Ama allah yardımcımız olsun. 2 çocuk zor. 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk. Ben seneye kreşe vereceğim kızımı. Evde çok sıkılıyor artık.Ne guzel iste iki bebis birlikte buyucekler hic sıkılmazlar iste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama allah yardımcımız olsun. 2 çocuk zor. 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk. Ben seneye kreşe vereceğim kızımı. Evde çok sıkılıyor artık.Ne guzel iste iki bebis birlikte buyucekler hic sıkılmazlar iste
Ben öncesinde 3 düşük yaşadım, evhamım normal di :)Vallahii valla çok mantıklı:) ama iyice evhamlıymışsın.
Benimki 5 yasina giricek anaokula gitti gecen sene bu senede gidicek aslinda iki cocuk daha iyi cunku tek olunca devamli anneye sariyo butun gun onunla oyna istiyo arasi yakin olunca en azindan kardesiyle vakit gecirir tabi onunda ayri zorluklari var anneyeAma allah yardımcımız olsun. 2 çocuk zor. 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk. Ben seneye kreşe vereceğim kızımı. Evde çok sıkılıyor artık.
Bende öyle düşündüm canım, Rabbim böyle istedi oldu, zaten eşimlede çok istedik.Ne guzel iste iki bebis birlikte buyucekler hic sıkılmazlar iste
Canım şimdi yine polemik olmasın da. Gata da bir çocuk dr ü yine. Bebeklerin ilk 40 gün gazı olmaz bu süreçte anne sütü beyanat be alıyorsa içine 1 çay kaşığı saf zeytinyağı kat sesi günde 3 kay kaşığı verebilirsin demişti. Bu 40 gün bagırsaklarınyımuşatacak ve gaz sorunu olmayacak demişti. Benim közüm biberon almadığı için ben çay kaşığıyla Sanem’e sütüne karıştırıp ağzına döktüm. Gerçekten de bir gün bile gaz sancısı bilmedim. akşam yatar sabah kalkardı. 1 kere de emmwyw kalkardı. Bir se bana saf zeytinyağı ben sütüne yakın değerlere sahip demişti. Hiç korkma demişti.Ne tvsiyede bulundu canim
Resim ekledim canımO korseli bize de söyle. Ben ilk Doğumda sürekli giydim eve gelir gelmez. Göbeğim YÖK çok şükür ama hafif elastikiyet var. Göbek kası olanların kanı çok şişmez keşke hamilelikten önce azmettik de ben çekeydim.
Bunun basen tarafı da olsa iyiymiş :)![]()
Kızlar bu.
Cok iyi yapmissiniz bence esimde hep istedi ben kendimi hazir hissetmedim iki cocuga yetemem diye dusundum simdiye kadar ama cocugun kardesiyle beraber buyumesi bambaska bisey bence hepsi saglikla buyusunler insallahBende öyle düşündüm canım, Rabbim böyle istedi oldu, zaten eşimlede çok istedik.
Ahahaha , basen olan içinde var ikisini giy üst üste tam etkiBunun basen tarafı da olsa iyiymiş :)
Evet haklısın cnm. Biz düüşüknyapmadan evhamlıydık. Olumlu düşün ki evren sana olumlu dönsün. Allah büyüktür.Ben öncesinde 3 düşük yaşadım, evhamım normal di :)
Ben ilkini karnımdan değil basenimden doğuracağım sandım krın yoktu ama basen çoktu neyseki kalmadılar.Ahahaha , basen olan içinde var ikisini giy üst üste tam etki![]()
Anne sutune denk gida diyorlar zaten zeytinyagi icin sifa olmus ne guzel bizimde aklimizda bulunsun canim tesekkurler paylastigin icinCanım şimdi yine polemik olmasın da. Gata da bir çocuk dr ü yine. Bebeklerin ilk 40 gün gazı olmaz bu süreçte anne sütü beyanat be alıyorsa içine 1 çay kaşığı saf zeytinyağı kat sesi günde 3 kay kaşığı verebilirsin demişti. Bu 40 gün bagırsaklarınyımuşatacak ve gaz sorunu olmayacak demişti. Benim közüm biberon almadığı için ben çay kaşığıyla Sanem’e sütüne karıştırıp ağzına döktüm. Gerçekten de bir gün bile gaz sancısı bilmedim. akşam yatar sabah kalkardı. 1 kere de emmwyw kalkardı. Bir se bana saf zeytinyağı ben sütüne yakın değerlere sahip demişti. Hiç korkma demişti.
Zaten tek gücüm duaydı, bol bol salavat çekiyordum. Rabbim kimsenin boynunu bükmesin. Hep sevinçlerimizi paylaşmak nasip olsun :)Evet haklısın cnm. Biz düüşüknyapmadan evhamlıydık. Olumlu düşün ki evren sana olumlu dönsün. Allah büyüktür.
Kesinlikle dr söyledi o da kendi çocuklarına yapmış. Sağ olsun bana da öğretti. Hamileliğimde zeytin yağını bütün vücuduna sürmüş biri olarak hiç garipsemedim ve dediğini yaptım.Anne sutune denk gida diyorlar zaten zeytinyagi icin sifa olmus ne guzel bizimde aklimizda bulunsun canim tesekkurler paylastigin icin
Benim de sadece karnım vardı. Arkadan görsen normal ama önde yarım dünya :)Ben ilkini karnımdan değil basenimden doğuracağım sandım krın yoktu ama basen çoktu neyseki kalmadılar.
AminZaten tek gücüm duaydı, bol bol salavat çekiyordum. Rabbim kimsenin boynunu bükmesin. Hep sevinçlerimizi paylaşmak nasip olsun :)
Ben öyle olmak isterdim demek ki bacakların inçe hayalimdeki hamile...Benim de sadece karnım vardı. Arkadan görsen normal ama önde yarım dünya :)
Bende hic pisik kremi kullanmsdim poposuna hep zeytinyagi surdum ve hic pisik sorunumuz olmadi sacina zeytinyagi surdum konak olunca onuda gecirmistiKesinlikle dr söyledi o da kendi çocuklarına yapmış. Sağ olsun bana da öğretti. Hamileliğimde zeytin yağını bütün vücuduna sürmüş biri olarak hiç garipsemedim ve dediğini yaptım.
Zaten gaz damlalarıda baya yağlı birşey bende çok çektim gazdan. Aklımda olsun sağol canım.Kesinlikle dr söyledi o da kendi çocuklarına yapmış. Sağ olsun bana da öğretti. Hamileliğimde zeytin yağını bütün vücuduna sürmüş biri olarak hiç garipsemedim ve dediğini yaptım.