Hamile butiklerine baktınız heralde .. normal giyim reyonundan bakın bence üç haftadır bizimde her haftasonu bir atraksiyon var.. ben kendi elbiselerimi giyiyorum hala, baya kırmızı halı versiyonu oluyor daha göbekler abartılı olmadığından hafif lycralı olanlar güzel oluyor. Sadece hafif göğüs dekoltesi olanlar biraz frapana kaçıyor şuan :) bir de tulumlar çok şık oluyor ama belinde sıkı bant olmaması lazım
Ay sormayın bizde de her haftasonu birseyler var aslında kendi kıyafetlerimi giyiyordum da simdiye kadar göbek kısmı cok sıkacak diye cesaret edemiyorum... likralı birseyler bakayım en iyisi normal giyim yerlerinden cook tesekkur ederim
Bence sen ya da ES-ER
yazacaksınız, ilk doğuranlar olduğunuzdan, gerçi ES-ER
in ikinci bebeği olacak, o yine tecrübeli. Hımm Mmel33
ü de unutmayalım 1 kızı olabilir ama ikiz konusunda tecrübesiz, bırak Nisan'ı Mart'ı bile beklemeyebilir yavrular.
9 kez ust ust ilk 3 ay kabus gibi Zaten ilaca vermektense ise yaracak biseye para vermek daha mantikli ama ve lakin gecen yazmistin merak edip baktim bende hemen meme ucu koruyucusu imis. Mastite nasil deva olacak meme ucu koruyucusu onu anlamadim ben
Canım kendi annemde kayınvalidemde ilçelerde yasıyor gelin bakın diyemem her ikisi de hem yaslı hasta hem mesela annem babaanneme bakıyor falan olmaz yani.. Mecbur bakıcı olacak sanırım. ama daha 5 aylık falan baslasam nasıl bırakırım bilmiyorum... Suan 6bin kusur alıyorum, burdan cıksam aynı sartlarda yine iş bulabilir miyim bilmiyorum