2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Merabalar 13 martta transfer yapulildi.
10.gun dgerim 31 (ctesi)
12.gun degerim 61 (yani bugun)
12.gune gore biraz dusukmu gidiyor acaba.
14.gun tekrar yapilcak test

Evet masallah var ama burda okudugum kadariyla herkesinki 100 falan benimki dusuk neden bilemedim😢
Bende hic bilmiyorum kac oldugunu ama. Bmm 139 cikti arkadasin 107 bize takilip kalmayin lutfen. Sizinkisi belki gec tutunmustur bizimkisi erken. Benm yarin 17.gunum olacak. Doktor yaptirma dedi ama ben yarin meraktan kan testi yaptircam bakalim kac cikicak yazarim hemen buraya

Bende hic bilmiyorum kac oldugunu ama. Bmm 139 cikti arkadasin 107 bize takilip kalmayin lutfen. Sizinkisi belki gec tutunmustur bizimkisi erken. Benm yarin 17.gunum olacak. Doktor yaptirma dedi ama ben yarin meraktan kan testi yaptircam bakalim kac cikicak yazarim hemen buraya
Guzel ve hayirli sonuclar alirsiniz insallah tesekjr ederim

Kizlar allah askina bana birşey söyleyin kafayi yiyeceğim once dış gebelikten suphelendiler daha sonra cuma günü keseyi gördü dr 5 mm dedi cumartesi 9 mm. 5 haftalik dedi.Bugun sancim vardi acile gittim kese yok deyip kestirip atti bu ne simdi
Canim üzülme hemen stresede girme bekle bakalim yarin olsun direk kadin hastaliklarinda uzman birine git bir baksin. Kimisi erken oldugu icin keseyi goremiyormus. Belki gittigin doktorda minik oldugu icin gorememistir. Ben iyi dusunuylrum senin icin. Canini sikma yarin ola hayir ola. Kanaman agrin falan var mi?

Transfer işlemi nasıl kolay mı anestezi yapılıyor mu?
Anestezi yapılmıyormuş normlde ama ben anestezili istedim ama dr um deneyelim normal yolla zorlanırsan veririz anestezi dedi. Gerek kalmadı anesteziye. Sdece spekulum denen alet yerleşirken zorlandım onun dışınd cok rahattı. Bir de işlem sonrası 20 dk idrara sıkışık yattım, o çok zordu. Hiç zor degil yaparsın bence

Bugün kan testi mi vericeksin M Mayagizem17 , benim de perşembe günü doktorun istediği gün inşallah sağlıklı yükselme olur

Anestezi yapılmıyormuş normlde ama ben anestezili istedim ama dr um deneyelim normal yolla zorlanırsan veririz anestezi dedi. Gerek kalmadı anesteziye. Sdece spekulum denen alet yerleşirken zorlandım onun dışınd cok rahattı. Bir de işlem sonrası 20 dk idrara sıkışık yattım, o çok zordu. Hiç zor degil yaparsın bence
Teşekkürler spekulum gaga ağzı gibi bişey smear testi yaptırdım işlem.oncesi idrara sıkışık mi oluyor?

Benm sag kasigima agrı vuruyor gogus ucundaki gozeneklerde kabardilar bilmiyorum ki bakalim yarin ogrenicem insallah💕
Benim de sağ kasıkta sancım var dün özellikle ayakta durdukça arttı uzanınca geçti zaten bebişin yaptığı uyku maşallah akşamın 8'inde uyutuyo beni, benim göğüslerde şiş uçları acıyo

Tedavi boyunca hangi igneyi kullandiniz? Dozlariniz nasildi. Bendenpcos oldugu icin 150 ile 2 gun vurdum kontrolden sonra 175 e cikardi yarin tekrar kontrol var.

Benim de sağ kasıkta sancım var dün özellikle ayakta durdukça arttı uzanınca geçti zaten bebişin yaptığı uyku maşallah akşamın 8'inde uyutuyo beni, benim göğüslerde şiş uçları acıyo
Ayy ben cizim falan yapiyorum hic sormaa bir halsizlik bi uyku demek ki ondan yapiyormus. 😂 ben hep ignelere yoruyordum

Kizlar allah askina bana birşey söyleyin kafayi yiyeceğim once dış gebelikten suphelendiler daha sonra cuma günü keseyi gördü dr 5 mm dedi cumartesi 9 mm. 5 haftalik dedi.Bugun sancim vardi acile gittim kese yok deyip kestirip atti bu ne simdi

Cok gecmis olsun, umarim bu belirsiz biran once kaybolur. Bence ilk degerin cok guzel, 200 saglikli bir tutunma demek degil mi? Kan testlerini hep ayni labaratuvarda mi yaptirdin? Keseyi ultrasondasende gordun mu? Etrafi acik hareli bir noktacik olmali, eger o hare tam bir yuvarlak degilse kese bozulabiliyor maalsef :( Birde rahimdeki akiskanlardan dolayi kese her zaman gorunemeyebiliyor, bir doktora gorunup digerine o nedenle gorunmemis olabilir. Bence tek doktora gorun, lab. testlerini de ayni lab. da yaptirmaya ozen goster, ortaya cikan tabloya gore doktorun zaten kesin birsey soyleyecektir. Insallah cok guzel haberler alirsin.

Teşekkürler spekulum gaga ağzı gibi bişey smear testi yaptırdım işlem.oncesi idrara sıkışık mi oluyor?
Ben anestezili olarak planladıgım için sıkışık degildim o yuzden sonda ile işlem esnasında idrar torbam dolduruldu, yani çok sıkışık olmak lazım bir de hemen sonrasında boşaltmamam istendi yani 20 dk kadar kendimi sıkmak zorunda kaldım. O cok zorladı beni

Back
X