- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
Ah hayalim :) kahvaltı yapınca günün şanslısı sayıyordum kendimiDimi soyle yatsan cocugu emzirsen gazini cikarsan yatirsan bi koseye, sonra bi kahve koysan.. ev sessizhayaller hayatlar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah hayalim :) kahvaltı yapınca günün şanslısı sayıyordum kendimiDimi soyle yatsan cocugu emzirsen gazini cikarsan yatirsan bi koseye, sonra bi kahve koysan.. ev sessizhayaller hayatlar
![]()
Dedilerki ayrintili ultrasondan sonra, cocugun boynunda 2 tur kordon var. taktim kafaya sabah ogle aksam kalp atisi dinliyom dooplerle evde, bi gun siniri asmis kalp atisi sola yatiyorum duzelmiyo kalkiyorum duzelmiyo. Manyak ediyo o insani ya :) kuru kuru da olmuyo el temizleme jeli surup gezdiriyodum manyak gibiValla bu sabah bile baktım itiraf edeyim ama emin olamadım bekleyeceğim az daha :) sağolsun ben çok isteyince ablam alıp hediye etmişti. Sağlık ocaklarında aynısı var. Oradada gidip istediğinde dinleyebiliyorsun![]()
O biraz zor olur bizim için:) birimi koyar diğerini alırız kafada huniyle evde dolaşırız. Ama kızımla Doğumdan hemen sonra bir fotomuz yok böyle süslü tacım falan yok. Öyle içimde kaldı ki. Kızım sağlıklı mı diye düşünmekten acaba drların söylediği doğru çıkacak mı diye korkmaktan foto çekilmek bile aklıma gelmedi. Şimdi 2 de yapsam haksızlık olur değil mi?Dimi soyle yatsan cocugu emzirsen gazini cikarsan yatirsan bi koseye, sonra bi kahve koysan.. ev sessizhayaller hayatlar
![]()
Bende aynen ya, iste hamilelikle beraber daha yeni basladim kahvaltiya o da ayaktaAh hayalim :) kahvaltı yapınca günün şanslısı sayıyordum kendimi![]()
Ben ilk 1 sene çalışmadım mükemmel kahvaltılar hazırladım kendime.. Kızı da uyutup Müge anlıkla kahvaltı ediyordum.Bende aynen ya, iste hamilelikle beraber daha yeni basladim kahvaltiya o da ayaktabi haslanmis yumurta bi kac zeytin. Al sana kahvalti
![]()
Aynen hamıle kal diyet yap ver sonra bıdaha hamıle kal sar baştanÖmrümüz ya hamilelikle ya diyetle geçiyor:)
Babanne donuyla taci taksam ne olacagdiO biraz zor olur bizim için:) birimi koyar diğerini alırız kafada huniyle evde dolaşırız. Ama kızımla Doğumdan hemen sonra bir fotomuz yok böyle süslü tacım falan yok. Öyle içimde kaldı ki. Kızım sağlıklı mı diye düşünmekten acaba drların söylediği doğru çıkacak mı diye korkmaktan foto çekilmek bile aklıma gelmedi. Şimdi 2 de yapsam haksızlık olur değil mi?
Ay kahkaha attım, valla diyorum bende niye düştü hızı, birşeymi var birden yükseliyor bazen. Doktorun kapısına dayanıp ne diyeceğim ‘ ben bebeğim kalbini dinliyorum içim rahat etmedi bir de siz bakın mı?Dedilerki ayrintili ultrasondan sonra, cocugun boynunda 2 tur kordon var. taktim kafaya sabah ogle aksam kalp atisi dinliyom dooplerle evde, bi gun siniri asmis kalp atisi sola yatiyorum duzelmiyo kalkiyorum duzelmiyo. Manyak ediyo o insani ya :) kuru kuru da olmuyo el temizleme jeli surup gezdiriyodum manyak gibi![]()
O da biseydir, trt cocuktan gayrisini goremez olduk burdaBen ilk 1 sene çalışmadım mükemmel kahvaltılar hazırladım kendime.. Kızı da uyutup Müge anlıkla kahvaltı ediyordum.
Tamam canım bura boylece bı grup olurz dıger arkadaslar duymasında hemen sattın bızı dıyeceklerKatılırız canım, bebişlerimiz iyi olsunda. Gruba giderken bana da seslen :) kadın isterse herşeyi yapar![]()
Sen bi de sezeryan hastane süslenmedin mi bacım? Foto çekinmedin mi doğururken!! Uu çok demodern buldum seni?Babanne donuyla taci taksam ne olacagdial benden de o kadar, telefondan bi kac fotograf o kadar. :) simdi ilk gebelikler var alinmasin kimse bana biraz gosteris gibi geliyo be, ama ozenenleri de anlayisla karsiliyorum tabi :) tamamen kisisel fikirdir, ustume saldirmayiniz
![]()
![]()
Ben de pepenin bütün bölümlerini ezberledim..O da biseydir, trt cocuktan gayrisini goremez olduk burdaonu da kapat diye bagirir artik evde
![]()
Hatirlamiyorumki :) bizimki hamileden hamileye gecen bi cihaz haline geldi, en son arkadasta kaldi, alicam tekrar :)Ay kahkaha attım, valla diyorum bende niye düştü hızı, birşeymi var birden yükseliyor bazen. Doktorun kapısına dayanıp ne diyeceğim ‘ ben bebeğim kalbini dinliyorum içim rahat etmedi bir de siz bakın mı?kadın beni kovardı kesin
anayız biz ana tam gaz evham var hep :) sendeki hangi modeli ?
koşullar uygun olursa yine aynı şekilde doğurmak isterim.Canm kalp atışını falan duydunmuYok daha vermedim bu hafta gidicem inşllh
Soğuk çayı unutmayalım o bile lütuf tuBende aynen ya, iste hamilelikle beraber daha yeni basladim kahvaltiya o da ayaktabi haslanmis yumurta bi kac zeytin. Al sana kahvalti
![]()
Yok satış yok bacım bizde, göbekleri tokuşturup giderizTamam canım bura boylece bı grup olurz dıger arkadaslar duymasında hemen sattın bızı dıyecekler![]()
Herkesde her bebekde farklı işteHiç öyle bi şey hissetmedim. Nst de çikolata yemekten anam ağlamıştı. İkizim ilk 6 aylıkken hissettim.
2.50 altında olması lazım 25 mg başlamalıydı bence dr sor mutlaka canm bu hormon gebelikte çok önemliBenimde 2.90 yüksek mi sizce doktor bişey demedi
2,5 yasinda. Omrumde bir gun oldu bir gun! Bu kis daha, istanbulun beklenen nadir karli sabahi, baktim saat 8 inanamadim uyuduguna, gittim optum uyandirdim, kizim kalk gunaydin. Daha da allah nasip etmez sanirsamSoğuk çayı unutmayalım o bile lütuf tubirgün biraz fazla uyudu mutfağı toplayıp yanına gidince duygulandım. Aha işim bitti hala kalkmadı diye
![]()