- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Igneden korkmustur annesi korkusu gecsin kipirdarBende dün tetanoz aşımı oldum
Az önce de hepatit b aşısını olup geldim
Kızım bugün hareketsiz neden acaba ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Igneden korkmustur annesi korkusu gecsin kipirdarBende dün tetanoz aşımı oldum
Az önce de hepatit b aşısını olup geldim
Kızım bugün hareketsiz neden acaba ya![]()
O zaman Bahçıvan ne yapıyor demeyeceğimKesin onlarda mutfakta aşk yaşıyorlardır
Coookkkkk guzel olmus ellerine saglik harika bayildimMerhabalar olumsuz haber alanlar için çok üzüldüm sıkıntılar geçer inş. hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
Oğlumun ismine karar verdik sonunda.. Kapı süsümüzü bitirdim nasıl olmuş kendim yaptımrenkler daha açık aslında fotoğrafta bir iki ton koyu çıktı.
normal leke çıkarıcılar kadar işe yaramıyor malesefBebe leke çıkartıcılar işe yarıyor mu Peki
Servis var ama tvlerde neler duyduk guvenemedimSizin okula hotobos yok mu? Çocukları hotobosla yollasana
Bizde de kar tatili olsa ya. Sen hiç arıyo musun izmir belediyesini kar tatili yapın diye hımm söyle bakayım![]()
Kızlar gebelikte ıhlamur içebiliyoruz dimi
Doktorum evet demişti
Siz hiç sordunuz mu
bu enfeksiyon benimde canımı sıkıyor çok afedersiniz çamaşırım hep lekeleniyor, peçete koyuyorum.
keşke hamile kalmadan baksaydım çaresine. ama doğum olsun birkaç ay sonra kesinlikle süt maydanoz buharına oturcamne varsa eski yöntemlerde var, munorol yada diğerleri bende beş para etmedi
Merhabalar olumsuz haber alanlar için çok üzüldüm sıkıntılar geçer inş. hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
Oğlumun ismine karar verdik sonunda.. Kapı süsümüzü bitirdim nasıl olmuş kendim yaptımrenkler daha açık aslında fotoğrafta bir iki ton koyu çıktı.
Kızlar hepimize teşekkür ederim. Kan sonuçlarım çıktı. Kansızlığa bağlı plt yüksekliği dedi dr. 3 haftada bir tahlil vereceğim plt değerini kontrol amaçlı. Hafta içi de endokrine sıra alacağım. İdrar yolu için tek kullanımlık antibiyotik verdi. Sinüzit için agumentin kullanacağım sabah akşam 1 hafta. Bu arada bebeğin böbreği biraz daha genişlemiş 5.2 çıktı. Ama sınır 6 dedi dr. 1 ay sonra takip. 900 gram olmuş. Haftasıyla uyumlu çıkıyor. Şimdilik bir sorun yok bebekte doktor. Bebek Doğum pozisyonunda değil yan yatıyormuş. Erken Doğum riskin yok şuan dedi.becidina
4body1soul
geronimo_s @SEPTEMBER LOVE S ssule07
betsy_pc @xxtalyaxx @ES-ER @Suzi1704 @hilalcikk @Sevda_S @Nurbal27 hepinize teşekkür ederim kızlar.
Bugun evdesin de mi hocam
Valim kiyak gecti :))
Sen holivittan getirtsene kaynanana
Sabah burda okuduğum şeyden sonra ben hala kendime gelemedim kızlar![]()
sorma dun esim sabahin 6 sinda arabanin karini temizleyip ise gitti.Adam sen temizleme ben temizleyim diye kahvalti bile yapmadi.Ahhh ah evdeyim de ne oluyor acaba, evi topla, supur sil, tuvaletler banyolar, mutfak vs vs. Gerisini sen anlaaslinda dun yapsaydi tatili daha iyiydi, cok fenaydi dun yollar, zor gittim kaya kaya valla. Her yerde maddi hasarli kazalar vardi.
Hiç deme o konulara girmeO zaman Bahçıvan ne yapıyor demeyeceğim![]()
Beynim döndüHiç deme o konulara girme
Çok karışık önce aşçı bahçıvan ileymiş
Sonra ne olduysa bu katya aralarını Bozmuş
Aşçı ile Uşak aşk yaşamaya başlamış
Bence katya nın gözü de Uşakta ama Uşak yüz vermiyor diye şöförle kırıştırıyor![]()
Kısss kovma kovma yazık ben kimseyi ekmeğinden ekmemBeynim döndüNeler oluyomus benim evde de haberim yok
Dur ben bunlarin hepicini kovayim![]()
Büyük kızın odasınıda paylaşsana bakalım :)Biraz konuyu dagitayim, ilk alisverisimi yaptim gecen gun minnak prensesime. Fotolari da ekliyorum bakin bakalim begencek misiniz
Bir de buyuk kizima oda takimi aldik, kizimin besigi sifonyeri ve dolabini da bebisin odasina koyacagiz. Ayri odalari olsun istedim. Biraz ilerde de kucugume yeni bir takim aliriz insaallah. Bir an once odalar kurulsun, esyalar yerlessin, suslemesi, boyasi vs vs halledeyim istiyorum iyice agirlasmadan.
Hepsi çok ama çok güzelEki Görüntüle 2215580 Eki Görüntüle 2215590 Eki Görüntüle 2215581 Eki Görüntüle 2215582 Eki Görüntüle 2215583 Eki Görüntüle 2215584 Eki Görüntüle 2215585 Eki Görüntüle 2215586 Eki Görüntüle 2215587 Eki Görüntüle 2215588 Eki Görüntüle 2215589 Eki Görüntüle 2215590 Eki Görüntüle 2215591 Eki Görüntüle 2215592 Eki Görüntüle 2215593 Eki Görüntüle 2215594 Eki Görüntüle 2215595
Hepsi çok ama çok güzel
Gri olan hem kundak hem örtü mü
Aminn çok sağol canım. İyi yapıyosun hem vakit geçer hem de kafa dağıtmış olursun. Allah yardımcın olsun iki miniğine de sağlıkla kavuşursun inş..Adıyla sağlıkla mutlulukla huzurla yaşasın inşallah çok güzel olmuş eline sağlık.
Bende yattığım yerde hala battaniyeyi örme derdindeyim oğlanın battaniyesi yarım kaldı.
Çok şükür rabbim daha kötüsunden korusun inşallah. Sen içini ferah tut her şey güzel olur inşallah.
E den vazgeçemedim hepimizin ismi E ile başlıyorAyy ne güzel çok sevindim
Çok şükür ne güzel haberler. Allah çözümsüz dert vermesin.
ES-ER maşallah ne beceriklisin. E harfiyle başlayan isim olmuş sonunda.
![]()
Sağol canım
Teşekkür ederim canım sevgiyle yapılınca güzel şeyler ortaya çıkıyorCoookkkkk guzel olmus ellerine saglik harika bayildim![]()
Çok sağol canımBana da kullanabilirsin dekisti 2 fincana kadar gunde.
Hic duymadim nasil yapiliyor bu dedigin oturma şeysi
Cok muntazam yapmissin, cok guzel gorunuypr, gule gule kullanin insaallah eline saglik
Cok sevindim bak, simdilik ciddi birsey gorunmuyor cok sukur. Ben de gidicem artik doktora, oksuruk mahvetti, oksurmekten dogurcam nerdeyse bebegi
Ahhh ah evdeyim de ne oluyor acaba, evi topla, supur sil, tuvaletler banyolar, mutfak vs vs. Gerisini sen anlaaslinda dun yapsaydi tatili daha iyiydi, cok fenaydi dun yollar, zor gittim kaya kaya valla. Her yerde maddi hasarli kazalar vardi.
Hepsi çok güzel sağlıkla giydirmek nasip olsun inşEki Görüntüle 2215580 Eki Görüntüle 2215590 Eki Görüntüle 2215581 Eki Görüntüle 2215582 Eki Görüntüle 2215583 Eki Görüntüle 2215584 Eki Görüntüle 2215585 Eki Görüntüle 2215586 Eki Görüntüle 2215587 Eki Görüntüle 2215588 Eki Görüntüle 2215589 Eki Görüntüle 2215590 Eki Görüntüle 2215591 Eki Görüntüle 2215592 Eki Görüntüle 2215593 Eki Görüntüle 2215594 Eki Görüntüle 2215595