2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sormayın bizde de her haftasonu birseyler var aslında kendi kıyafetlerimi giyiyordum da simdiye kadar göbek kısmı cok sıkacak diye cesaret edemiyorum... likralı birseyler bakayım en iyisi normal giyim yerlerinden cook tesekkur ederim

Bu Bebek neden ağlıyor kızlar yardım eden diye ilk kim yazacak acaba

Bence sen ya da ES-ER yazacaksınız, ilk doğuranlar olduğunuzdan, gerçi ES-ER in ikinci bebeği olacak, o yine tecrübeli. Hımm M mel33 ü de unutmayalım 1 kızı olabilir ama ikiz konusunda tecrübesiz, bırak Nisan'ı Mart'ı bile beklemeyebilir yavrular.

Atom heart mother cok sık mastit olduysan paraya kıy silverette ya da silvermom meme gumus kapaklarindan al.
9 kez ust ust ilk 3 ay kabus gibi Zaten ilaca vermektense ise yaracak biseye para vermek daha mantikli ama ve lakin gecen yazmistin merak edip baktim bende hemen meme ucu koruyucusu imis. Mastite nasil deva olacak meme ucu koruyucusu onu anlamadim ben

Ücretsiz kullanmazsan bebeğine kim bakacak canım
Canım kendi annemde kayınvalidemde ilçelerde yasıyor gelin bakın diyemem her ikisi de hem yaslı hasta hem mesela annem babaanneme bakıyor falan olmaz yani.. Mecbur bakıcı olacak sanırım. ama daha 5 aylık falan baslasam nasıl bırakırım bilmiyorum... Suan 6bin kusur alıyorum, burdan cıksam aynı sartlarda yine iş bulabilir miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…