Kizlar ben geldim yine olaylarin kadini 

zeynep kamilde uzman doktora ayrintili ultrason randevum vardi bugun muayeneyi oldm bittikten sonra bana seker yuklemesi icin kagit verdiler hic sormdan bunu alin yukardan randevu alin dediler ben de yaptrmak istemiyorum dedm doktor once bi sert cikti neden fln diye sonra bilgi vermeye calisti buraya kdr hicbsy yok. Ben yaptrmayi dusunmuyorm deyince arastrdnz mi hic fln dedi ben de evet az da olsa risklerini biliyorum dedm o an yaninda baska doktor mu asistan doktor mu ne bsy vardi guldu dalga gecti resmen okdr sinirlendm ki bnm doktor bilgilendirdi secim senin falan dedi bem de evet tercihe bagli oldgu icin smdilik yaptrmayi dusunmuyorm bu kagidi da bosuna cope atmaym birine lazm olur diye brakmak icin geldm d3dm o asistan doktor mu her neyse yine guldu ben de gulmenizi gerektirecek bi durum yok burda dedm tersledm guleriz falan yapti okdr sinirlendm ki aglicktm sinirden dusunun ciktim hasta haklarina falan gittim ne olursa olsun karsindaki insani tercihiyle kucumseyip gulemezsin hala sinirim gecmedi dusunun. Ayrintili icin de malum devlet olunca cok detayli bilgi vermedi hic bi sorn gorunmuyo rahim uzunlugun iyi dedi ultrason ekrani bana bile cevrili degildi dusunun artik nkdr ayrintili olabilirse okdr ayrintili bi ultrason oldu.. bi rapor verdi anlayan var mi bi bakin bakalm ben netten bakmaya calistm ama cok bi aciklayici bsy yok kendi doktoruma randevum diger haftaya 
@SEPTEMBER LOVE  

betsy_pc