• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tokluk şekerin düşüyordur tam tersi şekerli gıdalardan uzak kalıp sık sık kaliteli karbonhidrat beslenmen gerekiyor. Diyetisyene gittin mi? Diyetisyene de söyle ani açlıklar hissettiğini. Basit karbonhidratlar (pirinç, makarna, şeker....) kan şekerini aniden yükseltip aniden düşürür. Benim oğlum dün 950 gram çıktı ve zayıf dediler:KK43:
Aman dert etme o dogar buyurde seni beni gecer
Kapi gibi delikanli olur masallah
Bi kiz getirir kafayi ona takar benle ugrasmayi birakirsin :))

Yok canim camasir makinesinin gozune koy deterjani makineyi calistir camasirlar kopurmeye baslayinca makineyi durdur birkac saaat sonra tekrar calistir yikama bitincede deterjansiz bir daha yika tabi tortu kalirsa baktin tortu kalmamis yikama
Ama ben elde yıkama almışım hacışakiri o yüzden

Merhabalar olumsuz haber alanlar için çok üzüldüm sıkıntılar geçer inş. hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz :KK200:
Oğlumun ismine karar verdik sonunda.. Kapı süsümüzü bitirdim nasıl olmuş kendim yaptım:KK68: renkler daha açık aslında fotoğrafta bir iki ton koyu çıktı.
Adıyla sağlıkla mutlulukla huzurla yaşasın inşallah çok güzel olmuş eline sağlık.
Bende yattığım yerde hala battaniyeyi örme derdindeyim oğlanın battaniyesi yarım kaldı.
Kızlar hepimize teşekkür ederim. Kan sonuçlarım çıktı. Kansızlığa bağlı plt yüksekliği dedi dr. 3 haftada bir tahlil vereceğim plt değerini kontrol amaçlı. Hafta içi de endokrine sıra alacağım. İdrar yolu için tek kullanımlık antibiyotik verdi. Sinüzit için agumentin kullanacağım sabah akşam 1 hafta. Bu arada bebeğin böbreği biraz daha genişlemiş 5.2 çıktı. Ama sınır 6 dedi dr. 1 ay sonra takip. 900 gram olmuş. Haftasıyla uyumlu çıkıyor. Şimdilik bir sorun yok bebekte doktor. Bebek Doğum pozisyonunda değil yan yatıyormuş. Erken Doğum riskin yok şuan dedi. becidina becidina 4body1soul 4body1soul geronimo_s geronimo_s @SEPTEMBER LOVE @ssule07 @betsy_pc @xxtalyaxx @ES-ER @Suzi1704 @hilalcikk @Sevda_S @Nurbal27 hepinize teşekkür ederim kızlar.
Çok şükür rabbim daha kötüsunden korusun inşallah. Sen içini ferah tut her şey güzel olur inşallah.

geronimo_s geronimo_s senin gönderdiğin rüya kapanından yapıyor annem bebişime :KK49:
Ayy ne güzel çok sevindim :KK200::KK200:
Kızlar hepimize teşekkür ederim. Kan sonuçlarım çıktı. Kansızlığa bağlı plt yüksekliği dedi dr. 3 haftada bir tahlil vereceğim plt değerini kontrol amaçlı. Hafta içi de endokrine sıra alacağım. İdrar yolu için tek kullanımlık antibiyotik verdi. Sinüzit için agumentin kullanacağım sabah akşam 1 hafta. Bu arada bebeğin böbreği biraz daha genişlemiş 5.2 çıktı. Ama sınır 6 dedi dr. 1 ay sonra takip. 900 gram olmuş. Haftasıyla uyumlu çıkıyor. Şimdilik bir sorun yok bebekte doktor. Bebek Doğum pozisyonunda değil yan yatıyormuş. Erken Doğum riskin yok şuan dedi. becidina becidina 4body1soul 4body1soul geronimo_s geronimo_s @SEPTEMBER LOVE @ssule07 @betsy_pc @xxtalyaxx @ES-ER @Suzi1704 @hilalcikk @Sevda_S @Nurbal27 hepinize teşekkür ederim kızlar.
Çok şükür ne güzel haberler. Allah çözümsüz dert vermesin.

ES-ER ES-ER maşallah ne beceriklisin. E harfiyle başlayan isim olmuş sonunda.:21:

Kizlar toplanin orduya gidiyokkk :KK55::KK55:
Gel cnm beraber bi avazda dogururuz hem de ucuza:halay:
neresi orası :) hotobüsü hep beraber tutup gelebiliriz oda ucuza gelir hem:KK53:
ya sen wcde suyum geldi sanmışın annem direk beni wcde doğurmuş, tuvaletim var diye gelmiş patdanak çıkmışımo_Oablam bazen diyor bunu düşürmediğine eminmisin doğarken kesin kafasını taşa maşa çarptı ondan bu delilik:halay:
:KK48: bu da komikmis baya

Back
X