Bu kullandığın iğneler progestan iğnelere miWalla bn transferden sonra sabah aksam ignelere dewam. Aha transferimin 14.gunumu ne doktorumu aradim keseyi gorene kdr dewam dedidiyorum sonra dewam mi ? Belli degil bakalim dedi bu demektir ki dewam estrafem ve kan sulandirici ve folik asit var bende cnm. Kimilerindede jel varmis birde. Bu igneler bitmiyor yani daha basindasin
Evet bugün oldu çok şükür bundan sonra gün sayıcam bakalımTransferin oldu mu senin arkadaşım
Çok sevindim senden de güzel haberler gelir inşallah. Doktor hangi güne test istediEvet bugün oldu çok şükür bundan sonra gün sayıcam bakalım
10 gün sonra dedi ama valla yazdım kimse dönmedi bu dönemde kullandığımız iğne biraz kalın mıÇok sevindim senden de güzel haberler gelir inşallah. Doktor hangi güne test istedi
Bencede güzel sonuçlanıcak10 gün sonra dedi ama valla yazdım kimse dönmedi bu dönemde kullandığımız iğne biraz kalın mıçok umutluyum ama bence güzel sonuçlanacak inşallah
Tüh ya gerçekten çok zorlandım göbekten vurulacak bi iğne verdi test gününe kadar ama sabredeceğiz mecburBencede güzel sonuçlanıcakTransferden sonra devamlı kullanıcağım bir iğne vermedi doktorum tek bir tane vardı tek kullanımlık onu da dün vurdum başka da yok o yüzden bilmiyorum valla arkadaşım
Güzel sonucu düşün sen zaten herşey güzel bebişler için değil miTüh ya gerçekten çok zorlandım göbekten vurulacak bi iğne verdi test gününe kadar ama sabredeceğiz mecbur
Evet arkadaşım dayanıcaz sağlıcaklada kucağımıza alıcaz inşallahGüzel sonucu düşün sen zaten herşey güzel bebişler için değil mi
İnşallaaahhhEvet arkadaşım dayanıcaz sağlıcaklada kucağımıza alıcaz inşallah
Benimde pazartesi bitecek canım o kişiden kişiye değişiyor benim sürekli kullandığım ilaç maalesef inşallah bu son kutum olur bende hemen etki etmiyor ne yazıkki bir haftayı buluyor sökülmesi sende erken etki eder umarımKızlar tarlusal kullanmaya başladım dün. Geciktiğim için başlayamıyorum tedaviye daha önce kullanan var mı kaç güne etkisini gösteriyo
Hayırlısı olsun, ben de bulent tıraşta tedavi goruyorum ve suanda transfere giyorum yoldayım. Hayırlısı olsun herseyinMerhabalar,
Ben de Pazartesi günü başlayacağım inşallah, birkaç saat önce regl olduğum için yarın arayıp Pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum. Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’a gideceğim (tabi yarın sabah kafayı karıştırıp Memorial Semra Kahraman’ı aramazsam :) sabahlara kadar hala forum okuyorum)
Sanırım hepinizin ablası yaşındayım :) tüm kızlardeşlerime boş şans diliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sevgiler
merhaba cnm benim de çikolata kistim war 3 yıllık evliyim bi tane düşük yaşadım doktorum tüp bebek yapalım dedi ben sana raporu nasıl çıkarttığını sorcaktım çünkü maddi açıdan zor olcak benim içinamin inşallah. yaşım 29 benim sorunum amh düşüklüğü (0,45 bayaa kötü değerim)+ endometrioma. hiç bebek düşünmediğim (daha 1 yıllık evliydim) bir zamanda tesadüfen öğrendiğim çikolata kistlerim sonucu milyonlarca test ve doktorların gözlerimin içine baka baka " BARİ bir çocuğun olsun da öyle alalım kistleri" söylemleri ve tüp bebek departmanına yönlendirmesiyle başlayan yolculuğumda :) nasıl olacak yumurtam olacak mı olmayacak mı ne gelecek başıma bilemiyorum.
bir de rapor çıkarttım devlette yaptıracağım ilk denememi devlet hastanelerinde tabi her sorunuzun cevabını alamıyorsunuz. hatta genelde soru soracak muhatabı ile bulamıyorsunuz :) en büyük bilgi aynağım internet
arada psikolojik iniş çıkışlar yaşıyorum. bir gün organik beslenmeye kendimi adıyorum, bir gün kafein komasına giriyorum, bir gün aşırı duygusalım bir gün sinirli başka bir gün ben ayaktayım beni hiç bir şey yıkamaz düşüncesi içindeyim.
ilk öğrendiğimde psikolojik olarak hazır değilim ben ne hamileliğe ne de anneliğe diyordum. hep sevmişimdir çocukları ama bu fikir bu sorumluluk bana öyle zor öyle uzak geliyordu ki " hadi artık sıra sizde" diyen bir arkadaşımın kalbini sırf bu yüzden kırmışlığım bile vardır.
ama artık hazırım. benim bebeğim gelecek. belki ilkinde değil , belki bizi biraz yoracak ama gelecek. biz de onu heyecan ve sevgiyle bekliyor olacağız.
SONUÇ: duygu patlaması yaşadım. mart ayının ilk haftası adetim ilaçlara başlıcam . çaktırmıyorum kimseye ama çok da korkuyorum. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Transferiniz hayırlı olsun. Oksapar iğneyi ben de kullanıyorum 15 gün oldu nerdeyse. Görüntü itibariyle biraz büyük görünüyor ama dış tarafı koruma kalkanı gibi sanki o büyük enjektörün içinde küçük bir enjektör daha var dikkat ederseniz. İlk 3 gün benim de canım çok yandı. Saatinin gelmesini istemedim ama inanın bu acıya da alışacaksınız iğne ucu zaten diğer hormon iğneleri gibi.ben acısının azalrmasını şöyle sağladım. Sapkadıktan sonra o kadar yavaş sıkın ki yakmasın. Bu yöntem etkili oluyor. En azından eskisi gibi yakmıyor.Kızlar bu arada oksapar kullanan var mı başta kullandığımız iğnelere göre bana kalın geldi ve çok canım yandı açıkçası
Hayırlı uğurlu olsun dondurmaya kaldı mı pınar bugün kaç tane embriyo kalmış peki güzel haberleri alıcaz inşallahKızlar transferim bu sabah 7.30 da yapıldı 2 tane cok iyi kalite transfer edildi. Test tarihim 4 nisan. Anestezisiz yaptırdım cok da acı hissetmedim ama transfer sonrası sıkışıklık cok zorlaadı beni. 20 dk yattım wc ye girip hastaneden çıktım. Toplamda iceri gecmemle çıkmam 1 saat sürdü.
Insallah guzel haberler veririm
2 tane transfer edildi 2 de dondurulacak varmış ama yarın net bilgi verecekler dondurma için. Insallah guzel haber verebilirimHayırlı uğurlu olsun dondurmaya kaldı mı pınar bugün kaç tane embriyo kalmış peki güzel haberleri alıcaz inşallah
Ben de ilk defa bugun yaptim, ucu daha kalin ve yakıyorKızlar bu arada oksapar kullanan var mı başta kullandığımız iğnelere göre bana kalın geldi ve çok canım yandı açıkçası
Teşekkür ederim dün ilkini vurundum ve gerçekten çok canım yandı ama artık dayanıcaz bakalım hormon iğnelerinden biraz kalın geldi bana ama bugün daha detaylı bakıcam hepimiz güzel sonuçlar duymak için sabredicezTransferiniz hayırlı olsun. Oksapar iğneyi ben de kullanıyorum 15 gün oldu nerdeyse. Görüntü itibariyle biraz büyük görünüyor ama dış tarafı koruma kalkanı gibi sanki o büyük enjektörün içinde küçük bir enjektör daha var dikkat ederseniz. İlk 3 gün benim de canım çok yandı. Saatinin gelmesini istemedim ama inanın bu acıya da alışacaksınız iğne ucu zaten diğer hormon iğneleri gibi.ben acısının azalrmasını şöyle sağladım. Sapkadıktan sonra o kadar yavaş sıkın ki yakmasın. Bu yöntem etkili oluyor. En azından eskisi gibi yakmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?