Hayırlı olsun bundan sonra gün sayıcaz2 tane transfer edildi 2 de dondurulacak varmış ama yarın net bilgi verecekler dondurma için. Insallah guzel haber verebilirim
Evet ya gonal f hissetmiyodum bile ben bu gerçekten kötüBen de ilk defa bugun yaptim, ucu daha kalin ve yakıyorgonalfe kurban olayim en kolayi oydu
Ben daha önce Bi kere adet dönemimde kullanmıştım adetim düzenlenmişti ama bu ay psikolojik olarak olamıyorum. İnşallah canım yaBenimde pazartesi bitecek canım o kişiden kişiye değişiyor benim sürekli kullandığım ilaç maalesef inşallah bu son kutum olur bende hemen etki etmiyor ne yazıkki bir haftayı buluyor sökülmesi sende erken etki eder umarım ❤
Ben de tedaviye baslamadan önce bi türlü olamadım, 1 hafta falan lekelenme sürdü..stres yapıyoruz sabirsizlaniyoruz heralde o yüzden olamiyoruz, kendinizi oyalayacak bişeyler bulun nasil olsa olacaksinizBen daha önce Bi kere adet dönemimde kullanmıştım adetim düzenlenmişti ama bu ay psikolojik olarak olamıyorum. İnşallah canım ya
Şu an oldum zaten canım galiba ilaç hemen etkisini gösterdi yarın başlıyoruz inşallahBen de tedaviye baslamadan önce bi türlü olamadım, 1 hafta falan lekelenme sürdü..stres yapıyoruz sabirsizlaniyoruz heralde o yüzden olamiyoruz, kendinizi oyalayacak bişeyler bulun nasil olsa olacaksiniz
Kızlar transferim bu sabah 7.30 da yapıldı 2 tane cok iyi kalite transfer edildi. Test tarihim 4 nisan. Anestezisiz yaptırdım cok da acı hissetmedim ama transfer sonrası sıkışıklık cok zorlaadı beni. 20 dk yattım wc ye girip hastaneden çıktım. Toplamda iceri gecmemle çıkmam 1 saat sürdü.
Insallah guzel haberler veririm
Hibor mu adiTüh ya gerçekten çok zorlandım göbekten vurulacak bi iğne verdi test gününe kadar ama sabredeceğiz mecbur
Amin tedavinin hayırlı olsunMerhabalar, bende persembe gunu basladim ignelere, biz bir yil once bebek istemeye basladik, bi kac ay olmayınca doktora gidip muayne olunca yapilan tahlillerde tiroid ve prolaktin hormonlarım yuksek degerlerde olduğunu soyledi ve bu degerlerin yumurta olusumunu kotu etkileyecegini ve yumurtalarin zayif calisacagini soyledi ve ilac tedavisine basladim. Sonra yine ilac kullanmama ragmen olmayinca esimde muayne olmak istedi.onunda cikan sonuclari sperm ileri hareketi ve toplam sayisi dusuk cikinca ve muayne sonucu tek tarafli varikosel ameliyati oldu.takviye olarak proxeed, vitamin E, arjinin vs gibi vitaminleri aldi ve bi turlu degerleri yukselmedi, ileri hareketliligi gun gittikce dusmeye basladi.doktorda bi an once tup bebek yapmamizi onerdi.bizde arastirmalar sonucunda bahceci tup bebek merkezine görüşme icin gittik ve adet olmamla beraber 2.gun ignelere basladik, 6.gunumde muaynem var.benimde hikayem boyle iste rabbim hepmize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Oksapar kullandığımHibor mu adi
Ama hepsi birbirinin muadili iğneler anladığım kadarıylaOksapar kullandığım
Onu bilmiyorum ama sanırım aynı türevde ilaçlar ben önceki hamileliğinde 5 ay boyunca kullanmıştım ve bayağı yakıyor yağlı bir ilaç bı arkadaşın dediği gibi çok yavaş boşaltım ilacı açısı hafifliyor birazOksapar kullandığım
İnşallah emeklerimiz boşa gitmez tek seferde nasip eder rabbim duyduklarım öyle ağrıma gidiyor kiBen daha önce Bi kere adet dönemimde kullanmıştım adetim düzenlenmişti ama bu ay psikolojik olarak olamıyorum. İnşallah canım ya
Amin inşallahİnşallah emeklerimiz boşa gitmez tek seferde nasip eder rabbim duyduklarım öyle ağrıma gidiyor kirabbim onlra daha fazla fırsat wermesin
Sagol canimAmin tedavinin hayırlı olsun
Evet gerçekten yakıyor bugün bende öyle yaptım yavaş.. ama sonrasında bile bi kaç dakika yanması sürüyor sonuçlarımız güzel olsunda artık dayanıcaz bunlaraOnu bilmiyorum ama sanırım aynı türevde ilaçlar ben önceki hamileliğinde 5 ay boyunca kullanmıştım ve bayağı yakıyor yağlı bir ilaç bı arkadaşın dediği gibi çok yavaş boşaltım ilacı açısı hafifliyor biraz
Ayy canim hadi hayirli haberler ver bize o zaman. Bu aralar cok yogun calisiyorum sbh 8 de evden cikiyorum aksam 10-11 de giriyorum gozum hicbirseyi gormuyor buralari falan hic takip edemedim hatta. Ben de bugun sehir disina cikmasaydim bir daha kan testi yapcaktim ben merakliM Mayagizem17 günaydın, nasıl gidiyor hamileliğin? Ben bugün kan testi yaptırıcam ilaç yazdırmaya gidicem doktor sorun çıkarmazsa kan tahlili istiycem, birkaç gündür sancılarım arttı adet sancısı gibi ve özellikle dün gece bir sancı tuttu uykudan uyandırdı sağa sola döndüm geçmedi kalçama ve bacaklarıma vurdu kesin düşük yapıyorum dedim tuvalete fırladım çok şükür kanama falan yoktu 10 dk sürdü ve geçti eğer geçmeseydi acile gidicektik. Sabah ilk işim doktoru aramak oldu ama tipik doktor düşüncesi işte idrar testleri güvenilir değildir kanda kesinleşmiş olması gerekir söylediğim gün yaptır sancıların devam ederse aynı şiddette gel göreyim dedi o yüzden yaptırıcam bugün kan tahlilini
Aa canim simdi gordum yazdigini. Bilmiyorum ki prolutex bnm kullandigim ilac. Kalin uc Enjektorle cekiyoruz. Sonra ince uc takip gobekten vuruluyorum.Bu kullandığın iğneler progestan iğnelere mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?