2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Kizlar opudan sonra verilen kan sulandırıcı igne ve progesteron transferden sonra da kullaniliyor mu? Igneler bitti diye sevinirken kan sulandırıcı başladı şimdi de

Kizlar opudan sonra verilen kan sulandırıcı igne ve progesteron transferden sonra da kullaniliyor mu? Igneler bitti diye sevinirken kan sulandırıcı başladı şimdi de
Walla bn transferden sonra sabah aksam ignelere dewam. Aha transferimin 14.gunumu ne doktorumu aradim keseyi gorene kdr dewam dedi diyorum sonra dewam mi ? Belli degil bakalim dedi bu demektir ki dewam estrafem ve kan sulandirici ve folik asit var bende cnm. Kimilerindede jel varmis birde. Bu igneler bitmiyor yani daha basindasin

Bu arada tek embriyo mu yerleştirdiler, dondurma teklif ettiler mi? Kalite ile ilgili bişey soylediler mi?
Bir iyi kalite bir orta kalite transfer edildi bi iyi bi orta kalitede donduruldu 2 iyi kalite koyarsak ikiz olma ihtimali yüksek olur böyle bişeyide ben istemediğim için henüz bu şekilde karar verdik

Kızlar bu arada oksapar kullanan var mı başta kullandığımız iğnelere göre bana kalın geldi ve çok canım yandı açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…