkadaşlar .. Solgar ın demir takviyesi var sindirim sisteminde şuana kadar sıkıntı yapmayan en kolay tolere edilen demir takviyesi. Doktorunuzla konuşun fikrini alarak ona başlayabilirsiniz belki Solgar gentle iron

Dene tabi, icebiliyosan ne guzel.. ilk cocukta bende icebildim yine bulantilara ragmen. Ama bunda i ih... olmuyor. En azindan ileriki haftalara erteliyorum kafamda. Sacin dokulmesi artti zaten hemen
Diğer iki gebeliğimde içmedim ki ilkinde içtim bulantı yapınca başka yazdı dr yine bulandırdı içmedim ıuy şurubunu verdi kan gibi görünce bayılcaktım bi ara iğnesini vuruldum
Bugün şuan ilk denemeyi yaptım içtim inşallah bişey olmaz
Demir eksik benim b12 de eksik dökülmeyi birde bana sor resmen toplu katliam doğuma kadar kalmazlar bu hızla

Ben kullanmıştım canm 12 haftalıkken a ile başlıyodu sanırsam ilacın adı tam hatırlamıyorum.. 7 gün kullanmştım..

Dikkat et rüyadan yemek yiyorsun ya daha çok kilo alırsın bak
Gece vakti yemek yenmez
HahahAhah ama nasıl güzel bir duyguymuş midem bulanacak korkusu olmadan yemek yemek kız unutmuşum valla sanki kendimi bildim bileli böyleyim hee
Akşam yine isyanlardaydım bulantıdan eşim bile kızdı bana

Günaydın İstanbul’da hava çok kötü
Hiç kalkasım yok biri gelse bana kahvaltı hazırlasa
Dün burda da hava kapalıydı benim ki bi yemek yedirdi alışveriş yaptırdı eve getirdi ayy çok yoruldum dedi sanki o hamile
Yağmurlu hava da yürüyüş yapmayı aşeriyorum galiba

HahahAhah ama nasıl güzel bir duyguymuş midem bulanacak korkusu olmadan yemek yemek kız unutmuşum valla sanki kendimi bildim bileli böyleyim hee
Akşam yine isyanlardaydım bulantıdan eşim bile kızdı bana
Sende bulantıdan çok çektin ama bide böyle düşün kuZum ben o haftalarda çok kasık ağrısı çektim
Sen en azından ağrı sorunun yok dimi
Öyle düşün

Dün burda da hava kapalıydı benim ki bi yemek yedirdi alışveriş yaptırdı eve getirdi ayy çok yoruldum dedi sanki o hamile
Yağmurlu hava da yürüyüş yapmayı aşeriyorum galiba
Adam daha ne yapsın ki ne bekliyorsun yanı
Bende sinema ya gitmek istedim benim ki sevmiyormuş
5 sene sonra sinemayı sevmediğini öğrendim

biz de kız olsa ben koyacaktım erkek olursa eşim ben kıza deniz demiştim o da erkeğe kemal ata diyo bende çift isim pek sevmiyorum hiç içime sinmedi ne yapacağım bilmiyorum öyle anlaştık diye bişeyde diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…