2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim Allahin izniyle hicbir sey olmaz bende cogu zaman oglumu tasimak zorunda kaliyorum uyuyakiyo falan 22 kg bi de sen yinede dikkat et kendine

Canım bende cok isterim ama ilerisini dusunmek zorunda hissediyorum kendimi.. Yani bu kriz ortamında yasadıgım sehirde boyle isi bulamam sanmıyorum.. e sonrasında cok zorlanmakta var tabii maddi olarak. ev kredilerimiz falanda var bakalım.. İsyerim sıcak bakar mı ücretsiz izne bilmiyorum ama patronum cok sever cocukları, cok müsaamalı davranır eminim calısmaya devam edersem.. anlayıslıdır ama 1 yıl

Canim Allahin izniyle hicbir sey olmaz bende cogu zaman oglumu tasimak zorunda kaliyorum uyuyakiyo falan 22 kg bi de sen yinede dikkat et kendine

çok hareketini de hissetmiyorum hissetsem evham yapmayacağım da.
hareketli bir bebek değil sanırım.
daha tekme falan yok.
çok sağ ol canım.

Allah ın izni ile iyidir
Bide artık hissetmeye başlamadın mı iyice
Sen sana iyi olduğunu belli eder
Bide kendini çok yorma zaten çalışıyorsun

Allah ın izni ile iyidir
Bide artık hissetmeye başlamadın mı iyice
Sen sana iyi olduğunu belli eder
Bide kendini çok yorma zaten çalışıyorsun

yok ya hiç hareket hissedemiyorum.
anlamıyorum ya da.
ya da çok hareketli bir bebek değil uslu ondan bilmiyorum.
zaten hareket duysam evham yapmam.
inşallah iyidir.
Allah a emanetler.

geronimo_s canim sen yazmistin galiba silverette yi netten arastirdimda biraz faydasi oluyomu acaba cevrende hic kullanan var mi ise yariyosa gozum kapali alirim valla cunku oglumu emzirirken gogus ucum kopucakti nerdeyse hala dikis izi gibi yeri belli

yok ya hiç hareket hissedemiyorum.
anlamıyorum ya da.
ya da çok hareketli bir bebek değil uslu ondan bilmiyorum.
zaten hareket duysam evham yapmam.
inşallah iyidir.
Allah a emanetler.
KuZum en az 300-350 gram arasındadır bebiş
Artık hissetmeye başlarsın hayırlısıyla
İyidir tabiki teyzesinin prensi

Haberler çok güzel maşallah
İçin rahatladı dimi

canım valla kullanabilirsen kullanırsın bir süre ama iş yerin müsade etmezse böyle bir iş bulmak çok zor. mecburen bakıcıya verirsin. zaten süt iznin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…