2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Bu kullandığın iğneler progestan iğnelere mi

Çok sevindim senden de güzel haberler gelir inşallah. Doktor hangi güne test istedi
10 gün sonra dedi ama valla yazdım kimse dönmedi bu dönemde kullandığımız iğne biraz kalın mı çok umutluyum ama bence güzel sonuçlanacak inşallah

10 gün sonra dedi ama valla yazdım kimse dönmedi bu dönemde kullandığımız iğne biraz kalın mı çok umutluyum ama bence güzel sonuçlanacak inşallah
Bencede güzel sonuçlanıcak Transferden sonra devamlı kullanıcağım bir iğne vermedi doktorum tek bir tane vardı tek kullanımlık onu da dün vurdum başka da yok o yüzden bilmiyorum valla arkadaşım

Bencede güzel sonuçlanıcak Transferden sonra devamlı kullanıcağım bir iğne vermedi doktorum tek bir tane vardı tek kullanımlık onu da dün vurdum başka da yok o yüzden bilmiyorum valla arkadaşım
Tüh ya gerçekten çok zorlandım göbekten vurulacak bi iğne verdi test gününe kadar ama sabredeceğiz mecbur

Kızlar tarlusal kullanmaya başladım dün. Geciktiğim için başlayamıyorum tedaviye daha önce kullanan var mı kaç güne etkisini gösteriyo
Benimde pazartesi bitecek canım o kişiden kişiye değişiyor benim sürekli kullandığım ilaç maalesef inşallah bu son kutum olur bende hemen etki etmiyor ne yazıkki bir haftayı buluyor sökülmesi sende erken etki eder umarım

Merhabalar,
Ben de Pazartesi günü başlayacağım inşallah, birkaç saat önce regl olduğum için yarın arayıp Pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum. Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’a gideceğim (tabi yarın sabah kafayı karıştırıp Memorial Semra Kahraman’ı aramazsam :) sabahlara kadar hala forum okuyorum)
Sanırım hepinizin ablası yaşındayım :) tüm kızlardeşlerime boş şans diliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sevgiler

Hayırlısı olsun, ben de bulent tıraşta tedavi goruyorum ve suanda transfere giyorum yoldayım. Hayırlısı olsun herseyin

merhaba cnm benim de çikolata kistim war 3 yıllık evliyim bi tane düşük yaşadım doktorum tüp bebek yapalım dedi ben sana raporu nasıl çıkarttığını sorcaktım çünkü maddi açıdan zor olcak benim için

Kızlar transferim bu sabah 7.30 da yapıldı 2 tane cok iyi kalite transfer edildi. Test tarihim 4 nisan. Anestezisiz yaptırdım cok da acı hissetmedim ama transfer sonrası sıkışıklık cok zorlaadı beni. 20 dk yattım wc ye girip hastaneden çıktım. Toplamda iceri gecmemle çıkmam 1 saat sürdü.
Insallah guzel haberler veririm

Kızlar bu arada oksapar kullanan var mı başta kullandığımız iğnelere göre bana kalın geldi ve çok canım yandı açıkçası
Transferiniz hayırlı olsun. Oksapar iğneyi ben de kullanıyorum 15 gün oldu nerdeyse. Görüntü itibariyle biraz büyük görünüyor ama dış tarafı koruma kalkanı gibi sanki o büyük enjektörün içinde küçük bir enjektör daha var dikkat ederseniz. İlk 3 gün benim de canım çok yandı. Saatinin gelmesini istemedim ama inanın bu acıya da alışacaksınız iğne ucu zaten diğer hormon iğneleri gibi.ben acısının azalrmasını şöyle sağladım. Sapkadıktan sonra o kadar yavaş sıkın ki yakmasın. Bu yöntem etkili oluyor. En azından eskisi gibi yakmıyor.

Merhaba herkese gunaydin, ben de dun basladim tedaviye sonunda. Pcos var bende, sukur ki esimin degerleri gayet iyi. Ocakta asilama ile bir kimyasal gebelik oldu. Suan gonal f ile basladik. 150 ml vuruyorum. Yarin doktora gidecegim tekrar baklim nasil devam edecek? Ablamda istanbulda baslayacak birkac ay icinde. Istanbulda bulent tras adini cok okudum. Suan forumda ondan poziti sonuc alan var mi? En basindan okudum ancak isimler cok karisiyor insanin aklinda. Isteyen herkes en kisa zamanda kucagina alsin insallah

Hayırlı uğurlu olsun dondurmaya kaldı mı pınar bugün kaç tane embriyo kalmış peki güzel haberleri alıcaz inşallah

Teşekkür ederim dün ilkini vurundum ve gerçekten çok canım yandı ama artık dayanıcaz bakalım hormon iğnelerinden biraz kalın geldi bana ama bugün daha detaylı bakıcam hepimiz güzel sonuçlar duymak için sabredicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…