• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar olumsuz haber alanlar için çok üzüldüm sıkıntılar geçer inş. hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz :KK200:
Oğlumun ismine karar verdik sonunda.. Kapı süsümüzü bitirdim nasıl olmuş kendim yaptım:KK68: renkler daha açık aslında fotoğrafta bir iki ton koyu çıktı.
Coookkkkk guzel olmus ellerine saglik harika bayildim :KK200:

Sizin okula hotobos yok mu? Çocukları hotobosla yollasana :KK55:
Bizde de kar tatili olsa ya. Sen hiç arıyo musun izmir belediyesini kar tatili yapın diye hımm söyle bakayım:stop:
Servis var ama tvlerde neler duyduk guvenemedim
Yillardir krese anaokuluna hep ben getirip goturdun.Bunlar alistilar simdi servise versem zaten binmezler beni isterler.

Kızlar gebelikte ıhlamur içebiliyoruz dimi
Doktorum evet demişti
Siz hiç sordunuz mu

Bana da kullanabilirsin dekisti 2 fincana kadar gunde.

bu enfeksiyon benimde canımı sıkıyor çok afedersiniz çamaşırım hep lekeleniyor, peçete koyuyorum.
keşke hamile kalmadan baksaydım çaresine. ama doğum olsun birkaç ay sonra kesinlikle süt maydanoz buharına oturcam:KK53:ne varsa eski yöntemlerde var, munorol yada diğerleri bende beş para etmedi

Hic duymadim nasil yapiliyor bu dedigin oturma şeysi :KK64:

Merhabalar olumsuz haber alanlar için çok üzüldüm sıkıntılar geçer inş. hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz :KK200:
Oğlumun ismine karar verdik sonunda.. Kapı süsümüzü bitirdim nasıl olmuş kendim yaptım:KK68: renkler daha açık aslında fotoğrafta bir iki ton koyu çıktı.

Cok muntazam yapmissin, cok guzel gorunuypr, gule gule kullanin insaallah eline saglik :KK68:

Kızlar hepimize teşekkür ederim. Kan sonuçlarım çıktı. Kansızlığa bağlı plt yüksekliği dedi dr. 3 haftada bir tahlil vereceğim plt değerini kontrol amaçlı. Hafta içi de endokrine sıra alacağım. İdrar yolu için tek kullanımlık antibiyotik verdi. Sinüzit için agumentin kullanacağım sabah akşam 1 hafta. Bu arada bebeğin böbreği biraz daha genişlemiş 5.2 çıktı. Ama sınır 6 dedi dr. 1 ay sonra takip. 900 gram olmuş. Haftasıyla uyumlu çıkıyor. Şimdilik bir sorun yok bebekte doktor. Bebek Doğum pozisyonunda değil yan yatıyormuş. Erken Doğum riskin yok şuan dedi. becidina becidina 4body1soul 4body1soul geronimo_s geronimo_s @SEPTEMBER LOVE S ssule07 betsy_pc betsy_pc @xxtalyaxx @ES-ER @Suzi1704 @hilalcikk @Sevda_S @Nurbal27 hepinize teşekkür ederim kızlar.

Cok sevindim bak, simdilik ciddi birsey gorunmuyor cok sukur. Ben de gidicem artik doktora, oksuruk mahvetti, oksurmekten dogurcam nerdeyse bebegi :KK17:

Bugun evdesin de mi hocam
Valim kiyak gecti :))

Ahhh ah evdeyim de ne oluyor acaba, evi topla, supur sil, tuvaletler banyolar, mutfak vs vs. Gerisini sen anla :KK12: aslinda dun yapsaydi tatili daha iyiydi, cok fenaydi dun yollar, zor gittim kaya kaya valla. Her yerde maddi hasarli kazalar vardi.

Ahhh ah evdeyim de ne oluyor acaba, evi topla, supur sil, tuvaletler banyolar, mutfak vs vs. Gerisini sen anla :KK12: aslinda dun yapsaydi tatili daha iyiydi, cok fenaydi dun yollar, zor gittim kaya kaya valla. Her yerde maddi hasarli kazalar vardi.
sorma dun esim sabahin 6 sinda arabanin karini temizleyip ise gitti.Adam sen temizleme ben temizleyim diye kahvalti bile yapmadi.
Buna ragmen camlar buz.Kapilar donmus acilmiyo.Yollar buz fren tutmuyo 3 kaza vardi benim duzergahta.

O zaman Bahçıvan ne yapıyor demeyeceğim :duduk:
Hiç deme o konulara girme :işsiz:
Çok karışık önce aşçı bahçıvan ileymiş
Sonra ne olduysa bu katya aralarını Bozmuş
Aşçı ile Uşak aşk yaşamaya başlamış
Bence katya nın gözü de Uşakta ama Uşak yüz vermiyor diye şöförle kırıştırıyor :skandal:

Biraz konuyu dagitayim, ilk alisverisimi yaptim gecen gun minnak prensesime. Fotolari da ekliyorum bakin bakalim begencek misiniz :KK200:

Bir de buyuk kizima oda takimi aldik, kizimin besigi sifonyeri ve dolabini da bebisin odasina koyacagiz. Ayri odalari olsun istedim. Biraz ilerde de kucugume yeni bir takim aliriz insaallah. Bir an once odalar kurulsun, esyalar yerlessin, suslemesi, boyasi vs vs halledeyim istiyorum iyice agirlasmadan.

Hiç deme o konulara girme :işsiz:
Çok karışık önce aşçı bahçıvan ileymiş
Sonra ne olduysa bu katya aralarını Bozmuş
Aşçı ile Uşak aşk yaşamaya başlamış
Bence katya nın gözü de Uşakta ama Uşak yüz vermiyor diye şöförle kırıştırıyor :skandal:
Beynim döndü:KK47:Neler oluyomus benim evde de haberim yok o_O
Dur ben bunlarin hepicini kovayim :KK45:

20181214_134136.webp 20181212_082741.webp 20181214_134122.webp 20181214_134112.webp 20181214_134108.webp 20181212_082822.webp 20181212_082758.webp 20181212_082755.webp 20181212_082748.webp 20181212_082747.webp 20181212_082745.webp 20181212_082741.webp 20181212_082739.webp 20181212_082737.webp 20181212_082735.webp 20181212_082731.webp 20181212_082716.webp

Biraz konuyu dagitayim, ilk alisverisimi yaptim gecen gun minnak prensesime. Fotolari da ekliyorum bakin bakalim begencek misiniz :KK200:

Bir de buyuk kizima oda takimi aldik, kizimin besigi sifonyeri ve dolabini da bebisin odasina koyacagiz. Ayri odalari olsun istedim. Biraz ilerde de kucugume yeni bir takim aliriz insaallah. Bir an once odalar kurulsun, esyalar yerlessin, suslemesi, boyasi vs vs halledeyim istiyorum iyice agirlasmadan.
Büyük kızın odasınıda paylaşsana bakalım :)

Hepsi çok ama çok güzel
Gri olan hem kundak hem örtü mü

Hem kundak hem battaniye canim. Fermuarini acinca battaniye oluyor. Ilk kizimda da kullandim bundan gece de bjnda yatiriyordum. Disari cikarken de kullandim hep. Daha once paylasmistim sizlerle de. Pembesi var buyuk kizimdan kalma ama kucuge yenisini de alayim dedim.

Adıyla sağlıkla mutlulukla huzurla yaşasın inşallah çok güzel olmuş eline sağlık.
Bende yattığım yerde hala battaniyeyi örme derdindeyim oğlanın battaniyesi yarım kaldı.

Çok şükür rabbim daha kötüsunden korusun inşallah. Sen içini ferah tut her şey güzel olur inşallah.
Aminn çok sağol canım. İyi yapıyosun hem vakit geçer hem de kafa dağıtmış olursun. Allah yardımcın olsun iki miniğine de sağlıkla kavuşursun inş..
Ayy ne güzel çok sevindim :KK200::KK200:

Çok şükür ne güzel haberler. Allah çözümsüz dert vermesin.

ES-ER ES-ER maşallah ne beceriklisin. E harfiyle başlayan isim olmuş sonunda.:21:
E den vazgeçemedim hepimizin ismi E ile başlıyor:KK200: aslında çok basit ve eğlenceli. Herkes yapabilir basit dikiş bilmek yeterli.
ay bende mi alsam:işsiz:

ES-ER ES-ER canım eline sağlık:nazar:
Sağol canım:KK200:
Coookkkkk guzel olmus ellerine saglik harika bayildim :KK200:
Teşekkür ederim canım sevgiyle yapılınca güzel şeyler ortaya çıkıyor:KK200:
Bana da kullanabilirsin dekisti 2 fincana kadar gunde.

Hic duymadim nasil yapiliyor bu dedigin oturma şeysi :KK64:

Cok muntazam yapmissin, cok guzel gorunuypr, gule gule kullanin insaallah eline saglik :KK68:

Cok sevindim bak, simdilik ciddi birsey gorunmuyor cok sukur. Ben de gidicem artik doktora, oksuruk mahvetti, oksurmekten dogurcam nerdeyse bebegi :KK17:

Çok sağol canım :KK200:

Back
X