2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Tüh ya gerçekten çok zorlandım göbekten vurulacak bi iğne verdi test gününe kadar ama sabredeceğiz mecbur
Kalın kalın canım bu seferki. ben kalin enjektorle cekiyorum ince uc takiyorum ama o uc ince falan degil😩 bildigin kalin. Oncekiler cok inceymis onu anladim. Birde zamanla artik kalinlasiyor girmiyor o uc cok zorlaniyor😩

Merhaba kızlar. Öncelikle hepinizin tedavisi hayırlısıyla sonuclansın ınsallah. Allahım annelik duygusunu isteyen herkese tattırsın... Benim 2014 dogumlu tup bebek tedavisiyle olan bir kızım var cok sukur. Simdi ona kardes istiyoruz. Kızımda kardesi olsun cok istiyor. O donemde 8 yumurta toplanmıştı. Simdi ki tedavilerimde ise 3 yumurta toplanıyor. Hatta bu tedavımde 2 yumurta toplandı 1 i dollendı kısmet olursa yarın transfer. Yas gectıkce rezervlerım de azaldı. Umarım bende guzel sonuclar alirim dualarınızda Bana da yer verirseniz cok sevinirim...
Sende aramiza hoşgeldin canım💕💕💕 insallah hayirlisi ile transfer islemin cok guzel olur ve sende de pozitifi goruruz 😍

Ayy canim hadi hayirlisi.

Ayy canim hadi hayirli haberler ver bize o zaman. Bu aralar cok yogun calisiyorum sbh 8 de evden cikiyorum aksam 10-11 de giriyorum gozum hicbirseyi gormuyor buralari falan hic takip edemedim hatta. Ben de bugun sehir disina cikmasaydim bir daha kan testi yapcaktim ben merakli😁 kac olmus acaba kan degerim ona bakicaktim. Bende kasik agrilari cok fazla. Oda sanirim cok ayakta kaldigim icin ve goguslerim cok sisti birde damarlarim belirginlesti. Suanlik bir sıkıntim yok ignelere dewam ilaclara dewam 😍 iyi haberlerle gel insallah. Bende öyle hic ağrı olmadi insallah iyiye giden bir ağrıdır
İnşallah ya dua et nolur

Kalın kalın canım bu seferki. ben kalin enjektorle cekiyorum ince uc takiyorum ama o uc ince falan degil😩 bildigin kalin. Oncekiler cok inceymis onu anladim. Birde zamanla artik kalinlasiyor girmiyor o uc cok zorlaniyor😩
Sonuca kadar şurda 7 gün inşallah olumlu sonuçlanırda sonrasnda da kullanmam gerekmez 😓

Kizlar bugün opudan sonra kontrole gittim, yumurtaliklarim fazla uyarilmis, o yuzden 1 ay bekleyelim dedi doktorum transfer icin. Cok moralim bozuldu tabi kendimi sartlamistim bu ay olacak diye. Her seyin bir zamani var elbet, tüp bebek de yaptirsak gelmek istemeyince gelmiyor. Hayirlisi diyorum cocuklari birakip gidiyoruz yaşadığımız şehre 😀 bu durumda olan var mi? Dondurulmus embriyoyla hamile kalan?

Kizlar bugün opudan sonra kontrole gittim, yumurtaliklarim fazla uyarilmis, o yuzden 1 ay bekleyelim dedi doktorum transfer icin. Cok moralim bozuldu tabi kendimi sartlamistim bu ay olacak diye. Her seyin bir zamani var elbet, tüp bebek de yaptirsak gelmek istemeyince gelmiyor. Hayirlisi diyorum cocuklari birakip gidiyoruz yaşadığımız şehre 😀 bu durumda olan var mi? Dondurulmus embriyoyla hamile kalan?
Canım yumurtalıkların fazla uyarılması ne demek oluyor üzüldüm açıkçası bnde kendimi bu adete şartlamıştım korktum şimdi inşallah bi aksilik engel olmaz :(

Merhaba transferin 5. Günündeyim kan pıhtılaşması sorunum var kan sulandırıcı iğne kullanmamı istemedi doktorum.Gerek yok dedi fakat kafamda çok soru işareti var.Kendi kafama göre iğne kullanmak istemiyorum.:(

Canım yumurtalıkların fazla uyarılması ne demek oluyor üzüldüm açıkçası bnde kendimi bu adete şartlamıştım korktum şimdi inşallah bi aksilik engel olmaz :KK43:
Benim yumurta toplama islemim yapildi canim, yani gonal fin etkisi devam ediyormus vücudum yumurta uretiyormus hala 😀 yani sen tedaviye yeni basliyorsan böyle bir sıkıntın olmaz merak etme

Ee ben hamileyim hala kullaniyorum😂 keseyi gorene kdr dedi sonrasina da bakicaz dedi😮
O zaman da onun mutluluğuyla dayanırım mecbur😂 bu arada çok erken ama sağ karın altında batma var sende böyle bişey oldu mu annem ve ablam öyle oluyor yerleşmeden diyorlar ama🤷🏻‍♀️

Kızlar mrb bende bugün ilk kontrolüne gittim doktor çok sayıda yumurta var dedi düşük doz gonal f yazdı eğer toplama esnasında bu şekilde ki gibi çok yumurta olursa ohss riskine karşı dondurup bir iki ay sonra transfer ederiz dedi. Bu şimdi kötü bir şey mi oluyo çok kafam karıştı benim ilk denemem Bi de böyle deyince doktor stres yaptım

Kızlar mrb bende bugün ilk kontrolüne gittim doktor çok sayıda yumurta var dedi düşük doz gonal f yazdı eğer toplama esnasında bu şekilde ki gibi çok yumurta olursa ohss riskine karşı dondurup bir iki ay sonra transfer ederiz dedi. Bu şimdi kötü bir şey mi oluyo çok kafam karıştı benim ilk denemem Bi de böyle deyince doktor stres yaptım
Umarim degildir cunku ben su an bu durumdayım. Hayirlisi böyleymis belki vücut ilaçların etkisinden kurtulur daha iyi toparlar kendini. Su an transfer yaparsak zaten gebelik olusmaz dedi doktorum.mecbur biraz daha sabredicez benimki mayis basi gibi olacak galiba

Umarim degildir cunku ben su an bu durumdayım. Hayirlisi böyleymis belki vücut ilaçların etkisinden kurtulur daha iyi toparlar kendini. Su an transfer yaparsak zaten gebelik olusmaz dedi doktorum.mecbur biraz daha sabredicez benimki mayis basi gibi olacak galiba
İnşallah ya yumurtanın çok olması da sıkıntıymış yeni duydum ben. Aynen benimki de o şekilde olursa transferi erteleriz dedi. Ama belki bu daha hayırlıdır pozitif sonuç alırız inşallah

Back
X