2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada dün naneli şeker yiyordum, hiç huyum değildir, gebeliğimde ilk kez yiyorum hatta. Dişime yapıştı çıkarırken dişimin iç duvarı koptu . Zaten diş eti çekilmelerim de var. Öğle arası diş hekimi arkadaşıma gittim. Dolgu yaptı, ama düşebilir, normalde kaplama yapmak lazım. Lokal anestezisiz olmaz dedi. Gelir gelmez doktorumun önerdiği kalsiyumu aldım ve içmeye başladım. Diş kaybı yaşamak istemiyorum artık.

Kizlar arabizda hibor igne kullanan varmi piyasalarda yokmus bulamiyoruz yarin dr u aricam yerine birsey onersin diye ama bulaydik iyiydi yaa telde ilac sormaktan nefret ediyorum yanilir şaşar falan diye

Mastit özellikle meme başı çatlakları olduğunda ve oradan bakteri ya da mantarlar süt kanallarına girip yerleştiğinde oluşuyor. Gümüşün antiseptik özelliği var, hem bakteriyi, hem mantarı yok ediyor. Hem de çatlakların hızlı iyileşmesini sağlıyor. Mastitin oluşum mekanizmasına müdahale ediyor yani.
Mastit gerçekten çok kötü bir şey, ben de yaşadım. Allah bi daha göstermesin dediklerimden
Kullanıcı yorumları çok iyi, işe yarayacağını düşünüyorum.

Bende martı beklemem herhalde şubat 20 sinden sonra beklene bilir
Bide doktorun 1 mart demesi 40 haftalık süreç dimi
Sezeryan olunca 38 haftasında mı oluyor

Eşim bakıcıya sıcak bakmadığı için bende ücretsiz izin kullanacağım. Bende istiyorum aslında zaten bebeğime kendim bakmayı. Valla sektörünü bilmiyorum canım sen daha iyi bilirsin ama 6bin az değil. Ki bu krizde bu işsizlikte bulabilir misin tekrar bende emin olamadım. Ücretsiz izin işini araştırıp iş yerinle de bi konuşman lazım

Bende martı beklemem herhalde şubat 20 sinden sonra beklene bilir
Bide doktorun 1 mart demesi 40 haftalık süreç dimi
Sezeryan olunca 38 haftasında mı oluyor
İçimden bir his benim de daha erken doğuracağımı söylüyor.
Belki 1,2 hafta daha erken
Neden bilmiyorum ama öyle doğuyor içime

Hahah tamam değiştirme kaosa neden oluyoruz
şimdi 1 mart yapmışsın bu doğrusu mu peki?

kızlar herkese selam.
salı günü ben kendimi biraz fazla yordum.
market alışverişi yapmıştım tek başıma biraz zorlandım eve çıkarana kadar falan.
evde de biraz uğraştım bir şeylerle.
ondan bana yine evham geldi ya.
ne olacak benim halim?
inşallah iyidir oğlum
şimdi bana çarşamba kontrol gelmek bilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…