- 6 Mayıs 2017
- 589
- 530
- 53
- 45
Yarın gideceğim özel hastaneye 15 gundur dış gebelik sonra kese gorundu dediler simdi yok dendi kafayi yemek uzereyimAcildeki doktor anlamamistir belki, baska bi hastaneye daha gitseniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın gideceğim özel hastaneye 15 gundur dış gebelik sonra kese gorundu dediler simdi yok dendi kafayi yemek uzereyimAcildeki doktor anlamamistir belki, baska bi hastaneye daha gitseniz?
Önemli olan 2 katına çıkması ki sizin ki çıkıyor maşallahMerabalar 13 martta transfer yapulildi.
10.gun dgerim 31 (ctesi)
12.gun degerim 61 (yani bugun)
12.gune gore biraz dusukmu gidiyor acaba.
14.gun tekrar yapilcak test
Evet masallah var ama burda okudugum kadariyla herkesinki 100 falan benimki dusuk neden bilemedimÖnemli olan 2 katına çıkması ki sizin ki çıkıyor maşallah
Bendede olmustu halada devam edio ara araMerhaba ilaçların 7. Günündeyimn çok Fena kasik ağrım oluyor sizde de oluyor muydu böyle?
Bende hic bilmiyorum kac oldugunu ama. Bmm 139 cikti arkadasin 107 bize takilip kalmayin lutfen. Sizinkisi belki gec tutunmustur bizimkisi erken. Benm yarin 17.gunum olacak. Doktor yaptirma dedi ama ben yarin meraktan kan testi yaptircam bakalim kac cikicak yazarim hemen burayaEvet masallah var ama burda okudugum kadariyla herkesinki 100 falan benimki dusuk neden bilemedim![]()
Guzel ve hayirli sonuclar alirsiniz insallah tesekjr ederimBende hic bilmiyorum kac oldugunu ama. Bmm 139 cikti arkadasin 107 bize takilip kalmayin lutfen. Sizinkisi belki gec tutunmustur bizimkisi erken. Benm yarin 17.gunum olacak. Doktor yaptirma dedi ama ben yarin meraktan kan testi yaptircam bakalim kac cikicak yazarim hemen buraya
Canim üzülme hemen stresede girme bekle bakalim yarin olsun direk kadin hastaliklarinda uzman birine git bir baksin. Kimisi erken oldugu icin keseyi goremiyormus. Belki gittigin doktorda minik oldugu icin gorememistir. Ben iyi dusunuylrum senin icin. Canini sikma yarin ola hayir ola. Kanaman agrin falan var mi?Kizlar allah askina bana birşey söyleyin kafayi yiyeceğim once dış gebelikten suphelendiler daha sonra cuma günü keseyi gördü dr 5 mm dedi cumartesi 9 mm. 5 haftalik dedi.Bugun sancim vardi acile gittim kese yok deyip kestirip atti bu ne simdi
Anestezi yapılmıyormuş normlde ama ben anestezili istedim ama dr um deneyelim normal yolla zorlanırsan veririz anestezi dedi. Gerek kalmadı anesteziye. Sdece spekulum denen alet yerleşirken zorlandım onun dışınd cok rahattı. Bir de işlem sonrası 20 dk idrara sıkışık yattım, o çok zordu. Hiç zor degil yaparsın benceTransfer işlemi nasıl kolay mı anestezi yapılıyor mu?
Bugün kan testi mi vericeksin M Mayagizem17 , benim de perşembe günü doktorun istediği gün inşallah sağlıklı yükselme olurBende hic bilmiyorum kac oldugunu ama. Bmm 139 cikti arkadasin 107 bize takilip kalmayin lutfen. Sizinkisi belki gec tutunmustur bizimkisi erken. Benm yarin 17.gunum olacak. Doktor yaptirma dedi ama ben yarin meraktan kan testi yaptircam bakalim kac cikicak yazarim hemen buraya
Teşekkürler spekulum gaga ağzı gibi bişey smear testi yaptırdım işlem.oncesi idrara sıkışık mi oluyor?Anestezi yapılmıyormuş normlde ama ben anestezili istedim ama dr um deneyelim normal yolla zorlanırsan veririz anestezi dedi. Gerek kalmadı anesteziye. Sdece spekulum denen alet yerleşirken zorlandım onun dışınd cok rahattı. Bir de işlem sonrası 20 dk idrara sıkışık yattım, o çok zordu. Hiç zor degil yaparsın bence
Verecektim veremiyorum yapmiyormuş sağlık ocağiBugün kan testi mi vericeksin M Mayagizem17 , benim de perşembe günü doktorun istediği gün inşallah sağlıklı yükselme olur
Tüh yarına kaldı merak daha da arttı şimdiVerecektim veremiyorum yapmiyormuş sağlık ocağiyarin yaptircam. Evet cnm merakimdan yaptiriyorum gene
![]()
Benm sag kasigima agrı vuruyor gogus ucundaki gozeneklerde kabardilar bilmiyorum ki bakalim yarin ogrenicem insallahTüh yarına kaldı merak daha da arttı şimdivalla ben de aynı durumdayım perşembe ne sonuç çıkar çok merak ediyorum
![]()
Benim de sağ kasıkta sancım var dün özellikle ayakta durdukça arttı uzanınca geçti zaten bebişin yaptığı uyku maşallah akşamın 8'inde uyutuyo beni, benim göğüslerde şiş uçları acıyoBenm sag kasigima agrı vuruyor gogus ucundaki gozeneklerde kabardilar bilmiyorum ki bakalim yarin ogrenicem insallah![]()
Ayy ben cizim falan yapiyorum hic sormaa bir halsizlik bi uyku demek ki ondan yapiyormus.Benim de sağ kasıkta sancım var dün özellikle ayakta durdukça arttı uzanınca geçti zaten bebişin yaptığı uyku maşallah akşamın 8'inde uyutuyo beni, benim göğüslerde şiş uçları acıyo
Kizlar allah askina bana birşey söyleyin kafayi yiyeceğim once dış gebelikten suphelendiler daha sonra cuma günü keseyi gördü dr 5 mm dedi cumartesi 9 mm. 5 haftalik dedi.Bugun sancim vardi acile gittim kese yok deyip kestirip atti bu ne simdi
Ben anestezili olarak planladıgım için sıkışık degildim o yuzden sonda ile işlem esnasında idrar torbam dolduruldu, yani çok sıkışık olmak lazım bir de hemen sonrasında boşaltmamam istendi yani 20 dk kadar kendimi sıkmak zorunda kaldım. O cok zorladı beniTeşekkürler spekulum gaga ağzı gibi bişey smear testi yaptırdım işlem.oncesi idrara sıkışık mi oluyor?