- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
İnsan bekledikçe geriliyor işlem acısız olmasa dahiNeden ki neden korkuyorsun
Kolay geçti ama bekleme süresi uzayınca haliyle bi stres oluyor ama herşey iyi gitti bakalım sonucuda güzel olur inşallahBen anestezili istedim zorlanmıştım aşılamada o yuzden uyuyacagım
Hadi hayırlısı bakalım, darısı yarın bana. Bugun ilk gun mu sayılıyor? Test gunun ne zaman?Kolay geçti ama bekleme süresi uzayınca haliyle bi stres oluyor ama herşey iyi gitti bakalım sonucuda güzel olur inşallah
Bu arada tek embriyo mu yerleştirdiler, dondurma teklif ettiler mi? Kalite ile ilgili bişey soylediler mi?Kolay geçti ama bekleme süresi uzayınca haliyle bi stres oluyor ama herşey iyi gitti bakalım sonucuda güzel olur inşallah
Merhaba opu işlemi oldumu?Anladim canim teşekkürler, benim yarın tekrar kontrolum var, cumartesi opu olacak buyuk ihtimalle
5 gün gibiKızlar tarlusal kullanmaya başladım dün. Geciktiğim için başlayamıyorum tedaviye daha önce kullanan var mı kaç güne etkisini gösteriyo
Çok teşekkür ederim5 gün gibi
Walla bn transferden sonra sabah aksam ignelere dewam. Aha transferimin 14.gunumu ne doktorumu aradim keseyi gorene kdr dewam dediKizlar opudan sonra verilen kan sulandırıcı igne ve progesteron transferden sonra da kullaniliyor mu? Igneler bitti diye sevinirken kan sulandırıcı başladı şimdi de
Walla canim ben iciyorum bitince hemen gecesine oluyorum. Yada aksatinca hemen oluyorum. Bunyeden bunyeye farklilik gosteriyor ama.Kızlar tarlusal kullanmaya başladım dün. Geciktiğim için başlayamıyorum tedaviye daha önce kullanan var mı kaç güne etkisini gösteriyo
Anladım canım inşallah benimki de daha fazla uzamazWalla canim ben iciyorum bitince hemen gecesine oluyorum. Yada aksatinca hemen oluyorum. Bunyeden bunyeye farklilik gosteriyor ama.
Ama zaten uzarsa tam iyi kanamali adet olamiyorsun lekelenme gibi gecip gidiyor. Insallah uzamadan biran önce olursunAnladım canım inşallah benimki de daha fazla uzamaz
İnşallah canımAma zaten uzarsa tam iyi kanamali adet olamiyorsun lekelenme gibi gecip gidiyor. Insallah uzamadan biran önce olursun
Evet ve 10 gün sonra test dedi doktor inşallah senin için de hayırlısı olsunHadi hayırlısı bakalım, darısı yarın bana. Bugun ilk gun mu sayılıyor? Test gunun ne zaman?
Bir iyi kalite bir orta kalite transfer edildi bi iyi bi orta kalitede donduruldu 2 iyi kalite koyarsak ikiz olma ihtimali yüksek olur böyle bişeyide ben istemediğim için henüz bu şekilde karar verdikBu arada tek embriyo mu yerleştirdiler, dondurma teklif ettiler mi? Kalite ile ilgili bişey soylediler mi?
Transferin oldu mu senin arkadaşımKolay geçti ama bekleme süresi uzayınca haliyle bi stres oluyor ama herşey iyi gitti bakalım sonucuda güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?