- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 34
Amin canım inşallahOnu bilemiyorum canim, ama su an hamileallah hepimize nasip eder insallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahOnu bilemiyorum canim, ama su an hamileallah hepimize nasip eder insallah
![]()
Aradım hastaneyi onaylanmış yarım saate tekrar arayın dediHadi cnm merakla bekliyoruzz
Şimdi çıktı 11. gün değerim " 107.1" sence nasılHadi cnm merakla bekliyoruzz
Canim gayet guzel bnm de 11.gun degerim 139.9 cikmisti biliyorsun aramizda 32 rakam degerinin onemi yokŞimdi çıktı 11. gün değerim " 107.1" sence nasıl
Benim çift konulmuştu, içim rahatladı biraz yaCanim gayet guzel bnm de 11.gun degerim 139.9 cikmisti biliyorsun aramizda 32 rakam degerinin onemi yoksenin tek mi konulmustu cift mi onu hatirlayamadim
Ne yaziyor test sonucunda bnm 1-2 hafta 139.9 yüksek yaziyordu yaninda.Benim çift konulmuştu, içim rahatladı biraz ya
Normal haftalık değerler yazıyo onun dışında başka birşey yokNe yaziyor test sonucunda bnm 1-2 hafta 139.9 yüksek yaziyordu yaninda.
Ben bugün sabah opu oldum rahatım çok az sağ kasigimda batma oldu şuan iyiyimKizlar opu sonrasi cok ağrınız falan oldu mu? Nasil gecti? Bir de merak ettigim, opu günü döllenmenin 1.günü mü sayılıyor ayni zamanda?
Hayırlısı olsun bakalımMerhaba kızlar benim de transferim bugün gerçekleşti çok şükür 5 yumurta da 5.güne gitti.1 tanesi transfer oldu diğerleri donduruldu gerisi Rabbimin takdiri![]()
Inşallah hepimiz için sen nasılsın pınar yatıyor musun yoksa günlük hayata devamHayırlısı olsun bakalım
Benimde bugün sabah yapıldı opu 9 tane toplanmış yumurta haber bekliyorumBenim de dun toplama işlemim yapıldı,9 yumurta toplanmıştı 6 dı döllenmiş. Bakalım ne zaman transfer olacak bilmiyorum henuz
Hayırlısı olsun inşallah hepimiZ içinBenim de dun toplama işlemim yapıldı,9 yumurta toplanmıştı 6 dı döllenmiş. Bakalım ne zaman transfer olacak bilmiyorum henuz
Ben dun yani ilk gun yattım, bugun izin aldım işten ama evde oglum var 4 yaşında o yuzden cok yatmam mumkun degil. Gunluk hayatıma devam ediyorum ben. Yemek yaptım falan.., yalnız hicbirsey hissetmiyorum henuz erken mi bilmiyorum ama. Kasık agrısı vs hicbirsey yokInşallah hepimiz için sen nasılsın pınar yatıyor musun yoksa günlük hayata devam
Benim transfer oldu dün,5 embriyom dollendi ve 2 si transfer edildiBenimde bugün sabah yapıldı opu 9 tane toplanmış yumurta haber bekliyorum
Transfer işlemi nasıl kolay mı anestezi yapılıyor mu?Benim transfer oldu dün,5 embriyom dollendi ve 2 si transfer edildi
Benim ayağa kalktigimda hafif bir sizi oluyor ince ince kasımlarımda ilk gün olduğu için mi bilmiyorumBen dun yani ilk gun yattım, bugun izin aldım işten ama evde oglum var 4 yaşında o yuzden cok yatmam mumkun degil. Gunluk hayatıma devam ediyorum ben. Yemek yaptım falan.., yalnız hicbirsey hissetmiyorum henuz erken mi bilmiyorum ama. Kasık agrısı vs hicbirsey yok
Kizlar allah askina bana birşey söyleyin kafayi yiyeceğim once dış gebelikten suphelendiler daha sonra cuma günü keseyi gördü dr 5 mm dedi cumartesi 9 mm. 5 haftalik dedi.Bugun sancim vardi acile gittim kese yok deyip kestirip atti bu ne simdi